Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(Toli @ 2009 08 11, 10:51)
O dabar toki klausima turiu. Zodziu, is patirties-evenweave ir lugana siuvinejam per du siuliukus. Evenweave skylutes apvalios, o luganos tokios labiau kvadratines, ania? Tai va bandziau ltai, kas mano nuomone yra lugana count (kaip lietuviskai?) suskaiciuoti pagal formule lietuviskam puslapyje susiskaiciuoti. Zodziu 90 skyluciu 10 cm. 90 dalinu is dvieju ir gaunu 45 skylutes.
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79
Nu kaip sakant, nei ryba, nei miasa.  doh.gif Gal buna koks 13 count.  blink.gif
Ir koks mazochistas ant 20 Aidos siuvineja?.. Mano namukas ant 18, tai ir taip jauciasi.

Nezinau kaip ten lietuviskuose puslapiuose nurodyta skaiciuoti, bet 90 kryziuku i 10cm tai 22-25 count (per viena siula). Visoms evenweave (linas ir lugana irgi evenweave) skaiciuojamas kiekvienas siulas. Jei nori atitikmens su Aida, tada dalini ta count per puse. Aidos 13 nera, bet eveanweave 25-count gana populiari.

Beje, apie mozachizma - as ant 25-count eveanweave megstu siuvineti per viena siula, nes per du man jie siaubingai dideli. Ir nematau tame jokiu problemu ar vargu.

Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2009 08 11, 15:14)
pasirodau ir as su savo darbeliu ,kazkodel atejes tingejimo momentas siuvinejimui bet po truputi darau,si paveiksla pirkau anglijoje buvo pradetas gaminti,su remu mokejau 6 litus turgeli sendaikciu ax.gif

Labai fainas paveikslas biggrin.gif Butinai pasirodyk procesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 11, 13:53)
bet darbo tokio tai pavydžiu kur galima užsiimt ir pomėgiu..

Bet dirbu tai ir naktim, ir savaitgaliais, ir per šventes. Va tada ir siuvinėju. Darbo dienom tai ne.

evitele, koks fainuolis paveiksliukas.
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 11, 10:51)
Labai aciu uz grazius zodzius. Apmuzinote mane, mergaites. Aciukas, o ypac Dantistei (o tu tikrai dantiste?). Uz dantiste su svirkstu baisiau gali buti tik dantiste su graztu ir replem. Jauciu is to strioko issiuvineciau per diena.  biggrin.gif

Nu ner uz ka, bele macytu kaip sako mirksiukas.gif Dar ne visai tikra dantiste, dabar 4 kurse busiu, bet jau graztus ant zmoniu naudojam biggrin.gif

evitele, pasiseke tau cia del kainos mirksiukas.gif o as turiu panasu toki dovanota, paveiksliukas kitoks, bet spalvota kanva ir siulai duoti, bet man kazko su tais vilnoniais siulais nesisiuvineja, bet gal kada reiks pabaigt...
dovyda, kaip greit tos tulpes juda i prieki thumbup.gif
Florestina, grazu, man ypac tos gelytes labai graziai ziurisi wub.gif
O as va koki galvoju pradet:
user posted image
Pamaciau ir isimylejau wub.gif Nors noru tai pas mane n...Zodiaka pabaigti reikia, dar noriu kokio kavos puodelio virtuvei, ka nors is siluetu juoda-balta, dar sampleri su braskem nusiziurejau, vienu zodziu tik siuvinek ir siuvinek lotuliukas.gif
Atsakyti
mano pirmosios gėlytės pražydo blush2.gif blush2.gif ,tik kažkaip abejoju ar ne per šviesią medžiagą paėmiau,pagal schemą turėtų būt tamsesnė bet tokios tuo metu nebuvo ,nelabai eina įžiūrėt tą šviesią gėlytę...gaila biskuti,bet dabar jau bus kaip bus,visgi ne balta medžiaga... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
zundyte, grazu ir man atrodo viskas gerai su ta medziagos spalva thumbup.gif , dar juk BS bus irnesakyk.gif

dar noriu kokio kavos puodelio virtuvei

kaip tau tokie?
user posted image user posted image user posted image user posted image

Labai greitai siuvinejasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 11 rugpjūčio 2009 - 15:27
QUOTE(liepsnike @ 2009 08 11, 16:26)
zundyte, grazu ir man atrodo viskas gerai su ta medziagos spalva  thumbup.gif , dar juk BS bus irnesakyk.gif
kaip tau tokie?
Labai greitai siuvinejasi

man antrasis patiko ax.gif
gal galima schemute erika.juocaite@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2009 08 11, 15:14)

O as va koki galvoju pradet:

Pamaciau ir isimylejau  wub.gif Nors noru tai pas mane n...Zodiaka pabaigti reikia, dar noriu kokio kavos puodelio virtuvei, ka nors is siluetu juoda-balta, dar sampleri su braskem nusiziurejau, vienu zodziu tik siuvinek ir siuvinek  lotuliukas.gif

Šitas man irgi toks fainuolis. Šiaip ir aš artimiausiu metu planuoju kažką su jūra siuvinėti. Nu be pagyvensim - pamatysim.

Zundyte, gražiai žiūrisi tavo gėlytės.

Aš padyksniavau dangų, ale kaip iš lėto juda. ax.gif Tuoj drošiu į naktinę pamainą ir tęsiu gėlytes.
Atsakyti
zundyte --> Juk viskas puiku man ne kiek ne per sviesi puikiai atrodo blush2.gif
Jei galima ir man kavos puodelius blizgutis11@gmail.com
Atsakyti
Zundyte
Nuostabios gėlės wub.gif

Kavos puodeliai ALBUME KAVA
http://lipole.gallery.ru/?albums=1

Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 11, 16:50)
Zundyte
Nuostabios gėlės wub.gif

Kavos puodeliai ALBUME KAVA
http://lipole.gallery.ru/?albums=1

Deja neatidaro.
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 08 11, 17:52)
Deja neatidaro.

Ar taip sunku nueiti i gallery.ru ir pasikviesti i draugus, tada viska atidarys.
Atsakyti