Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(Drugeliukas @ 2010 01 08, 18:57)
Taip mes turim dvi diagnozes, BA ir sinusita, be to alergini rinita... tad turim galimybe kelis kartus per metus vaziuoti.

na,alerginio rinito tai mums neskaito kaip atskiros ligos schmoll.gif Dažnas astmatikas jį turi, o sinusitas jau kas kita unsure.gif
Atsakyti
GAl kas buvote Uenos reabiltiacijos ir ugdymo centre po kvėpavimo ligų?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 08, 20:44)
na,alerginio rinito tai mums neskaito kaip atskiros ligos schmoll.gif Dažnas astmatikas jį turi, o sinusitas jau kas kita unsure.gif

na taip mums irgi neskaito, tiesiog prie visų "gėrybių" ir šitas parazitas.....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklaust kaip šiemet su siuntimų gavimu?Nes man paskutiniai metai,kai yra lengviau gauti siuntimą (kitais metais jau 18m. bus) ir noriu labai važiuot,nes praėjusiais metais ŽIAURIAI pagerėjo po sanatorijos...Tai tikiuosi gaut,bet ar realu tikėtis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 06, 20:29)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklaust kaip šiemet su siuntimų gavimu?Nes man paskutiniai metai,kai yra lengviau gauti siuntimą (kitais metais jau 18m. bus) ir noriu labai važiuot,nes praėjusiais metais ŽIAURIAI pagerėjo po sanatorijos...Tai tikiuosi gaut,bet ar realu tikėtis?  rolleyes.gif

bent pas mus tokia pat tvarka,tiek pat kvotų siuntimams kaip pernai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 03 07, 16:11)
bent pas mus tokia pat tvarka,tiek pat kvotų siuntimams kaip pernai.. smile.gif

Na,tikiuos,kad ir pas mus skyriuj situacija nepasikeit4 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 03 07, 18:00)
Na,tikiuos,kad ir pas mus skyriuj situacija nepasikeit4  rolleyes.gif

Sveikutes!!! as tai labai megstu sanatorija "Pusyno kelias"!!! biggrin.gif mano vaikuciai dar mazi - tai dar nesam gave kelalapio, bet jie linke i alergija, tai manau, kad irgi sito neisvengsim... g.gif
siuo metu as ten vaziuoju i baseina thumbup.gif , nes zinau, kad jie tikrai deda leidziama kieki hloro ir turi naujausias plaukiojimo priemones kudikems thumbup.gif be to labai malonus personalas smile.gif po baseino mamom skirtame kambarelyje dar ir arbata pavaisina!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Bugniukas @ 2010 03 20, 10:43)
Sveikutes!!! as tai labai megstu sanatorija "Pusyno kelias"!!! biggrin.gif  mano vaikuciai dar mazi - tai dar nesam gave kelalapio, bet jie linke i alergija, tai manau, kad irgi sito neisvengsim... g.gif
siuo metu as ten vaziuoju i baseina  thumbup.gif , nes zinau, kad jie tikrai deda leidziama kieki hloro ir turi naujausias plaukiojimo priemones kudikems  thumbup.gif be to labai malonus personalas  smile.gif po baseino mamom skirtame kambarelyje dar ir arbata pavaisina!!!  thumbup.gif

beje, maciau, kad atidare viena mamyte nauja tema sanatorija
"Pusyno kelias" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bugniukas @ 2010 03 20, 11:48)
Sveikutes!!! as tai labai megstu sanatorija "Pusyno kelias"!!! biggrin.gif  mano vaikuciai dar mazi - tai dar nesam gave kelalapio, bet jie linke i alergija, tai manau, kad irgi sito neisvengsim... g.gif
siuo metu as ten vaziuoju i baseina  thumbup.gif , nes zinau, kad jie tikrai deda leidziama kieki hloro ir turi naujausias plaukiojimo priemones kudikems 

na vilniuje antakalnyje kudikiams skirtame baseine vanduo is viso be chloro (bent jau prie 6 metus taip buvo) ir mamos i ji neleidziama nei atssiesti, nei atsitupti (kazkur virs keliu vandens buna), tai suprantu nauda.
O po pusyno kelio, tai vaikui ant keliu linkiu zaizdos budavo - gal ir leidziamas chloro kiekis, bet ir tas per didelis jautriai odai.
Atsakyti
QUOTE(Bugniukas @ 2010 03 20, 11:48)
siuo metu as ten vaziuoju i baseina  thumbup.gif , nes zinau, kad jie tikrai deda leidziama kieki hloro ir turi naujausias plaukiojimo priemones kudikems  thumbup.gif be to labai malonus personalas  smile.gif po baseino mamom skirtame kambarelyje dar ir arbata pavaisina!!!  thumbup.gif
Papildyta:

beje, maciau, kad atidare viena mamyte nauja tema sanatorija
"Pusyno kelias"  4u.gif

mes irgi renkames tik sanatorija "Pusyno kelias"!!! thumbup.gif man patinka, kad cia viskas vienoje vietoje: baseinas nuo kudikystes, mankstos vaikams, masazas, darzelis nuo 2 metuku, po to vasaros stovyklos... biggrin.gif thumbup.gif
www.vaikusanatorija.com
Atsakyti
na merginos,jus man patarkite,vaikuciui po sirdeles operacijos kur ir kokios sanatorijos yra? ir kuri geriausia?
Atsakyti
sveikutes mes tai buvom abromiskiu sanatorijoje po plauciu uzdegimo ir ba tai ten labai patiko ir maistas gan neblogas per iseigines ir mamytes pamaitina tikrai bent po plauciu ligu geriausia sanatorija ir proceduru daug terpentino voneles ,magnetinis ciuzinys masazai mankstos ingaliacijos sildimai,grazi aplinka ,sanatorija randasi labai grazioje vietoje viduryje misko prie didelio ezero
Atsakyti
Labai noriu liepos menesi su 2 vaikais i sanatorija Abromiskese isvaziuot. Kai eisim pas alergologe paklausiu apie galimybe.
Atsakyti