Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(etaeta @ 2009 08 13, 16:50)
Gera diena, visoms siuvinetojom  hi.gif Pagaliau ir as islendu i dienos sviesa, senai jau forume buvau, labai neturiu laiko. Bet liguisto pomegio stengiuosi neatsisakyti. Jusu teismui paskutinis mano darbas  angel.gif

Labai subtilus tavo darbelis, ir toks dailutis smile.gif wub.gif

Toli

Perki tu tą žurnalą ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 13 rugpjūčio 2009 - 15:13
QUOTE(Toli @ 2009 08 13, 15:54)

Etaeta, labai grazu. Gal galetumei nuotrauka is arciau paziureti?.. Geles toooooks subtilus reikalas, butu sauni i toki grozi is arciau paspoksoti.  4u.gif

Prasau 4u.gif
http://picasaweb.goo...994589703475170

Siaip tai labai vargau su siuo paveikslu, nes schema COSMO siulais, kuriu pas mus neina gauti, o konvertavimo lentutese i DMC, daugumos siulu nera, arba nesamone parasyti. Pvz. kur balksvi siulai, pagal konvertavima gaunasi zali ir panasiai. Tai daug kur derinau is akies,kai kur palete i pagalba kvieciausi, maisiau keliu gamintoju siulus. Bet siaip ne taip pabaigiau, galutinis variantas is esmes tenkina, nors nemazai teko ir ardyti. doh.gif

Dekui merginos uz teigiamus ivertinimus doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 13 rugpjūčio 2009 - 15:24
QUOTE(etaeta @ 2009 08 13, 15:50)
Jusu teismui paskutinis mano darbas  angel.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
etaeta,labai subtilu ir gražu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif ,ale kiek kantrybės ir stiprius nervus turėjai dar šitaip vargti,net neturint siūlų...aš net pradėjus nebūčiau ...,gal aš kokia tinginė blush2.gif ,bet man reikia kad viskas būtų juodu ant balto surašyta aišku ir tikslu ,tada siuvinėju ir džiaugiuos ,o tokių detektyvų niekad nesiuvinėsiu,nervų man gaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 13, 16:34)
etaeta,labai subtilu ir gražu thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  ,ale kiek kantrybės  ir stiprius nervus turėjai dar šitaip vargti,net neturint siūlų...aš net pradėjus nebūčiau ...,gal aš kokia tinginė  blush2.gif ,bet man reikia kad viskas būtų juodu ant balto surašyta aišku ir tikslu ,tada siuvinėju ir džiaugiuos ,o tokių detektyvų niekad nesiuvinėsiu,nervų man gaila schmoll.gif

Baisiai megstu issukius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 08 13, 17:18)
Siaip tai labai vargau su siuo paveikslu, nes schema COSMO siulais, kuriu pas mus neina gauti, o konvertavimo lentutese i DMC, daugumos siulu nera, arba nesamone parasyti. Pvz. kur balksvi siulai, pagal konvertavima gaunasi zali ir panasiai. Tai daug kur derinau is akies,kai kur palete i pagalba kvieciausi, maisiau keliu gamintoju siulus. Bet siaip ne taip pabaigiau, galutinis variantas is esmes tenkina, nors nemazai teko ir ardyti.

Kokiu firmu siuliukus naudojai? ir kiek ju prireikė? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
O jau kad grožių prisiuvinėjot. wub.gif

O aš vsio, pasidaviau šiandien su darbeliu. Taip smagiai ėjosi siuvinėjimas, ale nusibodo viena spalva varyt. Kitą savaitę daug išeiginių bus- tai reiks siuvinėti. ax.gif
Atsakyti
etaeta dobiliukai pasakiški wub.gif , be galo žavus paveikslas wub.gif wub.gif

O čia mano akių poilsis, maišiukas knygelei ax.gif . Siuvinėjau be lankelio, nes pirma maišiuką pasisiuvau doh.gif , žiū mėgstu sau darbą pasisunkinti, juk taip įdomiau lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 13, 15:53)
O čia mano akių poilsis, maišiukas knygelei  ax.gif . Siuvinėjau be lankelio, nes pirma maišiuką pasisiuvau doh.gif  , žiū mėgstu sau darbą pasisunkinti, juk taip įdomiau  lotuliukas.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti

o ant kokios medžiagos dažniausiai siuvinėjat? kokia patogiausia..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 13 rugpjūčio 2009 - 15:58
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 13, 16:44)
Kokiu firmu siuliukus naudojai? ir kiek ju prireikė? rolleyes.gif  smile.gif

Naudojau DMC ir Ariadna, spalvos 48
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 13, 15:58)
o ant kokios medžiagos dažniausiai siuvinėjat? kokia patogiausia..?

Aš siuvinėju ant "Aidos". Patinka 18 ct, 16 ct. Jos tokios smulkios, tad paveikslai atrodo, kaip nutapyti. O 14 ct, nelabai, labai jau "grubios" linijos gaunasi. g.gif
Atsakyti