Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 08 13, 09:46)
merginos ,atleiskit už off topic  blush2.gif ,bet labai noriu paklaust,man antra diena supermamos.lt neatidaro per Internet explorer naršyklę ,tik per Mozilą ,ar čia tik man vienai?

Labas rytas.
Kadangi visada naudojuos Mozila tai man problem nera. Skaiciau kazkur SM, kad ne tau vienai tokios problemos su SM ir InternetExplorer.
Atsakyti
cia kaip kuriai smile.gif
Atsakyti
merginos ,atleiskit už off topic  blush2.gif ,bet labai noriu paklaust,man antra diena supermamos.lt neatidaro per Internet explorer naršyklę ,tik per Mozilą ,ar čia tik man vienai?

Daugumai neatidaro, kas naudojas explorer naršykle ir aš dvi dienas kankinaus, kol Metija nepagelbėjo 4u.gif ir parsisiunčiau ''Google Chrome'' naršyklę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 13, 08:46)

Aš naudojuosi Opera naršykle. Dabar perjungiau explorer, ten kažkas stringa. Beje tikrai mačiau skundų ir kituose forumuose.
Atsakyti
Metija tau švyturių daugiau nereikia bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti

aš irgi jau persikrausčiau iš explorer į mozillą dėl tos pačios priežasties mirksiukas.gif užvakar vos infarkto negavau, kai visą dieną nėjo prie SM prisijungt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
priklausomybe SM lotuliukas.gif jos gydymas rankdarbiai
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 13, 10:55)
priklausomybe SM lotuliukas.gif  jos gydymas rankdarbiai

nu tai kas ir beliko, sėdėjau ir siuvinėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 08 13, 10:01)
nu tai kas ir beliko, sėdėjau ir siuvinėjau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nors pas mane sm visada veikia, bei einu siuvinėti dangų, nes jau niežti nagai griebtis prizo siuvinėjimo. g.gif
Atsakyti
Ot pas mane atvirkščiai, naudojuosi mozilla firefox ir kartais net neleidžia ieti, rodo :
Nerastas arba neteisingas adresas, o veliau už 5 min pats isijungia thumbup.gif
Atsakyti
Ačiuks už nuomones apie french knot. Reiks kažkaip bandyt. Ten simbolio tikrai neužstoja,nes aplink žali langeliai ir ant viršaus simbolis,o tas f.knot baltam langely.
Atsakyti
As taip pat naudojuosi Mozilu nes exploreris stringa labai doh.gif
Atsakyti