QUOTE(Dantiste @ 2009 08 08, 15:10)
Vertinama labai priestaringai. MB kaip didis meninykas apziurejo ir liepe dalipdyt dar viena lapuka Mamai parodziau tai sako: vajeee, kodel toks ilgas kotas?? Nu man tai ilgas kotas geriau negu trumpas Tai vat, laukiu jusu ivertinimu
Dantiste, labai graži aguona. O kotas tikrai ne per ilgas, nes pats žiedas gan nemažas. Su trumpesniu kotu, manau, nesižiūrėtų taip, kaip dabar.
nu jusu moterys ir tempai tik neprisijungiau pora dienu ir cia jau nauja temele.
Kol merginos čia plepa- mano paukščiui išdygo galva ir pradėjo augti antrasis sparnas Kadangi paveikslas bus didelis (60*40 cm)- tai darbas juda ne taip greitai kaip norėtųsi.
[quote=rasiux-,2009 08 09, 14:28]
Kol merginos čia plepa- mano paukščiui išdygo galva ir pradėjo augti antrasis sparnas Kadangi paveikslas bus didelis (60*40 cm)- tai darbas juda ne taip greitai kaip norėtųsi.
Gražus paukštis
priimsit pusiau naujokę siuvinėjime čia?
Gražus paukštis
pas mus visi laukiami ,jauskis kaip namie ,rodyk ką kryžiavoji,mums viskas idomu
Labutis, kokių grožių prisiuvinėjot. Ir temelė jau nauja, o aš tik dar iš kaimo grįžau. Judu po truputį ir su darbeliais.
Sveikutes.Simtas metu....
Gal kas gali pagelbet del siulu konvertavimo adresiuko?Turejau,bet nukisau kazkur...
Papildyta:
Radau...
Gal kas gali pagelbet del siulu konvertavimo adresiuko?Turejau,bet nukisau kazkur...
Papildyta:
Radau...
[quote=i2kas,2009 08 09, 15:28]
Gražus paukštis
[/quote]
Zinoma kad priimsim Kuo daugiau tuo smagiau Lauksim pasirodant ko prikryžiavojai
Gražus paukštis
[/quote]
Zinoma kad priimsim Kuo daugiau tuo smagiau Lauksim pasirodant ko prikryžiavojai
QUOTE(i2kas @ 2009 08 09, 16:40)
Dėkui visoms Bandau kelti būsima dovanėlę tik niekaip neprisiruošiu jos iki galo įforminti
Toks prikolnas paveiksliukas , bet man aip atrodo ar vienoi vietoi yra keli kryzeliai ne i ta puse paziurekit merginos ant kelio seselio arba man jau blogai
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 09, 16:45)
Toks prikolnas paveiksliukas , bet man aip atrodo ar vienoi vietoi yra keli kryzeliai ne i ta puse paziurekit merginos ant kelio seselio arba man jau blogai
foto kokybė čia