o įmanoma įdomu schemoj su programa kokia atspalvius pakeist iš pvz pilkų į gelsvas.. na pvz jei pilkas ant sienos netinka o piešinukas gražus(o jo visi atspalviai pilki) ar tik pačiai tada parinkt spalvas?
ir kaip ten galery ru į tuos draugus pasiprašyt.. prisiregistravau, bet nzn kaip ten ką daryt..
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 13, 11:52)
o įmanoma įdomu schemoj su programa kokia atspalvius pakeist iš pvz pilkų į gelsvas.. na pvz jei pilkas ant sienos netinka o piešinukas gražus(o jo visi atspalviai pilki) ar tik pačiai tada parinkt spalvas?
ir kaip ten galery ru į tuos draugus pasiprašyt.. prisiregistravau, bet nzn kaip ten ką daryt..
Taip supratau, kad pasivadinai taip pat, kaip sm. Taigi belieka tik patvirtinti mane kaip savo dragę ir gali dairytis mano schemose.
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 13, 13:52)
Paspausk ant žmogaus ir rasi 3 migtukus šalia nuotraukos, tai paspausk migtuka ant kurio parašyta : Добавить в друзья!
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 13, 14:16)
Paspausk ant žmogaus ir rasi 3 migtukus šalia nuotraukos, tai paspausk migtuka ant kurio parašyta : Добавить в друзья!
aišku ačiū bandžiau susidraugaut.. žodžiu per anksti to Добавить в друзья!
ieškojau..
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 13, 10:01)
Daugumai neatidaro, kas naudojas explorer naršykle ir aš dvi dienas kankinaus, kol Metija nepagelbėjo ir parsisiunčiau ''Google Chrome'' naršyklę
Man tas pats buvo, irgi dvi dienas daviausi, nu niekaip neatidarė, šiandien pagaliau su draugės patarimu per google chrome "dasimušiau" Net gyvent lengviau pasidarė - štai ką daro priklausomybė SM
Man labai patinka Opera narsykle. Naudoju jau daugybe metu, kur kas patogiau nei susenes ir supuves Internet Exploreris. Skaiciau kazkoki straipsni, kad dideles svetaines net vienijasi, kad zmones nustotu ji naudoti, nes jis jau devynerius metus neatnaujintas tas Exploreris.
Zodziu, kazkada guodziausi, kad rugseji bus kaledines schemos siuvinejimo zurnale. Ny fyga, jau yra dabar, rugpjuti. Eina svilpt, man depresija varo. Ir taip laikas greeeeitai eina, koki eina, lekia.
Zodziu, kazkada guodziausi, kad rugseji bus kaledines schemos siuvinejimo zurnale. Ny fyga, jau yra dabar, rugpjuti. Eina svilpt, man depresija varo. Ir taip laikas greeeeitai eina, koki eina, lekia.
kiek laiko, valandu, per diena skiriat siuvinejimui?
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 13, 16:10)
kiek laiko, valandu, per diena skiriat siuvinejimui?
Labai ivairiai, dažniausiai kokias 3 valandas, bet buna dienu kai su savim visur vežuos siuvinejima, ir buna dienui kai vos 15 min. randu
QUOTE(tute28 @ 2009 08 13, 16:28)
Na visos rodosi rodosi grožybes,labai ir man knieti pasirodyt. Pradėjau ežiuką dovanų 1m mergytei. Tik ne tą,kur ieškojau,o kur Dvi nuorodas davė. Ačiū DVI labai labai.
Fainuolis
Toli
Apie koki čia žurnala kalbi?
Gera diena, visoms siuvinetojom Pagaliau ir as islendu i dienos sviesa, senai jau forume buvau, labai neturiu laiko. Bet liguisto pomegio stengiuosi neatsisakyti. Jusu teismui paskutinis mano darbas
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 13, 15:46)
angliska-The World of Cross Stitching.
Etaeta, labai grazu. Gal galetumei nuotrauka is arciau paziureti?.. Geles toooooks subtilus reikalas, butu sauni i toki grozi is arciau paspoksoti.
[quote=etaeta,2009 08 13, 15:50]
Gera diena, visoms siuvinetojom Pagaliau ir as islendu i dienos sviesa, senai jau forume buvau, labai neturiu laiko. Bet liguisto pomegio stengiuosi neatsisakyti. Jusu teismui paskutinis mano darbas
Nu fainai labai labi Atrodo kaip tikram vandeny pamerktos.
Nu fainai labai labi Atrodo kaip tikram vandeny pamerktos.