Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(raganyte @ 2009 08 11, 21:52)
Sveikos merginos, noriu ir aš pasigirti savo mažyčiu darbeliu blush2.gif

Koks grazus meskutis wub.gif
Pritariu, kad lipalas super yra, bet kazkaip kanvos lipint man nesinori blush2.gif as ta lipnia juostele uz 0.99lt senukuose nusipirkau, ten 40m yra, ilgam uzteks. Ir nulipdzius nieko nuo jos nelieka, nebutina krastus apkarpyt irnesakyk.gif
Atsakyti
Mano dukra pabaigė žirafiuką. Bus pagaminta pieštukinė

user posted image
Atsakyti
koks nuotaikingas zirafiukas 4u.gif saunuole dukryte, visa i mama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 08 12, 00:45)

nuostabus zirafiukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 12 rugpjūčio 2009 - 06:54
QUOTE(Ingius272 @ 2009 08 11, 23:52)
Kalbejot cia apie lipala blush2.gif tai turiu klausimuka.Jei juo sutepi krastus kad neirtu paskui kai darbeli isplauni tai kaip suprantu ir tas lipalas issiplauna ar kaip? g.gif

Taip, lipalas išsiplauna. ax.gif

QUOTE(Reska @ 2009 08 12, 01:45)

O jei koks fainas wub.gif Labai nuotaikingas biggrin.gif butinai parodyk kai bus pieštukinė wub.gif
Atsakyti
sveikos... as vis zadu parodyt ka baigiau ir niekaip nerodau ... va kudiki baigiau
user posted image

is arciau user posted image

o cia pradejau vakar vakare vireja... (piragelis jau matosi ) lotuliukas.gif
user posted image
reik greit dovanu cia ... o poto jau didelio darbo imsiuos thumbup.gif
Atsakyti
labai kruopsciai atliktas kudikis 4u.gif wub.gif grazu...
Atsakyti
egliuchiux
Labai fainas kudikėlis wub.gif
Virėjas irgi geras biggrin.gif , aš iš tos serijos greit žadu vieną siuvinėti smile.gif

Sekmės darbuose wub.gif
Atsakyti
sveikos, noriu prisijungti prie jusu, nes kartais ir as pakryziavoju blush2.gif mano darbai nera tokie dideli, kaip jusu. As dar tik pradedancioji blush2.gif as anksciau tik atvirutes visokiom progom pasiuvinedavau. Dabar siuvineju paveiksleli, kai uzbaigsiu parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 12, 05:29)
koks nuotaikingas zirafiukas 4u.gif  saunuole dukryte, visa i mama drinks_cheers.gif

lygiai tokiais pat žodžiais pagalvojau pamačius žirafiuką thumbup.gif drinks_cheers.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
egliuchiuk - koks grazus kudikelis wub.gif
Atsakyti
keliom gijom siuvinejat ant aidos 14?ar nebutu per mazai su dviem?ka manot g.gif
Atsakyti