Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Ingius272 @ 2009 08 12, 10:37)
keliom gijom siuvinejat ant aidos 14?ar nebutu per mazai su dviem?ka manot g.gif

Skonio reikalas. Tradiciskai ant Aidos 14 siuloma siuvineti 2 gijomis. Man asmeniskai su 2 nepatinka ir as imu 3.
Atsakyti
keliom gijom siuvinejat ant aidos 14?ar nebutu per mazai su dviem?ka manot g.gif

as tai dviem siuvineju ax.gif
Atsakyti

aš irgi su dviem siuvinėju mirksiukas.gif
Atsakyti
as su trim, kita kart bandysiu su dviem
Atsakyti
Labai dailus visu darbeliai ir meskiukas, kudikis, zirafiukas 4u.gif 4u.gif
Jei ko nepaminejau nesupykit nes jau galva apsisuko nuo grozybiu doh.gif
Atsakyti

as uz 2 drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 12 rugpjūčio 2009 - 11:16
Aš su dviem tik 16ir 18ct. Man kai šviečiasi,negražu. Čia skonio reikalas. O aš vis laukiu,kol Vilmado pasirodys,kaip mergaitė su katinuku sekas. Labai jau ji graži.
Papildyta:
Darbeliai kalba už save,ką čia ir pridursi. Visi nuostabūs
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2009 08 12, 12:31)
Aš su dviem tik 16ir 18ct. Man kai šviečiasi,negražu. Čia skonio reikalas. O aš vis laukiu,kol Vilmado pasirodys,kaip mergaitė su katinuku sekas. Labai jau ji graži.
Papildyta:
Darbeliai kalba už save,ką čia ir pridursi. Visi nuostabūs

As taip pat labai laukiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 12 rugpjūčio 2009 - 11:32
QUOTE(Ingius272 @ 2009 08 11, 22:52)
Kalbejot cia apie lipala blush2.gif tai turiu klausimuka.Jei juo sutepi krastus kad neirtu paskui kai darbeli isplauni tai kaip suprantu ir tas lipalas issiplauna ar kaip? g.gif

jo, išsiplauna puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 08 11, 09:57)
Paskutinis mano darbelis ax.gif
user posted image

radvilee gal galima butu schemute gauti? prasau atsiusti man i pasta : sskysiass@draugas.lt aciu,ir nepykit kad cituoju su foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 11, 16:56)

atsispausdinau 15 lapų schemos,nu žodžiu... doh.gif ,gal kaip nors apžiosiu doh.gif  rolleyes.gif  ax.gif

Fainuolis, aš irgi turiu jo schemą, bet pas mane ji spalvota ir tik 8 lapai.
Papildyta:
QUOTE(Ingius272 @ 2009 08 12, 09:37)

Aš siuvinėju trim.
Papildyta:
O visų darbeliai tiesiog fantastiški. wub.gif
Atsakyti
Florestina aš to paveiksliuko turiu dvi schemas ,viena jpg formatu o kita pdf,tai pdf man labiau patiko ,nes labai ryški ir žymiai didesnė,o jpg tai labai smulki,tai rinkausi pdf ,kai atsispausdinau ,tai ir gavosi 15 lapų doh.gif ,bet ne visi jie pilni ,kai kur tik po kelias eilutes tereikia siuvinėt ax.gif ,man bus gerai ,kai nereiks žlibinėt kokia spalva siuvinėt,manau eis greitai,siuvinėsiu schemos lapais ir ant 14 aidos ,susibraižius bus labai nesunku tuos kryželius atsiskaičiuot..beje ,aš irgi ant 14 aidos siuvinėju dviem gijom ,man nemaišo ,kad kai kur šiek tiek medžiaga šviečia,trimis gijomis man per storai gaunasi,o ir siūlo daugiau reikia ,taip kad ,tikriausiai kiekviena renkasi kaip jai gražiau 4u.gif ,vistiek visi darbeliai gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti