Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

Zundyte šaunus tavo darbelis bus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 08, 15:10)
Vertinama labai priestaringai. MB kaip didis meninykas apziurejo ir liepe dalipdyt dar viena lapuka  biggrin.gif Mamai parodziau tai sako: vajeee, kodel toks ilgas kotas?? blink.gif Nu man tai ilgas kotas geriau negu trumpas  lotuliukas.giflotuliukas.gif Tai vat, laukiu jusu ivertinimu ax.gif  4u.gif

Dantiste, labai graži aguona. wub.gif O kotas tikrai ne per ilgas, nes pats žiedas gan nemažas. Su trumpesniu kotu, manau, nesižiūrėtų taip, kaip dabar. ax.gif
Atsakyti
nu jusu moterys ir tempai tik neprisijungiau pora dienu ir cia jau nauja temele. biggrin.gif
Atsakyti
Kol merginos čia plepa- mano paukščiui išdygo galva ir pradėjo augti antrasis sparnas biggrin.gif Kadangi paveikslas bus didelis (60*40 cm)- tai darbas juda ne taip greitai kaip norėtųsi.
user posted image
Atsakyti
[quote=rasiux-,2009 08 09, 14:28]
Kol merginos čia plepa- mano paukščiui išdygo galva ir pradėjo augti antrasis sparnas biggrin.gif Kadangi paveikslas bus didelis (60*40 cm)- tai darbas juda ne taip greitai kaip norėtųsi.
Gražus paukštis 4u.gif
priimsit pusiau naujokę siuvinėjime čia? smile.gif ax.gif
Atsakyti
pas mus visi laukiami ,jauskis kaip namie ,rodyk ką kryžiavoji,mums viskas idomu 4u.gif
Atsakyti
Labutis, kokių grožių prisiuvinėjot. wub.gif Ir temelė jau nauja, o aš tik dar iš kaimo grįžau. Judu po truputį ir su darbeliais. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.Simtas metu.... ax.gif
Gal kas gali pagelbet del siulu konvertavimo adresiuko?Turejau,bet nukisau kazkur... doh.gif
Papildyta:
Radau... doh.gif
Atsakyti
[quote=i2kas,2009 08 09, 15:28]
[quote=rasiux-,2009 08 09, 14:28]

Gražus paukštis 4u.gif
priimsit pusiau naujokę siuvinėjime čia? smile.gif ax.gif
[/quote]
Zinoma kad priimsim blush2.gif Kuo daugiau tuo smagiau mirksiukas.gif Lauksim pasirodant ko prikryžiavojai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 09 rugpjūčio 2009 - 15:19
Dėkui visoms 4u.gif Bandau kelti būsima dovanėlę blush2.gif tik niekaip neprisiruošiu jos iki galo įforminti doh.gif
user posted image
Bitutė 4u.gif
user posted image
ir dabartinis galvos skausmelis doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 09 rugpjūčio 2009 - 15:47
QUOTE(i2kas @ 2009 08 09, 16:40)
Dėkui visoms  4u.gif  Bandau kelti būsima dovanėlę  blush2.gif  tik niekaip neprisiruošiu jos iki galo įforminti  doh.gif

Toks prikolnas paveiksliukas thumbup.gif , bet man aip atrodo ar vienoi vietoi yra keli kryzeliai ne i ta puse paziurekit merginos ant kelio seselio arba man jau blogai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 09, 16:45)
Toks prikolnas paveiksliukas thumbup.gif , bet man aip atrodo ar vienoi vietoi yra keli kryzeliai ne i ta puse paziurekit merginos ant kelio seselio arba man jau blogai  blink.gif

foto kokybė čia blush2.gif
Atsakyti