Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Toli @ 2009 08 14, 01:02)
As taip ir darau. Jei tie lapai tikrai dideli, tai susiklijuoju tada, kai prieinu prie tos vietos, nes su arkline schema ne kas, o kai issiuvineju ta vieta, issiardau. Su lipnia juosta visai gerai susiklijuoja.

Dovyda, pas mane dviem valandom maziau nei LT.  ax.gif

ir as klijavau, kai reikia i kita schemute keltis ax.gif tulpiu scemu neklijuoju, siuvineju lapais mirksiukas.gif aha zinau, kad anksteliau kiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 14, 01:18)
ir as klijavau, kai reikia i kita schemute keltis ax.gif tulpiu scemu neklijuoju, siuvineju lapais mirksiukas.gif aha zinau, kad anksteliau kiek doh.gif

Persiprasau uz offtopica, bet pora valandu niekis. Va kai Amerikeje, kur ir teko pagyventi, 8 ar daugiau valandu skirtumas, tai ragai, jei vakare uzsimanai vienisas pasijutes su kuo nors pasikalbeti. Beje, kad nenusviltpu, amerikones ziauriai pamise del siuvinejimo, net paprastuose shopping centruose pilna visokiu rinkinuku. smile.gif

O dabar britiskos siuvinejimo spaudos apzvalga... Mylimiausias Toli zurnalas, naujas numeris. Atkreipiam demesi i kaire virselio puse...
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

O dabar pati paciausia schema zurnale. Sorry, gal yra faniu, bet man ji tokia biski tragikomiska. doh.gif
user posted image

Na siaip keletas sauniu schemu buvo, bet kaip tikra lietuve negi rodysiu. lotuliukas.gif Labai patiko tokia ideja, bet jai reikia siuvimo masinos ir daaaaug lino arba ismanyti gerai apie siuvima...

user posted image
Atsakyti
Tęsiamas offtopic'as apie žurnalus:
galbūt kas nors iš esančių Lietuvoje juos prenumeruojasi, ar tenkina tai, ką randą interneto platybėse? ax.gif Nes lietuviškieji siuvinėjimo žurnalai, na... kaip čia pasakius, neįdomūs doh.gif
Atsakyti
etaeta - nu nigaliu nepagirti tavo darbelio, labai dailus wub.gif ir saunuole kad tu iveikei si issuki, o ne jis tave lotuliukas.gif (buna darbeliai uzmetami i "pabaigsiu veliau" kampeli) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 14, 01:54)
Persiprasau uz offtopica, bet pora valandu niekis. Va kai Amerikeje, kur ir teko pagyventi, 8 ar daugiau valandu skirtumas, tai ragai, jei vakare uzsimanai vienisas pasijutes su kuo nors pasikalbeti. Beje, kad nenusviltpu, amerikones ziauriai pamise del siuvinejimo, net paprastuose shopping centruose pilna visokiu rinkinuku.  smile.gif

O dabar britiskos siuvinejimo spaudos apzvalga... Mylimiausias Toli zurnalas, naujas numeris. Atkreipiam demesi i kaire virselio puse...

O dabar pati paciausia schema zurnale. Sorry, gal yra faniu, bet man ji tokia biski tragikomiska.  doh.gif

Na siaip keletas sauniu schemu buvo, bet kaip tikra lietuve negi rodysiu.  lotuliukas.gif Labai patiko tokia ideja, bet jai reikia siuvimo masinos ir daaaaug lino arba ismanyti gerai apie siuvima...

idomus zurnaliukas ax.gif o kampe tai nb.1?? lotuliukas.gif sutinku del tragikomisko paveikslo, man kazkaip is viso nelabai kaip cia viskas vyko su tuo zmogeliu paskutiniu metu...kazkokia parodija...tuse jo kuneli po visur, zmoniskai graziai palaidot negalejo... verysad.gif

oi tu lietuve, lietuve lotuliukas.gif ir visai tu nespaudi biggrin.gif labai dailus tasiukas drinks_cheers.gif reiktu kada ir man koki susiveikt, man kaip grazu , kai panos cia pasirodo su savais tasiokais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 14, 09:19)
man kaip grazu , kai panos cia pasirodo su savais tasiokais wub.gif
pritariu. savas, pats pačiausias, originaliausias, vienetinis bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutės,

pagaliau ir aš galiu pasigirti 1 savo blynu smile.gif . bet kaip 1 blynas, tai turi ir didžiausių '-', tai, kad gerai neapskaičiavau vidurio, per mažai palikau kraštams, dėl to nežinau kaip čia bus su rėminimu g.gif , kaip kurias vietas siuvinėjau su ne siuvinėjimo siūlais, dėl to matosi kaip kurios vietos nusidažė verysad.gif (raudona spalva), pritrūko mėlynos spalvos (dangaus), todėl teko siuvinėti šviesesne

iš arčiau

user posted image

user posted image

Dabar greitos ateities planai - 2 vaikų metrikai rolleyes.gif

Atsakyti
pasirodau savo uzbaigta varga ax.gif kai paemiau siuvineti, galvojau menesi pasedesiu ir baigta, o isedejau 3 doh.gif - buvo reikalingos 29 Anchor spalvos o naudojau 36 DMC, spalvas rinkau is akies - realybej daug graziau atrodo nei nuotraukoj taip viskas sodriai ax.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 13, 15:03)
Man labai patinka Opera narsykle. Naudoju jau daugybe metu, kur kas patogiau nei susenes ir supuves Internet Exploreris. Skaiciau kazkoki straipsni, kad dideles svetaines net vienijasi, kad zmones nustotu ji naudoti, nes jis jau devynerius metus neatnaujintas tas Exploreris. doh.gif

blink.gif tik nereikia dezinformacijos skelbti. Naudojuosi skirtingomis narsyklemis ir kartais IE tenka isijungti. Jis atnaujinamas. Dabar yra IE8, atsinaujinkit ir naudokites, jie jis jums patinka. Ka tik pabandziau, SM forumas veikia.
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 08 14, 10:19)
pasirodau savo uzbaigta varga ax.gif kai paemiau siuvineti, galvojau menesi pasedesiu ir baigta, o isedejau 3 doh.gif  - buvo reikalingos 29 Anchor spalvos o naudojau 36 DMC, spalvas rinkau is akies - realybej daug graziau atrodo nei nuotraukoj taip viskas sodriai ax.gif

fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif , nerealus grožis rolleyes.gif , lb, lb
Atsakyti
kiek Vini pooch'u cia siandien uzderejo lotuliukas.gif thumbup.gif hihihi.gif ZMama, grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
tai šiandien Mikės diena lotuliukas.gif

QUOTE(ZMama @ 2009 08 14, 10:18)
sveikutės,
pagaliau ir aš galiu pasigirti 1 savo blynu  smile.gif . bet kaip 1 blynas, tai turi ir didžiausių '-', tai, kad gerai neapskaičiavau vidurio, per mažai palikau kraštams, dėl to nežinau kaip čia bus su rėminimu  g.gif , kaip kurias vietas siuvinėjau su ne siuvinėjimo siūlais, dėl to matosi kaip kurios vietos nusidažė  verysad.gif  (raudona spalva), pritrūko mėlynos spalvos (dangaus), todėl teko siuvinėti šviesesne
Dabar greitos ateities planai - 2 vaikų metrikai  rolleyes.gif

Kaip pirmas blynas, sakyčiau visai visai neblogas, aišku visos norim geriausio rezultato, bet tas ir gerai, kad siuvinėjant išlenda visokios klaidos - su kiekvienu darbeliu - jų būna vis mažiau, - tikėkimės, kad netolimoj ateityje pavyks ir visai jų išvengti mirksiukas.gif

QUOTE(Rne @ 2009 08 14, 10:19)
pasirodau savo uzbaigta varga ax.gif kai paemiau siuvineti, galvojau menesi pasedesiu ir baigta, o isedejau 3 doh.gif  - buvo reikalingos 29 Anchor spalvos o naudojau 36 DMC, spalvas rinkau is akies - realybej daug graziau atrodo nei nuotraukoj taip viskas sodriai ax.gif

Laaaaaaaaaaaaaaaaabai gražu... ir nuotraukoje labai gražu, tai realiai turbūt įspūdinga... mane žavi Rne kantrybė ir puikūs darbeliai...
aš tai net nepradedu tokių, nes jie jau Rne 3 mėn. prie jo sėdėjo, tai man visų 6 reikėtų doh.gif
Atsakyti