Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(shimmer @ 2013 06 07, 10:50)
Gal kas galite patarti, esu pasimetusi nuo 2 metuku turim astma sunkios formos, nustatytas neigalumas, kiekvienais metais vaziuodavom i sanatorija, dabar esam 7 metu, seimos gydytojos paklausiau ar siais metais gausime sanatorija, tik numyke, kad jau siais metais kaip ir viskas, nieko nebus.
Patarkite, kur galeciau kreiptis issiaiskinti kaip yra is tikruju, kodel negavome sanatorijos verysad.gif

ligoniu kasos gal galetu atsakyti g.gif
Atsakyti
Kažką jau gydytojas chimišina, nes nematau priežasčių, kodėl turėtumėte negauti.
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2013 06 07, 10:50)
Gal kas galite patarti, esu pasimetusi nuo 2 metuku turim astma sunkios formos, nustatytas neigalumas, kiekvienais metais vaziuodavom i sanatorija, dabar esam 7 metu, seimos gydytojos paklausiau ar siais metais gausime sanatorija, tik numyke, kad jau siais metais kaip ir viskas, nieko nebus.
Patarkite, kur galeciau kreiptis issiaiskinti kaip yra is tikruju, kodel negavome sanatorijos verysad.gif

Pas dukryte irgi BA, tik lengvesnes formos, ir daktare irgi sake, kad siemet pasikeite tvarka ir sanatorijos negausim.
Geguzes pradzioje dukra susirgo bronchitu, gydemes, gavom pulmonologo rekomendacija, reabilitologo palaiminima ir vaziuosim i sanatorija.
Bet siemet TIKRAI tas sanatorijos gavimas vyko daug sudetingiau.
Jei dukra nesirgtu, tikrai nebutume gave doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 06 07, 16:49)
Pas dukryte irgi BA, tik lengvesnes formos, ir daktare irgi sake, kad siemet pasikeite tvarka ir sanatorijos negausim.
Geguzes pradzioje dukra susirgo bronchitu, gydemes, gavom pulmonologo rekomendacija, reabilitologo palaiminima ir vaziuosim i sanatorija.
Bet siemet TIKRAI tas sanatorijos gavimas vyko daug sudetingiau.
Jei dukra nesirgtu, tikrai nebutume gave  doh.gif

mano sunus irgi turi vidutinio sunkumo BA, tai jei nebutu sirges irgi va siai savaitei nebutumem gave siuntimo,jam stiprus paumejimas jau 3sav ir atlankem kursa proceduru jau...sunku gauti dabar vieta,plius dar reikes laukti ligoniu kasu palaiminimo ar vyksim penktadieni ar ne...nes pulmonologas ir reabilitologas ne viska sprendzia..
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2013 06 11, 12:08)
mano sunus irgi turi vidutinio sunkumo BA, tai jei nebutu sirges irgi va siai savaitei nebutumem gave siuntimo,jam stiprus paumejimas jau 3sav ir atlankem kursa proceduru jau...sunku gauti dabar vieta,plius dar reikes laukti ligoniu kasu palaiminimo ar vyksim penktadieni ar ne...nes pulmonologas ir reabilitologas ne viska sprendzia..

Mums pasake, kad lemiamas zodis yra reabilitologes. Po to komisija poliklinikoje, ir ligoniu kasu isvada.
Palangos siemet negavom su sia diagnoze. Kategoriskai negavom. Skambinau, tai net neregistravo. O su BA paumejimu leido tik i Abromiskes.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 06 11, 12:32)
Mums pasake, kad lemiamas zodis yra reabilitologes. Po to komisija poliklinikoje, ir ligoniu kasu isvada.
Palangos siemet negavom su sia diagnoze. Kategoriskai negavom. Skambinau, tai net neregistravo. O su BA paumejimu leido tik i Abromiskes.

idomiai kaip as paskambinau tenai pasakiau kokio amziaus vaikas, kad serga astma tai gavom vieta..na gal nuo poliklinikos priklauso..o kas Jums leido tik i abraomiskes reabilitologe ar komisija,ar ligoniu kasa?
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2013 06 11, 15:28)
idomiai kaip as paskambinau tenai pasakiau kokio amziaus vaikas, kad serga astma tai gavom vieta..na gal nuo poliklinikos priklauso..o kas Jums leido tik i abraomiskes reabilitologe ar komisija,ar ligoniu kasa?

Paklause kur vaziuosim, atsakiau, kad noreciau i Palanga. Atsakymas buvo, kad vietu siemet su BA Palangoje ner (ir gydanti daktare, ir reabilitologe ta pati atsake), tada pasiule rast vieta kitoje sanatorijoje ir formintis.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 06 11, 17:52)
Paklause kur vaziuosim, atsakiau, kad noreciau i Palanga. Atsakymas buvo, kad vietu siemet su BA Palangoje ner (ir gydanti daktare, ir reabilitologe ta pati atsake), tada pasiule rast vieta kitoje sanatorijoje ir formintis.

idomiai kaip..man sake jei gavot vieta tada be problemu vaziuot ten kur norit..
Atsakyti
QUOTE(_Renatuke_ @ 2013 06 11, 19:26)
idomiai kaip..man sake jei gavot vieta tada be problemu vaziuot ten kur norit..

nesamone... jus pati turite pasiskambinti pries 10 dienu iki atvykstant... tu varddiniu kelialapiu gal ir ner, bet pasirinkimas turi but prieinamas visur vienodai...

g.gif tik man lb idomu, ar palanga siemet neprisirase vasarai is anksto...
butu gerai, jai kas gausit vieta vasarai neuzsisake, parasykit... ir tos , kurios uzsisaket is anksto...irgi parasykit....busiu dekinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 06 11, 18:52)

blush2.gif pries tai rasiau zinute kaip tik siai zinutei komentara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2013 06 11, 23:13)
nesamone... jus pati  turite pasiskambinti pries 10 dienu iki atvykstant... tu varddiniu kelialapiu gal ir ner, bet pasirinkimas turi but prieinamas visur vienodai...

g.gif tik man lb idomu, ar palanga siemet neprisirase vasarai is anksto...
butu gerai, jai kas gausit vieta vasarai neuzsisake, parasykit... ir tos , kurios uzsisaket is anksto...irgi parasykit....busiu dekinga rolleyes.gif

butent ta as ir sakau, kad vieta gauti imanoma paskambinus, as skambinausi pries 10d ir gaunasi kaip tik penktadieni bus, o del vardiniu kelialapiu nezinau net apie tokius. mums buvo pasakyta kad su astma serganciais vaikais yra trys sanatorijos i kurias musu poliklinika siuncia: tai palanga, druskininkai ir vilniaus pusyno kelias. (beto pradzioje metu poliklinikos pediatrai siuncia vaiku skaiciu kuriems bus skirtas gydymas ir kuris priklauso). Praitais metais mums priklause vaziuot irgi bet vietos buvo isdalintos. dabar kiek zinau viena mamyte sake kad skambinosi i palanga tai registruojami vaikai liepos men. visa issamia info ten paskambinus pasako. ir dar mums daktare pasake, kad lemiaimas zodis kelialapio gavimo (finansavimo klausimu yra ligoniu kasu,ar vaziuosim ar ne, nes kiek supratau ten reabilitacijos kaina didziausia....todel gal ir vietu nera...)
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2013 06 07, 10:39)
ligoniu kasos gal galetu atsakyti  g.gif

skambinau i ligoniu kasas tai liepe kreiptis i poliklininkos vadova, kad pinigeliu jie tikriausiai turi, tad turetu isssipresti ta problema-tik problema nezinau pas ka eiti? ar visos ligonines vadova ar vaiku poliklinikos vadova(kuri berods siuos metu atostogauja)?

QUOTE(Elentari @ 2013 06 07, 15:33)
Kažką jau gydytojas chimišina, nes nematau priežasčių, kodėl turėtumėte negauti.

[COLOR=blue]man atrodo kad chimicina tikrai, nes nesugebejo paaiskinti kodel negausim.
Atsakyti