Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

QUOTE(dovyda @ 2009 08 11, 10:12)
49 lotuliukas.gif 40 vienspalviu ir 9 mixai (cia kur reikia maisyti keliu atspalviu siuliukus)ir dar tos spalvos daznai siuvinejamos skirtingu siuliuku storiu nuo 1-6 doh.gif fakturai isgauti ax.gif taip va ir kryziavoju blush2.gif

Oho, sakyciau pakankamai daug darbo - jei reikia ir blendingo ir dar skirtinga kieki giju imti. Nu super !!! Labai grazus darbas bus !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Florestina
Kaip tu viska suspėji bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 08 11, 09:57)
Paskutinis mano darbelis ax.gif

puikus darbelis 4u.gif

QUOTE(dovyda @ 2009 08 11, 09:59)
kaip grazu radvile 4u.gif
idedu savo procesa tulpini ax.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 08 11, 10:56)
Toks grožis, o tu nori mesti. Greit marš siuvinėti. Mušim:

niu pas jus merginos ir tempai doh.gif labai graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 11, 10:12)
Florestina
Kaip tu viska suspėji bigsmile.gif  wub.gif

Vieną namie, kitą darbe. Nesineši gi darban rėmo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 08 11, 12:21)
Vieną namie, kitą darbe. Nesineši gi darban rėmo. rolleyes.gif

Kad aš tiek apčiuopt galėčiau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 11, 11:25)
Kad aš tiek apčiuopt galėčiau biggrin.gif  bigsmile.gif

tai viena darbely gali siuvineti viena diena,antra diena antra darbeli ir taip du darbelius galesi siuvineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 08 11, 12:37)
tai viena darbely gali siuvineti viena diena,antra diena antra darbeli ir taip du darbelius galesi siuvineti smile.gif

Taip ir buvau pradėjusi daryt bet nuo vieno nukenčia kitas, tai dabartini sukandus dantis pabaigsiu ir kibsiu i mokslus doh.gif o tada tai užsivešiu su siuvinėjimu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
as taip zadu pabandyti,ziuresiu kaip gausis rolleyes.gif tik va niekaip mano uzsakymo siuvinejimo magijoje negali patvirtinti kad gavo pinigelius,tai dabar sedziu kaip nabagele be siulu,o siaip jau viska turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 11 rugpjūčio 2009 - 10:48
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 11, 11:42)
Taip ir buvau pradėjusi daryt bet nuo vieno nukenčia kitas, tai dabartini sukandus dantis pabaigsiu ir kibsiu i mokslus doh.gif o tada tai užsivešiu su siuvinėjimu cool.gif  biggrin.gif

Kaip nukencia? As tai po kokius 3 siuvineju, o jei dar prideti kitus pradetus ir neuzbaigtus, tai koki 10. lotuliukas.gif
Mokytis, mokytis ir dar karta mokytis. pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 08 11, 12:46)
as taip zadu pabandyti,ziuresiu kaip gausis rolleyes.gif

Man tai nieko nesigauna lotuliukas.gif
Turiu prie vieno prikibus būti, nes kitaip tikrai žinau kad galiu "numesti" siuviny blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 11, 11:47)
Kaip nukencia? As tai po kokius 3 siuvineju, o jei dar prideti kitus pradetus ir neuzbaigtus, tai koki 10.  lotuliukas.gif
Mokytis, mokytis ir dar karta mokytis.  pioneer.gif

ir kaip tu taip suspeji? doh.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 11, 11:48)
Man tai nieko nesigauna lotuliukas.gif
Turiu prie vieno prikibus būti, nes kitaip tikrai žinau kad galiu "numesti" siuviny blush2.gif

as pirma karta apsiimsiu su dviem smile.gif tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 11, 12:47)
Kaip nukencia? As tai po kokius 3 siuvineju, o jei dar prideti kitus pradetus ir neuzbaigtus, tai koki 10.  lotuliukas.gif
Mokytis, mokytis ir dar karta mokytis.  pioneer.gif

Isikabinu i ta kita, ir prie ano rankos nebekyla, nes jau nusibodęs būna mirksiukas.gif tada tenka sukąsti dantis ir varyti toliau ax.gif
Na sesei užleidžiu kompiuteri ir varau siuvinėti, artimiausiom dienom jau finišuosiu, tai nekantrauju labai bigsmile.gif
Atsakyti