Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

Visi darbai, darbeliai mieli ir gražūs, bet jau Dvi katinukas... be žodžiu bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif tikrai visos utelos numirt galėjo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Toli --> Puikus darbas tik mars siuvinet kad pabaiktum ir mums parodytum thumbup.gif
Atsakyti
Na vakar pagaliau pradėjau naują darbą siuvinėt, tai palyginus gana greitai einasi, bet ne taip greitai. Tik pusdieni neužsukau, o kiek grožių pridėta: barsukai, šuniukai, namelis... Visų nevardinsiu, bet yra į ką pažiūrėt wub.gif
Toli, tokį gražų katiną išmetei... Na man tik savo senus darbus kyla noras išmest, nes siūlas neįtemptas, kryžiukai bile kaip išsiuvinėti ir t.t. Tik va mama neleidžia, namie spintoj laiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 11 rugpjūčio 2009 - 08:57
Paskutinis mano darbelis ax.gif
user posted image
Atsakyti
radvileee, gražus metrikiukas wub.gif Kiek laiko siuvinėjai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 11 rugpjūčio 2009 - 08:59
kaip grazu radvile 4u.gif

idedu savo procesa tulpini ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū už įvertinimą 4u.gif Siuvinėjau 10 dienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 08 11, 09:57)

Mielas metrikiukas. Labai dailu ir grazus sriftas parinktas.
Greit tu cia issiuvinejai, as esu tokius melynus baciukus siuvinejus, tai daug ilgiau kryziavojau ji. Saunuole !!! Cia dovanai skirtas bus ?

QUOTE(dovyda @ 2009 08 11, 09:59)
kaip grazu radvile 4u.gif

Oho, nu ir sparciai judi !!! thumbup.gif Kiek spalvu siame paveiksle?
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 08 11, 10:07)
Mielas metrikiukas. Labai dailu ir grazus sriftas parinktas.
Greit tu cia issiuvinejai, as esu tokius melynus baciukus siuvinejus, tai daug ilgiau kryziavojau ji. Saunuole !!! Cia dovanai skirtas bus ?
Oho, nu ir sparciai judi !!!  thumbup.gif Kiek spalvu siame paveiksle?

49 lotuliukas.gif 40 vienspalviu ir 9 mixai (cia kur reikia maisyti keliu atspalviu siuliukus)ir dar tos spalvos daznai siuvinejamos skirtingu siuliuku storiu nuo 1-6 doh.gif fakturai isgauti ax.gif taip va ir kryziavoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 11 rugpjūčio 2009 - 09:15
Labai aciu uz grazius zodzius. Apmuzinote mane, mergaites. Aciukas, o ypac Dantistei (o tu tikrai dantiste?). Uz dantiste su svirkstu baisiau gali buti tik dantiste su graztu ir replem. Jauciu is to strioko issiuvineciau per diena. biggrin.gif

O dabar toki klausima turiu. Zodziu, is patirties-evenweave ir lugana siuvinejam per du siuliukus. Evenweave skylutes apvalios, o luganos tokios labiau kvadratines, ania? Tai va bandziau ltai, kas mano nuomone yra lugana count (kaip lietuviskai?) suskaiciuoti pagal formule lietuviskam puslapyje susiskaiciuoti. Zodziu 90 skyluciu 10 cm. 90 dalinu is dvieju ir gaunu 45 skylutes.
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79
Nu kaip sakant, nei ryba, nei miasa. doh.gif Gal buna koks 13 count. blink.gif
Ir koks mazochistas ant 20 Aidos siuvineja?.. Mano namukas ant 18, tai ir taip jauciasi.

Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2009 08 11, 10:12)
49 lotuliukas.gif 40 vienspalviu ir 9 mixai (cia kur reikia maisyti keliu atspalviu siuliukus)ir dar tos spalvos daznai siuvinejamos skirtingu siuliuku storiu nuo 1-6 doh.gif fakturai isgauti ax.gif taip va ir kryziavoju blush2.gif

Mazochiste. tongue.gif Bet labai grazu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 10, 22:59)
Apleido mane siuvinejimo muza visiskai. O toki grazu paveiksliuka pradejau siuvineti, tiksliau jau issiuvinejau daugiau nei ketvirti.  verysad.gif
Gal paspirkit i sikna man, prasau. Taip noreciau uzbaigti ir ireminti, juo labiau, kad remas standartines fotkes dydzio, 13 x 18, tai su reminimu bus paprasta.  blush2.gif

O kai ta katina pamaciau, tai net uteles apmire galvoje. Na sakes kaip nerealiai apiforminta.  4u.gif O man su tuo katinu tai buvo bajeris. Siuvinejau as ji, kankinausi, bet meciau, na sunkiai jis siuvinejasi, tos backstitch sakos,  galybe spalvu pereinamu. Galiausiai ismeciau as visa siuvini, nes supratau, kad niekada nepabaigsiu (as kazkaip be sentimentu metu darbus su kuriais nesusigyvenu). O tada vienas artimas zmogiukas po geru metu labai patenkintas parveze man dovanu siuvinejimo rinkini. Ir ka gi? ta pati katina.  lotuliukas.gif  Ir vis klausia, kada pabaigsiu.  lotuliukas.gif Ir sake, kad isrinko is simtu rinkiniu...

Toks grožis, o tu nori mesti. Greit marš siuvinėti. Mušim: user posted image

Labai gražūs darbeliai ir tulpės greitai juda, pasirodau ir aš savo procesus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 11 rugpjūčio 2009 - 10:06
QUOTE(tildushka @ 2009 08 11, 10:56)
Na vakar pagaliau pradėjau naują darbą siuvinėt, tai palyginus gana greitai einasi, bet ne taip greitai.

Pasirodyk, labai ydomu bus stebeti procesą biggrin.gif

QUOTE(radvileee @ 2009 08 11, 10:57)

Koks dailutis wub.gif wub.gif šaunuole drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(dovyda @ 2009 08 11, 10:59)

Nu tu tai ir duodi su savo spartumu, matyt ja labai ydomiai siuvinėjasi bigsmile.gif wub.gif

Toli
Paskaitinėk kiekvieną dieną mūsu temelę ir pamatysi, ūpo tikrai atsiras wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti