Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(zundyte @ 2009 08 12, 15:36)
Florestina aš to paveiksliuko turiu dvi schemas ,viena jpg formatu o kita pdf,tai pdf man labiau patiko ,nes labai ryški ir žymiai didesnė,o jpg tai labai smulki,tai rinkausi pdf ,kai atsispausdinau ,tai ir gavosi 15 lapų doh.gif  ,bet ne visi jie pilni ,kai kur tik po kelias eilutes tereikia siuvinėt ax.gif ,man bus gerai ,kai nereiks žlibinėt kokia spalva siuvinėt,manau eis greitai,siuvinėsiu schemos lapais ir ant 14 aidos ,susibraižius bus labai nesunku tuos kryželius atsiskaičiuot..beje ,aš irgi ant 14 aidos siuvinėju dviem gijom ,man nemaišo ,kad kai kur šiek tiek medžiaga šviečia,trimis gijomis  man per storai gaunasi,o ir siūlo daugiau reikia ,taip kad ,tikriausiai kiekviena renkasi kaip jai gražiau 4u.gif ,vistiek visi darbeliai gražūs 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai gal gali pdf formata man atsiusti ? egliuchiux@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 12, 14:36)
Florestina aš to paveiksliuko turiu dvi schemas ,viena jpg formatu o kita pdf,tai pdf man labiau patiko ,nes labai ryški ir žymiai didesnė,o jpg tai labai smulki,tai rinkausi pdf ,kai atsispausdinau ,tai ir gavosi 15 lapų doh.gif  ,bet ne visi jie pilni ,kai kur tik po kelias eilutes tereikia siuvinėt ax.gif ,man bus gerai ,kai nereiks žlibinėt kokia spalva siuvinėt,manau eis greitai,siuvinėsiu schemos lapais ir ant 14 aidos ,susibraižius bus labai nesunku tuos kryželius atsiskaičiuot..beje ,aš irgi ant 14 aidos siuvinėju dviem gijom ,man nemaišo ,kad kai kur šiek tiek medžiaga šviečia,trimis gijomis  man per storai gaunasi,o ir siūlo daugiau reikia ,taip kad ,tikriausiai kiekviena renkasi kaip jai gražiau 4u.gif ,vistiek visi darbeliai gražūs 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šiaip, aš laivelio schemą pasididinau, kad nereiktų aklinėti. Tai irgi gavosi nemažai lapų.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 12, 15:58)
Šiaip, aš laivelio schemą pasididinau, kad nereiktų aklinėti. Tai irgi gavosi nemažai lapų.

o kaip tu jas pasididini? g.gif pamokyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 12, 15:08)
o kaip tu jas pasididini? g.gif pamokyk mirksiukas.gif

Ji pas mane buvo xsd formate. Atidaroma naudojama Pattern maker programą. Tai aš užėjau ant schemos spaudant pelę ji pasididina, kad būtų aiškiai įžiūrima. Kai buvo pakankamai išdidinta, tada nusinešiau laptopą pas mamą į darbą ir atsispausdinau, nes namie neturiu printerio, o pas mamą darbe nėra PM. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 12, 17:50)
Ji pas mane buvo xsd formate. Atidaroma naudojama Pattern maker programą. Tai aš užėjau ant schemos spaudant pelę ji pasididina, kad būtų aiškiai įžiūrima. Kai buvo pakankamai išdidinta, tada nusinešiau laptopą pas mamą į darbą ir atsispausdinau, nes namie neturiu printerio, o pas mamą darbe nėra PM. ax.gif

Karta ir man taipat išsididino schema, bet aš ten kažka suspaudžiau tai vėlaiau nesupratau kaip čia atsitiko biggrin.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos.Apie french knont.Kai siuvinėjau tą gyvūnų žieminį paveikslą, visų jų akys buvo french knot siūlė,tik jie siuvinėjosi ant kryžiuko.Schemoj buvo parodyta:kryžiukas ir f.knot vienam langelyje.O daba,kai ežiuką siuvinėju,schemos langely tik f.k pažymėtas.Taip išeina jį ant tuščio langelio siuvinėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 08 12, 22:33)
Reikia pagalbos.Apie french knont.Kai siuvinėjau tą gyvūnų žieminį paveikslą, visų jų akys buvo french knot siūlė,tik jie siuvinėjosi ant kryžiuko.Schemoj buvo parodyta:kryžiukas ir f.knot vienam langelyje.O daba,kai ežiuką siuvinėju,schemos langely tik f.k pažymėtas.Taip išeina jį ant tuščio langelio siuvinėt? g.gif

Taip išeina, nes pasmane dar nera buve kad ant langelio butu pažymetas prancuziškas mazgelis, visada tarp ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 12, 21:48)
Taip išeina, nes pasmane dar nera buve kad ant langelio butu pažymetas prancuziškas mazgelis, visada tarp ju smile.gif

o kas čia per stebuklas? blink.gif g.gif
jau išsiaiškinau.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukasv: 12 rugpjūčio 2009 - 21:01
QUOTE(tute28 @ 2009 08 12, 21:33)

Tai gal tiesiog tas french knot uzstoja simboli? man kiek teko siuvinet tai kazkaip aisku budavo kokia spalva kryziukas, gal pagal salia esancius ziuret reikia g.gif
Bet jau kaip nemegstu kai french knot centre kryziuko buna doh.gif ir taip man juos susukt is 5 karto tik pavyksta biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas siuvinetojos.pagaliau ir as jau galiu siuvineti,nes vakar siuliukus jau gavau,tai vakar trupuciuka pasiuvinejau bigsmile.gif
cia kai tas rozytes siuvinejau,tai dariau su trijomis gijomis...dabar kai siuvineju pabandziau su dvijomis gijomis,tai man su dviejomis,netgi graziau ziurisi,pamaciau nemaza skirtuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 08 09, 23:03)
Taip. Tapyta ant rėmo aliejiniais dažais.

nieko sau blink.gif
aš šitą rėminimo variantą mačiau prieš kokius trejus metus pas ruses ir buvau 100 % tikra, kad ten dekupažas, o ne tapyta blink.gif o čia pasirodo tapyta blink.gif

gražus rankdarbis smile.gif

Atsakyti
merginos ,atleiskit už off topic blush2.gif ,bet labai noriu paklaust,man antra diena supermamos.lt neatidaro per Internet explorer naršyklę ,tik per Mozilą ,ar čia tik man vienai?
Atsakyti