Labukas,
tai šiandien Mikės diena
QUOTE(ZMama @ 2009 08 14, 10:18)
sveikutės,
pagaliau ir aš galiu pasigirti 1 savo blynu
. bet kaip 1 blynas, tai turi ir didžiausių '-', tai, kad gerai neapskaičiavau vidurio, per mažai palikau kraštams, dėl to nežinau kaip čia bus su rėminimu
, kaip kurias vietas siuvinėjau su ne siuvinėjimo siūlais, dėl to matosi kaip kurios vietos nusidažė
(raudona spalva), pritrūko mėlynos spalvos (dangaus), todėl teko siuvinėti šviesesne
Dabar greitos ateities planai - 2 vaikų metrikai
Kaip pirmas blynas, sakyčiau visai visai neblogas, aišku visos norim geriausio rezultato, bet tas ir gerai, kad siuvinėjant išlenda visokios klaidos - su kiekvienu darbeliu - jų būna vis mažiau, - tikėkimės, kad netolimoj ateityje pavyks ir visai jų išvengti
QUOTE(Rne @ 2009 08 14, 10:19)
pasirodau savo uzbaigta varga
kai paemiau siuvineti, galvojau menesi pasedesiu ir baigta, o isedejau 3
- buvo reikalingos 29 Anchor spalvos o naudojau 36 DMC, spalvas rinkau is akies - realybej daug graziau atrodo nei nuotraukoj taip viskas sodriai
Laaaaaaaaaaaaaaaaabai gražu... ir nuotraukoje labai gražu, tai realiai turbūt įspūdinga... mane žavi Rne kantrybė ir puikūs darbeliai...
aš tai net nepradedu tokių, nes jie jau Rne 3 mėn. prie jo sėdėjo, tai man visų 6 reikėtų
Ką darai, jei pamatai savo EX visą kruviną, bėgiojantį tavo kieme ir šaukiantį pagalbos? Teisingas atsakymas:
Išlieki rami, užsitaisai ir šauni dar kartą...