Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 11, 16:55)
Ar taip sunku nueiti i gallery.ru ir pasikviesti i draugus, tada viska atidarys.

Deja man su rusu ne kas todel nieko nesuprantu kaip pakviesti. Apseisiu del tu puosediu, pasididinsiu ir isisiuvinesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 11 rugpjūčio 2009 - 16:19
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 11, 18:19)
Deja man su rusu ne kas todel nieko nesuprantu kaip pakviesti. Apseisiu del tu puosediu, pasididinsiu ir isisiuvinesiu.

Reikia tiesiog gražiai paprašyti ir man tikrai nebutu sunku atsiust nes viskas pas mane kompe yra, bet kai šitaip rašoma tai nematau prasmės, juolab, aš naudojuosi vertėju, nu žodž. isivažiavom biški biggrin.gif atsiprašau kitu kurie skaito šias žinutes rolleyes.gif
Daugiau tokiu žinučiu nebus.
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 11, 16:55)
Ar taip sunku nueiti i gallery.ru ir pasikviesti i draugus, tada viska atidarys.

Sveika, na aš bandžiau pas pačią į draugus įsiprašyt, tik nežinau ar pavyko?.... g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 08 11, 18:24)
Sveika, na aš bandžiau pas pačią į draugus įsiprašyt, tik nežinau ar pavyko?....  g.gif  g.gif

Tuoj viska sutvarkysiu ax.gif
Atsakyti
pamiršau jums pasakyt ,kad vakar užsisakiau siūlus(49 spalvos) ir pagaliau nusprendžiau ką siuvinėsiu sesei gimtadienio proga ,darbas bus didelis,o laiko turiu iki gruodžio,be to per tą laiką dar turiu dvi dovanas išsiuvinėt ,vieną jų jau pradėjau(antpirštukus),nu žodžiu -tik spėk suktis...
user posted image
atsispausdinau 15 lapų schemos,nu žodžiu... doh.gif ,gal kaip nors apžiosiu doh.gif rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 08 11, 17:56)
pamiršau jums pasakyt ,kad vakar užsisakiau siūlus(49 spalvos)  ir pagaliau nusprendžiau ką siuvinėsiu sesei gimtadienio proga ,darbas bus didelis,o laiko turiu iki gruodžio,be to per tą laiką dar turiu dvi dovanas išsiuvinėt ,vieną jų jau pradėjau(antpirštukus),nu žodžiu -tik spėk suktis...

atsispausdinau 15 lapų schemos,nu žodžiu... doh.gif ,gal kaip nors apžiosiu doh.gif  rolleyes.gif  ax.gif

Pas mane planuose irgi yra šis paveiksliukas (turiu visus keturis bigsmile.gif bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 10, 20:40)
blush2.gif a kur ten jo ieškot?

atsiprašau, turiu dokumente išsisaugojusi, tai kažkaip ne taip įkėliau blush2.gif
iškart turėtų atsidaryti teksto rašymo laukas
pasitaisau:
http://crossstitch.a...2Ffontform.html

QUOTE(Dantiste @ 2009 08 11, 15:14)
O as va koki galvoju pradet:

Pamaciau ir isimylejau  wub.gif Nors noru tai pas mane n...Zodiaka pabaigti reikia, dar noriu kokio kavos puodelio virtuvei, ka nors is siluetu juoda-balta, dar sampleri su braskem nusiziurejau, vienu zodziu tik siuvinek ir siuvinek  lotuliukas.gif

aš irgi šį turiu nusižiūrėjusi, nes man laivui reikia švyturio, bet bijau pradėti nes ten dimension siūlai, o rinkinio pirkti vis neprisiruošiu galvoju gal dar gražesnį rasiu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jola987: 11 rugpjūčio 2009 - 17:51
aš tai kokių nestandartinių ,kur paveiksliukas išeina už rėmų daug prisirinkusi ,sunku net išsirinkt buvo ,sesė būtent tokio norėjo ,nu tai turėjau daug galvosenos ,kol išsirinkau, lotuliukas.gif kurį gi siuvinėt
Atsakyti
Toli, prisiprašei user posted image ir marš user posted image

QUOTE(zundyte @ 2009 08 11, 17:56)

kokį fainą darbą išsirinkai blink.gif bet darbelio bus nemažai... uoj, stebėsim procesą, nepamiršk pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaKatytė @ 2009 08 11, 16:33)
man antrasis patiko  ax.gif
gal galima schemute erika.juocaite@gmail.com
4u.gif

aaaa ax.gif man ir antra labai gražusssss blush2.gif gal schemutę ir būtų galima? ax.gif
Atsakyti
turiu klausimuka...
kaip reikia apdirbti ar apsiuti aidos medziagyte kad ji nebrigztu.niekaip nesuprantu, atrodo apsiuleju krastukus bet jie nubrizga iki pat apsiuvimo g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 08 11, 19:06)
turiu klausimuka...
kaip reikia apdirbti ar apsiuti aidos medziagyte kad ji nebrigztu.niekaip nesuprantu, atrodo apsiuleju krastukus bet jie nubrizga iki pat apsiuvimo  g.gif  doh.gif

buna pirkti specialūs medžiagos standikliai, arba su lipnia juostele apklijuoti 4u.gif
Atsakyti