Nu ir visu darbai tik nepabuk prei kompo kelias valandas ir darbu prideta ir prirasyta
Daiko, mielas sunelis mano kriksto dukte kai pamate, tai sako noriu tokio, gal reiktu gimtadieniui nusiuvinet ar ilgai darbavais?
QUOTE(prazuvusi siela @ 2009 08 10, 22:04)
sveikute mano boksteliai sunkiai juda i prieki tik vakar namu darkytoja pasieme is manes tai siandien namus sutvarkyt meginau http://public.fotki....mano-darbeliai/ Stai kaip jis dabar atrodo
Nu neblogo dydžio ir visai jau nebedaug liko tau labai laukiu pabaigos
QUOTE(Daiko @ 2009 08 10, 22:26)
Aciu mergaites uz pagyras Sia savaite pradesiu kita darbeli kokiems metams
Užteks tu metu ir dar liks, labai fainas darbelis turi gautis, turbut nesunku turetu buti siuvinet
siuvinejau 8 dienas bet nuo ryto iki vakaro
QUOTE(Daiko @ 2009 08 10, 22:03)
siuvinejau 8 dienas bet nuo ryto iki vakaro
na labaiii o spalvas siuliuku rinkaisi pagal duotas schemutej ar pati pasirinkai?
QUOTE(ssamantaa @ 2009 08 10, 22:03)
Užteks tu metu ir dar liks, labai fainas darbelis turi gautis, turbut nesunku turetu buti siuvinet
Nu kaip cia pasakius nesunkiai, lb daug vietu ivairiu spalvu po 1 kryziuka o beto paveikslo dydis 91x60 cm
Apleido mane siuvinejimo muza visiskai. O toki grazu paveiksliuka pradejau siuvineti, tiksliau jau issiuvinejau daugiau nei ketvirti.
Gal paspirkit i sikna man, prasau. Taip noreciau uzbaigti ir ireminti, juo labiau, kad remas standartines fotkes dydzio, 13 x 18, tai su reminimu bus paprasta.
O kai ta katina pamaciau, tai net uteles apmire galvoje. Na sakes kaip nerealiai apiforminta. O man su tuo katinu tai buvo bajeris. Siuvinejau as ji, kankinausi, bet meciau, na sunkiai jis siuvinejasi, tos backstitch sakos, galybe spalvu pereinamu. Galiausiai ismeciau as visa siuvini, nes supratau, kad niekada nepabaigsiu (as kazkaip be sentimentu metu darbus su kuriais nesusigyvenu). O tada vienas artimas zmogiukas po geru metu labai patenkintas parveze man dovanu siuvinejimo rinkini. Ir ka gi? ta pati katina. Ir vis klausia, kada pabaigsiu. Ir sake, kad isrinko is simtu rinkiniu...
Gal paspirkit i sikna man, prasau. Taip noreciau uzbaigti ir ireminti, juo labiau, kad remas standartines fotkes dydzio, 13 x 18, tai su reminimu bus paprasta.
O kai ta katina pamaciau, tai net uteles apmire galvoje. Na sakes kaip nerealiai apiforminta. O man su tuo katinu tai buvo bajeris. Siuvinejau as ji, kankinausi, bet meciau, na sunkiai jis siuvinejasi, tos backstitch sakos, galybe spalvu pereinamu. Galiausiai ismeciau as visa siuvini, nes supratau, kad niekada nepabaigsiu (as kazkaip be sentimentu metu darbus su kuriais nesusigyvenu). O tada vienas artimas zmogiukas po geru metu labai patenkintas parveze man dovanu siuvinejimo rinkini. Ir ka gi? ta pati katina. Ir vis klausia, kada pabaigsiu. Ir sake, kad isrinko is simtu rinkiniu...
gaila tu tavo uteliu, toli visgi padareliai...gyvi...
o namukas tai superinis greitai mars prie siuvinio! ir kas cia dar per nauja mada siuvinius MESTI LAUK??? vat tau Dievulis ir atsiunte, isbandymui ta rinkinuka
o namukas tai superinis greitai mars prie siuvinio! ir kas cia dar per nauja mada siuvinius MESTI LAUK??? vat tau Dievulis ir atsiunte, isbandymui ta rinkinuka
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 10, 19:36)
įdėsiu paskutinį savo darbelį :
Koks mielutis, tik gaila, kad foto nepasididina.
Saunus darbelis !!!
QUOTE(Jola987 @ 2009 08 10, 20:35)
sveikos, darbai nuostabūs, kaip jūs ir spėjat juk atostogos, vasara
Dvi - be žodžių
kad negalvotumėt kad visai pradingau rodausi ir aš
dovana sesers vaikui
ir visą vasarą buvau užsikrėtusi raktų pakabukais
labai miela buvo siuvinėti tokius mažiukus
Dvi - be žodžių
dovana sesers vaikui
ir visą vasarą buvau užsikrėtusi raktų pakabukais
labai miela buvo siuvinėti tokius mažiukus
O koks fainuolis metrikiukas. Tokio dar neteko matyti.
QUOTE(dovyda @ 2009 08 11, 00:07)
gaila tu tavo uteliu, toli visgi padareliai...gyvi...
Nu jo, utelyciu gaila. Paskui po to katino perziuros palaisciau plaukus amoniaku, tai atsigavo.
O namukas ir man grazus, ant 18 dydzio kanvos kaip fotkintas atrodo, dar po apacia lieptas ir valtis bus. Na cia jau pirmas tamstos spyris jau truputi suvirpino pirstukus.
O del metimo lauk, tai su tuo rinkiniu, kuri padovanojo, tai zinau, kad nesiuvinesiu jo, tai kanva i medziagu maisiuka, siulai i bevardziu siulu maisiuka, schema padovanosiu. Na hobis yra hobis, turi teikti tik malonuma.
QUOTE(Toli @ 2009 08 10, 23:59)
Apleido mane siuvinejimo muza visiskai. O toki grazu paveiksliuka pradejau siuvineti, tiksliau jau issiuvinejau daugiau nei ketvirti.
spyrio neradau tai te tau duris i sikna Labai grazus nameliukas Manau tiesiog reik biski prisiverst ir pabaigsi as gi toki mazyti katinuka buvau pradejus siuvinet tai gulejo nepabaigtas koki gera pusmeti atostogos prasidejo tai nusprendziau senai pradetus darbus pabaigt, kazkaip pasiemiau is reikalo, o paskui su tokiu uzsidegimu per pora dienu ir pabaigiau dabar tai vis ateinu tema sita pasiskaitinet kad nedingtu noras siuvineti, nes man irgi fazem uzeina, tai siuvinet, tai dekupazint, tai dar koki velnia
Lauksim kada parodysi pabaigta nameli
QUOTE(Inesiuuu @ 2009 08 10, 15:43)
asmeniskai neturiu, bet turiu favorituose visa tinklapi. kiek vargo su tuo suniu turejau. man ne visada atidaro kai kuriuos paveiksliukus ir schemas imetu visom
sitam puslapy ir suniukas, ten ir daugiau visokiu grozybiu jei neatidarys dabar, pabandyk kita kart
sitam puslapy ir suniukas, ten ir daugiau visokiu grozybiu jei neatidarys dabar, pabandyk kita kart
aciu uz puslapiuka
QUOTE(Daiko @ 2009 08 10, 16:16)
Noriu pasirodyti savo pirma darbeli 12.5x17.5cm
QUOTE(coliukasv @ 2009 08 10, 19:36)
įdėsiu paskutinį savo darbelį :
QUOTE(Jola987 @ 2009 08 10, 20:35)
sveikos, darbai nuostabūs, kaip jūs ir spėjat juk atostogos, vasara
Dvi - be žodžių
Dvi - be žodžių
QUOTE(Toli @ 2009 08 10, 23:59)
labai grazus darbeliai