Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

Stai namo naujausias darbukas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivitalija: 11 rugpjūčio 2009 - 18:17
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 08 11, 19:06)
turiu klausimuka...
kaip reikia apdirbti ar apsiuti aidos medziagyte kad ji nebrigztu.niekaip nesuprantu, atrodo apsiuleju krastukus bet jie nubrizga iki pat apsiuvimo  g.gif  doh.gif

aš naudoju kraštų standiklį, tai medžiaga visai nedaug beyra, būna vienas kitas siūliukas nuyra, bet tai niekis irnesakyk.gif

user posted image
Papildyta:
Vivitalija, sumažink foto cool.gif iškraipei visą psl. 4u.gif
Atsakyti
na taip. foto ir mažesnė galėtų būti, na bet paveiksliukas tai gražus 4u.gif šviesus labai 4u.gif
Atsakyti
astulia> Jau susitvarkiau biggrin.gif
Atsakyti
O as paprasciausiai kad neirtu krastai patepu su bespalviu nagu laku sukieteja ir viskas niekas ne siulelis neira mirksiukas.gif
Ir pigiau atsieina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 08 11, 18:50)
atsiprašau, turiu dokumente išsisaugojusi, tai kažkaip ne taip įkėliau  blush2.gif
iškart turėtų atsidaryti teksto rašymo laukas
pasitaisau:
http://crossstitch.a...2Ffontform.html
aš irgi šį turiu nusižiūrėjusi, nes man laivui reikia švyturio, bet bijau pradėti nes ten dimension siūlai, o rinkinio pirkti vis neprisiruošiu galvoju gal dar gražesnį rasiu  ax.gif .

ačiū 4u.gif
Atsakyti
o as net nezinojau kad yra toks standiklis 4u.gif
man dar daug mokytis ir mokytis.
beja nusipirkau ta markeriuka isnykstanti, tai galiu pasakyti superinis dalykas thumbup.gif , kur jis buvo anksciau kai man jo reikejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 08 11, 19:06)
turiu klausimuka...
kaip reikia apdirbti ar apsiuti aidos medziagyte kad ji nebrigztu.niekaip nesuprantu, atrodo apsiuleju krastukus bet jie nubrizga iki pat apsiuvimo  g.gif  doh.gif

As krastus apklijuoju tokia lipnia juostele, kur buna dazymui skirta, nu tipo kad neuzdazyt kur nereikia, nezinau ar supratot doh.gif

Kavos puodukus buvau tokius nusiziurejus:
user posted image
user posted image
Bet cia schemos is igolki tai nezinia kas iseitu g.gif
Gal galima butu ir man to antrojo kavos puodelio schemute? ilona.matulyte@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivitalija @ 2009 08 11, 19:13)
Stai namo naujausias darbukas

labai grazus, bet jau dabar , kad sumazinai doh.gif nieko iziuret negalima lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 08 11, 17:56)
pamiršau jums pasakyt ,kad vakar užsisakiau siūlus(49 spalvos)  ir pagaliau nusprendžiau ką siuvinėsiu sesei gimtadienio proga ,darbas bus didelis,o laiko turiu iki gruodžio,be to per tą laiką dar turiu dvi dovanas išsiuvinėt ,vieną jų jau pradėjau(antpirštukus),nu žodžiu -tik spėk suktis...

atsispausdinau 15 lapų schemos,nu žodžiu... doh.gif ,gal kaip nors apžiosiu doh.gif  rolleyes.gif  ax.gif

grazi bus dovana wub.gif

ssamantaa, as irgi isiprasiau i draugelius wink.gif
Atsakyti
Oho, kokius užsibrėžėt darbus 4u.gif

Kažkuri siuvinėjot drakoną iš lietuviško Siuvinėju Kryželiu. Atsiliepkit, turiu klausimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 08 11, 21:25)
o as net nezinojau kad yra toks standiklis  4u.gif
man dar daug mokytis ir mokytis.
beja nusipirkau ta markeriuka isnykstanti, tai galiu pasakyti superinis dalykas  thumbup.gif , kur jis buvo anksciau kai man jo reikejo  biggrin.gif

O gali pasidalinti tuo puodelio schema, (to balto puoduko)
Atsakyti
Vivitalija
Nu labai jau mažas verysad.gif nieko neimatau verysad.gif
Gaila, bet kiek daeina prižliebt tai visai faini laiveliai(jai nenušnekėjau čia biggrin.gif )
wub.gif wub.gif
Atsakyti