Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(coliukasv @ 2009 08 13, 16:58)
o ant kokios medžiagos dažniausiai siuvinėjat? kokia patogiausia..?

Mano manymu graziausiai ziurisi ant lino ir evenweave, patogiausia ant Aidos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 13, 16:57)
Labai gražu. wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
etaeta, tie dobiliukai man kaip tikri atrodo wub.gif
paukščiukas, mielas maiselis labai bigsmile.gif
O galima kazkur Dimensions siulu isigyti? g.gif as ta svyturi nagrinejaus, ten visi siulai DIM, konvertavausi i DMC, ale kai kuriu po 2 spalvas rodo, tai nelabai supratau ar cia tas 2 maisyt reikia, ar abi tinka, dar pora spalvu su zvaigzdute buvo doh.gif ir dar ten siulo siuvineti ant 14 aidos, bet beveik viska vienu siuliuku unsure.gif parasyta, kad taip reikia, kad geriau perteikiamas butu to paveikslo svelnumas. Bet as galvoju gal 2 gijom siuvinesiu, paskui visai nieko nesimatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 13, 17:00)
etaeta, tie dobiliukai man kaip tikri atrodo  wub.gif
paukščiukas, mielas maiselis labai  bigsmile.gif
O galima kazkur Dimensions siulu isigyti?  g.gif as ta svyturi nagrinejaus, ten visi siulai DIM, konvertavausi i DMC, ale kai kuriu po 2 spalvas rodo, tai nelabai supratau ar cia tas 2 maisyt reikia, ar abi tinka, dar pora spalvu su zvaigzdute buvo  doh.gif ir dar ten siulo siuvineti ant 14 aidos, bet beveik viska vienu siuliuku  unsure.gif parasyta, kad taip reikia, kad geriau perteikiamas butu to paveikslo svelnumas. Bet as galvoju gal 2 gijom siuvinesiu, paskui visai nieko nesimatys  g.gif

Tiesiog DMC yra platesnė atspalvių paletė už tai ir rodo po dvi spalvas, man iš Anchor konvertuojant kažkada net po tris rodė. Taip ir nesusiruošiau to darbelio siuvinėti.
Atsakyti
etaeta, gėlės nuostabios wub.gif atsipirko vargas dėl siūlų smile.gif
paukščiuk, mielas maišiukas thumbup.gif
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 13, 16:58)
o ant kokios medžiagos dažniausiai siuvinėjat? kokia patogiausia..?

man linas mieliausias. ir patogu ir gražu smile.gif
evenweave tik sykį bandžiau, bet nepatiko g.gif labai jau skystas buvo.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
O jau kokiu groziu prisiuvinejot 4u.gif wub.gif wub.gif Saunuoles. Pagaliau siandien radau laiko savo boksteliam tai jau nemazai i prieki pasistumejau smile.gif knieti kuo greiciau pabaigti smile.gif
Atsakyti
Paukčiukas
Labai fainas maišeliukas smile.gif

O aš siuvinėju ant aidos, ir gražu ir patogu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 13 rugpjūčio 2009 - 17:44
ant evenweave dabar siuvinėju pirmą kartą ,tikrai yra lengviau nei galvojau,ir be abejo gražiau žiūrisi ,kai nesimato tų skylučių thumbup.gif ,bet...matyt tai bus pirmas ir paskutinis mano darbas ant jo ,nes akys žiauriai vargsta doh.gif ,jau taip įtemptai reikia žiūrėt kur adatą besti,kad negaliu ilgiau valandos siuvinėt ,kai ant aidos galėdavau net porą valandų per dieną ir net nepajusdavau ,kad siuvinėjau ,bet gal todėkll ,kad čia mano akys nesveikos,taigi manau ,kad vis dėlto rinksiuosi Aidą ,nes nenoriu visai apakti verysad.gif ,ir visai nebegalėt siuvinėt ,tai geriau jau bus ne taip gražu ,bet nors taip sveikatai nekenks... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 13, 15:50)

Ooo, kokie žmonės išlindo! Ir dar ne tuščiom bigsmile.gif Jėga, kaip faina thumbup.gif Aš turiu irgi vieną paveikslėlį jaučiu iš tos pačios serijos, bet ojei, dar iki jo kaip iki kosmoso... irnesakyk.gif

paukščiuk, o tas maišelis tai kaip dovaninis? O kodėl narvelis? Kažkaip susiję?
Nu durni klausimai, ale parūpo kažko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 13 rugpjūčio 2009 - 17:53
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 13, 19:43)
Sveikos merginos smile.gif
O jau kokiu groziu prisiuvinejot 4u.gif  wub.gif  wub.gif  Saunuoles. Pagaliau siandien radau laiko savo boksteliam tai jau nemazai i prieki pasistumejau smile.gif  knieti kuo greiciau pabaigti smile.gif

Butu smagu jei pasirodytum blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 08 13, 18:52)
Ooo, kokie žmonės išlindo! Ir dar ne tuščiom  bigsmile.gif Jėga, kaip faina  thumbup.gif Aš turiu irgi vieną paveikslėlį jaučiu iš tos pačios serijos, bet ojei, dar iki jo kaip iki kosmoso... irnesakyk.gif

Oi kaip smagu, kad dar prisimenat mane hihihi.gif Grizau i darba, po ilgu atostogu, tai laiko siuvineti nelabai lieka doh.gif

Dar karteli aciu visom uz siltus vertinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 13, 17:00)
O galima kazkur Dimensions siulu isigyti?  g.gif as ta svyturi nagrinejaus, ten visi siulai DIM, konvertavausi i DMC, ale kai kuriu po 2 spalvas rodo, tai nelabai supratau ar cia tas 2 maisyt reikia, ar abi tinka, dar pora spalvu su zvaigzdute buvo  doh.gif ir dar ten siulo siuvineti ant 14 aidos, bet beveik viska vienu siuliuku  unsure.gif parasyta, kad taip reikia, kad geriau perteikiamas butu to paveikslo svelnumas. Bet as galvoju gal 2 gijom siuvinesiu, paskui visai nieko nesimatys  g.gif

Dimensions siūlai būna tik rinkiniuose. Ši firma pasižymi tuo, kad siuvinėjama skirtingu gijų skaičiumi (nuo 1 iki 6) kai kur kryželiu, kai kur pusiniu. Tokiu būdu išgaunami specfialūs efektai. Siuvinėk taip, kaip nurodyta, nes kitaip nukentės rezultatas.
Aš Dimensions konvertuoju į DMC:
http://www.dimension...dconversion.pdf
Atsakyti