Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(libaja @ 2009 08 13, 18:52)

paukščiuk, o tas maišelis tai kaip dovaninis? O kodėl narvelis? Kažkaip susiję?
Nu durni klausimai,  ale parūpo kažko  doh.gif

ačiū visom už šiltus žodelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

maišiukas tiesiog sau, savo knygutei, narvelis, nes man labai norėjos save ten patupdyti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Turiu dar vieną nuostabų narvelį nusižiūrėjusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 13, 20:30)
maišiukas tiesiog sau, savo knygutei, narvelis, nes man labai norėjos save ten patupdyti  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  Turiu dar vieną nuostabų narvelį nusižiūrėjusi wub.gif

Kaip faina, tokia mintis nereali... g.gif jaučiu aš kokią virvelę nusisiuvinėsiu su ta mintim, narvelį tingiu, per daug darbo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 08 13, 20:56)
Kaip faina, tokia mintis nereali...  g.gif jaučiu aš kokią virvelę nusisiuvinėsiu su ta mintim, narvelį tingiu, per daug darbo hihihi.gif

O virvė kam, pasikart blink.gif
lotuliukas.gif Aš turiu dar mažesnį narvelį, ar kokią spyną galima susirast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 13, 22:02)
O virvė kam, pasikart  blink.gif 
lotuliukas.gif  Aš turiu dar mažesnį narvelį, ar kokią spyną galima susirast  mirksiukas.gif

Ir iškur tu viska randi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 08 13, 19:54)
Dimensions siūlai būna tik rinkiniuose. Ši firma pasižymi tuo, kad siuvinėjama skirtingu gijų skaičiumi (nuo 1 iki 6) kai kur kryželiu, kai kur pusiniu. Tokiu būdu išgaunami specfialūs efektai. Siuvinėk taip, kaip nurodyta, nes kitaip nukentės rezultatas.
Aš Dimensions konvertuoju į DMC:
http://www.dimension...dconversion.pdf

doh.gif zinau kad ten teksturai isgauti skirta, bet kad tam paveiksle viskas 1 siulu, tik viena spalva 2 siulais, o jos gal kokia 30 kryziuku tiktai. Galvoju gal ten kur siulo su 1 darysiu su 2, o ten kur su 2 - su 3 biggrin.gif
O ka reiskia, kai schemoj pazymeta Overlap? g.gif

P.S. aciu uz lentele konvertavimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 13 rugpjūčio 2009 - 20:38
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 13, 21:02)
O virvė kam, pasikart  blink.gif 
lotuliukas.gif  Aš turiu dar mažesnį narvelį, ar kokią spyną galima susirast  mirksiukas.gif

Nea, prisirišt, kad siuvinėt galėčiau, atai aptingau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Visu darbeliai labai dailus thumbup.gif
O jua geles wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 13, 21:35)
O ka reiskia, kai schemoj pazymeta Overlap?  g.gif

Neateina i galva tiesioginis vertimas, bet tai reiskia is dalies kartotis, o jei tiksliau, kai schema sudalinta i kelias dalis, kelios eilutes buna, kad kartojasi. Zodziu, reikia pasiziureti, kad neissiuvinetumei tu keliu eiluciu pora kartu ir nesigautu vejai. As tokiais atvejais viena is schemos daliu tiesiog nukerpu, o kur kirpti susiorientuoju pagal langeliu padeti (tu 10 X 10) smile.gif
Atsakyti
etaeta - jau kokie romantiski baltieji dobiliuuuuuuuuuuuuuukai wub.gif

dantiste, o ka is dimensions pasirinkai siuvineti? idomu mirksiukas.gif

o as per 2 dienas savo tulpiuku vos pusvalandi pasiuvinejau verysad.gif darbu iki kaklo, namie remontas, "prochodnoj dvor" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 rugpjūčio 2009 - 22:39
QUOTE(Toli @ 2009 08 13, 23:19)
Neateina i galva tiesioginis vertimas, bet tai reiskia is dalies kartotis, o jei tiksliau, kai schema sudalinta i kelias dalis, kelios eilutes buna, kad kartojasi. Zodziu, reikia pasiziureti, kad neissiuvinetumei tu keliu eiluciu pora kartu ir nesigautu vejai. As tokiais atvejais viena is schemos daliu tiesiog nukerpu, o kur kirpti susiorientuoju pagal langeliu padeti (tu 10 X 10) smile.gif

ax.gif aisku. as tai kad nepasimesciau apsikarpau lapus ir susiklijuoju i viena didele schema lotuliukas.gif tada man viskas aisku blush2.gif
QUOTE(dovyda @ 2009 08 13, 23:36)
dantiste, o ka is dimensions pasirinkai siuvineti? idomu mirksiukas.gif

Svyturi, jau rodziau cia kazkada. Idesiu dar, gal nieks nesupyks
user posted image
Neatrodo labai sudetinga, 30 spalvu, daug pusiniu kryzeliu. Ryt schema gausiu atspauzdinta (kaip blogai kai ner spalvoto printerio namie doh.gif) tai ziuresim ax.gif Bandysiu siuliukus is kasiulai.lt uzsakinet, lyg ir pigiau turetu iseiti ir kol atsius galesiu pribaigt dabartini siuvinuka ir ramiai pradet nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 14, 00:28)
ax.gif aisku. as tai kad nepasimesciau apsikarpau lapus ir susiklijuoju i viena didele schema lotuliukas.gif tada man viskas aisku  blush2.gif

Svyturi, jau rodziau cia kazkada. Idesiu dar, gal nieks nesupyks

Neatrodo labai sudetinga, 30 spalvu, daug pusiniu kryzeliu. Ryt schema gausiu atspauzdinta (kaip blogai kai ner spalvoto printerio namie  doh.gif) tai ziuresim  ax.gif Bandysiu siuliukus is kasiulai.lt uzsakinet, lyg ir pigiau turetu iseiti ir kol atsius galesiu pribaigt dabartini siuvinuka ir ramiai pradet nauja  biggrin.gif

aha dabar kai parodei atsiminiau mirksiukas.gif grazu bus. nelengvas tas DIM dizainas, bet mane labai uzkabliavo thumbup.gif ir tie visi pusiniai kryzeliai, ir spalvu maisymas, ir siulo storiai...mmmm...kaip dailininke kartais jauciuosi mirksiukas.gif

p.s. ale nesimiega jums mergaites ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 rugpjūčio 2009 - 23:37
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 14, 00:28)
ax.gif aisku. as tai kad nepasimesciau apsikarpau lapus ir susiklijuoju i viena didele schema lotuliukas.gif tada man viskas aisku  blush2.gif

As taip ir darau. Jei tie lapai tikrai dideli, tai susiklijuoju tada, kai prieinu prie tos vietos, nes su arkline schema ne kas, o kai issiuvineju ta vieta, issiardau. Su lipnia juosta visai gerai susiklijuoja.

Dovyda, pas mane dviem valandom maziau nei LT. ax.gif
Atsakyti