Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 73 tema

Nu ir visu darbai tik nepabuk prei kompo kelias valandas ir darbu prideta ir prirasyta wub.gif
Atsakyti
Daiko, mielas sunelis 4u.gif mano kriksto dukte kai pamate, tai sako noriu tokio, gal reiktu gimtadieniui nusiuvinet mirksiukas.gif ar ilgai darbavais? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 10, 22:04)
sveikute mano boksteliai sunkiai juda i prieki blush2.gif  tik vakar namu darkytoja pasieme is manes tai siandien namus sutvarkyt meginau smile.gif http://public.fotki....mano-darbeliai/ Stai kaip jis dabar atrodo blush2.gif

Nu neblogo dydžio blink.gif ir visai jau nebedaug liko tau smile.gif labai laukiu pabaigos wub.gif

QUOTE(Daiko @ 2009 08 10, 22:26)
Aciu mergaites uz pagyras  blush2.gif Sia savaite pradesiu kita darbeli kokiems metams  smile.gif

Užteks tu metu ir dar liks, labai fainas darbelis turi gautis, turbut nesunku turetu buti siuvinet wub.gif
Atsakyti
siuvinejau 8 dienas bet nuo ryto iki vakaro
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2009 08 10, 22:03)
siuvinejau 8 dienas bet nuo ryto iki vakaro

na labaiii wub.gif o spalvas siuliuku rinkaisi pagal duotas schemutej ar pati pasirinkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 10 rugpjūčio 2009 - 21:08
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 10, 22:03)
Užteks tu metu ir dar liks, labai fainas darbelis turi gautis, turbut nesunku turetu buti siuvinet wub.gif

Nu kaip cia pasakius nesunkiai, lb daug vietu ivairiu spalvu po 1 kryziuka doh.gif o beto paveikslo dydis 91x60 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 10 rugpjūčio 2009 - 21:09
Apleido mane siuvinejimo muza visiskai. O toki grazu paveiksliuka pradejau siuvineti, tiksliau jau issiuvinejau daugiau nei ketvirti. verysad.gif
Gal paspirkit i sikna man, prasau. Taip noreciau uzbaigti ir ireminti, juo labiau, kad remas standartines fotkes dydzio, 13 x 18, tai su reminimu bus paprasta. blush2.gif
user posted image

O kai ta katina pamaciau, tai net uteles apmire galvoje. Na sakes kaip nerealiai apiforminta. 4u.gif O man su tuo katinu tai buvo bajeris. Siuvinejau as ji, kankinausi, bet meciau, na sunkiai jis siuvinejasi, tos backstitch sakos, galybe spalvu pereinamu. Galiausiai ismeciau as visa siuvini, nes supratau, kad niekada nepabaigsiu (as kazkaip be sentimentu metu darbus su kuriais nesusigyvenu). O tada vienas artimas zmogiukas po geru metu labai patenkintas parveze man dovanu siuvinejimo rinkini. Ir ka gi? ta pati katina. lotuliukas.gif Ir vis klausia, kada pabaigsiu. lotuliukas.gif Ir sake, kad isrinko is simtu rinkiniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toli: 10 rugpjūčio 2009 - 23:12
gaila tu tavo uteliu, toli lotuliukas.gif visgi padareliai...gyvi...

o namukas tai superinis thumbup.gif greitai mars prie siuvinio! drinks_cheers.gif ir kas cia dar per nauja mada siuvinius MESTI LAUK??? blink.gif vat tau Dievulis ir atsiunte, isbandymui ta rinkinuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 10 rugpjūčio 2009 - 23:07
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 10, 19:36)
įdėsiu paskutinį savo darbelį smile.gif :

Koks mielutis, tik gaila, kad foto nepasididina.
Saunus darbelis !!!

QUOTE(Jola987 @ 2009 08 10, 20:35)
sveikos, darbai nuostabūs, kaip jūs ir spėjat juk atostogos, vasara  bigsmile.gif
Dvi - be žodžių swoon.gif
kad negalvotumėt kad visai pradingau rodausi ir aš
dovana sesers vaikui
ir visą vasarą buvau užsikrėtusi raktų pakabukais
labai miela buvo siuvinėti tokius mažiukus  ax.gif

O koks fainuolis metrikiukas. Tokio dar neteko matyti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2009 08 11, 00:07)
gaila tu tavo uteliu, toli lotuliukas.gif visgi padareliai...gyvi...

o namukas tai superinis thumbup.gif greitai mars prie siuvinio! drinks_cheers.gif ir kas cia dar per nauja mada siuvinius MESTI LAUK??? blink.gif vat tau Dievulis ir atsiunte, isbandymui ta rinkinuka mirksiukas.gif

Nu jo, utelyciu gaila. Paskui po to katino perziuros palaisciau plaukus amoniaku, tai atsigavo. lotuliukas.gif

O namukas ir man grazus, ant 18 dydzio kanvos kaip fotkintas atrodo, dar po apacia lieptas ir valtis bus. Na cia jau pirmas tamstos spyris jau truputi suvirpino pirstukus. smile.gif

O del metimo lauk, tai su tuo rinkiniu, kuri padovanojo, tai zinau, kad nesiuvinesiu jo, tai kanva i medziagu maisiuka, siulai i bevardziu siulu maisiuka, schema padovanosiu. Na hobis yra hobis, turi teikti tik malonuma. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 08 10, 23:59)
Apleido mane siuvinejimo muza visiskai. O toki grazu paveiksliuka pradejau siuvineti, tiksliau jau issiuvinejau daugiau nei ketvirti.  verysad.gif
Gal paspirkit i sikna man, prasau. Taip noreciau uzbaigti ir ireminti, juo labiau, kad remas standartines fotkes dydzio, 13 x 18, tai su reminimu bus paprasta.  blush2.gif

doctor.gif spyrio neradau tai te tau duris i sikna lotuliukas.gif Labai grazus nameliukas thumbup.gif Manau tiesiog reik biski prisiverst ir pabaigsi mirksiukas.gif as gi toki mazyti katinuka buvau pradejus siuvinet tai gulejo nepabaigtas koki gera pusmeti doh.gif atostogos prasidejo tai nusprendziau senai pradetus darbus pabaigt, kazkaip pasiemiau is reikalo, o paskui su tokiu uzsidegimu per pora dienu ir pabaigiau biggrin.gif dabar tai vis ateinu tema sita pasiskaitinet kad nedingtu noras siuvineti, nes man irgi fazem uzeina, tai siuvinet, tai dekupazint, tai dar koki velnia lotuliukas.gif
Lauksim kada parodysi pabaigta nameli mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 11 rugpjūčio 2009 - 00:00
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 10, 15:43)
asmeniskai neturiu, bet turiu favorituose visa tinklapi. kiek vargo su tuo suniu turejau. man ne visada atidaro kai kuriuos paveiksliukus ir schemas doh.gif  imetu visom
sitam puslapy ir suniukas, ten ir daugiau visokiu grozybiu wub.gif jei neatidarys dabar, pabandyk kita kart mirksiukas.gif

aciu uz puslapiuka smile.gif

QUOTE(Daiko @ 2009 08 10, 16:16)
Noriu pasirodyti savo pirma darbeli  4u.gif  12.5x17.5cm

QUOTE(coliukasv @ 2009 08 10, 19:36)
įdėsiu paskutinį savo darbelį smile.gif :

QUOTE(Jola987 @ 2009 08 10, 20:35)
sveikos, darbai nuostabūs, kaip jūs ir spėjat juk atostogos, vasara  bigsmile.gif
Dvi - be žodžių swoon.gif
kad negalvotumėt kad visai pradingau rodausi ir aš

QUOTE(Toli @ 2009 08 10, 23:59)
Apleido mane siuvinejimo muza visiskai. O toki grazu paveiksliuka pradejau siuvineti, tiksliau jau issiuvinejau daugiau nei ketvirti.  verysad.gif
Gal paspirkit i sikna man, prasau. Taip noreciau uzbaigti ir ireminti, juo labiau, kad remas standartines fotkes dydzio, 13 x 18, tai su reminimu bus paprasta.  blush2.gif

labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti