Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Laba diena.

Pasidalinkit, gal buvot Abromiskese su vaiku (ikimokyklinio amziaus) balandzio menesi kada???

Ar nesalta kambariuose?
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 02 19, 17:40)
Laba diena.

Pasidalinkit, gal buvot Abromiskese su vaiku (ikimokyklinio amziaus) balandzio menesi kada???
Ar nesalta kambariuose?

Sveiki,mes kaip tik šiuo metu su suneliu Abromiškėse smile.gif Dėl šalčio tai čia niekur nešalta,dar prikausomai kur paguldys,jei prie pagrindinio įėjimo pirmame aukšte,tai ten pats tas,o jei paguldys,į vadinama "mamų skyrių",tai čia netgi per karšta,radiatoriai tie seni,tai nepasireguliuosi. Asmeniškai aš,jei bučiau turejusi savo mobilu interneta,tai bučiau likusi pirmame aukšte,ten man gyvenimo salygos patiko labiau,bet,kadangi buvo reikalingas internetas pasiprašiau perkelti į mamų skyrių. Bet šiaip viskas ok,tikrai rekomenduoju Abromiškes,čia nors procedūrų negaili smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2013 02 19, 17:28)
Sveiki,mes kaip tik šiuo metu su suneliu Abromiškėse smile.gif Dėl šalčio tai čia niekur nešalta,dar prikausomai kur paguldys,jei prie pagrindinio įėjimo pirmame aukšte,tai ten pats tas,o jei paguldys,į vadinama "mamų skyrių",tai čia netgi per karšta,radiatoriai tie seni,tai nepasireguliuosi. Asmeniškai aš,jei bučiau turejusi savo mobilu interneta,tai bučiau likusi pirmame aukšte,ten man gyvenimo salygos patiko labiau,bet,kadangi buvo reikalingas internetas pasiprašiau perkelti į mamų skyrių.  Bet šiaip viskas ok,tikrai rekomenduoju Abromiškes,čia nors procedūrų negaili smile.gif

Tai dabar viskas aisku - sildymas yra.

As ir klausiu del balandzio kai sildyma isjungs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2013 02 19, 22:09)
Tai dabar viskas aisku - sildymas yra.

As ir klausiu del balandzio kai sildyma isjungs  bigsmile.gif

Na,balandį neteko būti,tai neatsakysiu,gal kuri kita mama esa buvus,tai gal parašys. Bet čia sunku pasakyt,priklausomai kiek šilumos lauke balandžio mėnesį. Bet kadangi pastatas renovuotas,tai gal nebūna šalta g.gif
Atsakyti
prasau pasidalinkite informacija:
ar yra koks sarasas po kokiu operaciju vaikams skiriama nomokama reabilitacija sanatorijose; ar gal zinote kur tokius sarasus rasti;
kokiam laikui skiriama;
ar vaikas sanatorijoje turi buti vienas ar galima su mama, ar mamai yra papildomas mokestis (vaikui 7 metai).

papasakokit kuo daugiau prasau, niekad nesam buve... ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matelyk: 13 kovo 2013 - 13:14
Norėčiau paklausti tų, kurios buvot Druskinikų Saulutėje paskutiniu metu, ar tikrai ten sąlygos pagerėjo. Nes kalbina ten savo paną 15 metų vešti dėl stuburo. Nes dėl akių buvę Abromiškėse, likom labai patenkintos viskuom. Tai dabar ar rizikuoti važiuot į Druskininkus, net ten atseit daugiau orentuojasi nuo seno į tokias ligas. Ir atseit labai jau sąlygos pagerėjo ir atsinaujino. Ir ar reikia kažko prašyti ar atkreipti dėmesio užregistruojant vaiką.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2013 03 14, 19:09)
Norėčiau paklausti tų, kurios buvot Druskinikų Saulutėje paskutiniu metu, ar tikrai ten sąlygos pagerėjo. Nes kalbina ten savo paną 15 metų vešti dėl stuburo. Nes dėl akių buvę Abromiškėse, likom labai patenkintos viskuom. Tai dabar ar rizikuoti važiuot į Druskininkus, net ten atseit daugiau orentuojasi nuo seno  į tokias ligas. Ir atseit labai jau sąlygos pagerėjo ir atsinaujino. Ir ar reikia kažko prašyti ar atkreipti dėmesio užregistruojant vaiką.

Kas liečia procedūras - aš už Saulutę, visada po sanatorijos puikus efektas. thumbup.gif

vis dar remontuojama ten, bet gyvenimo sąlygos labai pagerėjo lyginant su 2011 metais, jau pernai normaliai buvo, tik "primaitinti" reikia, nes ir maža ir nelabai skanu (bent jau mano vaikinui) 4u.gif Maniškis paskutinei reabilitacijai išvažiuoja iš karto po Velykų.
Atsakyti
O man taip keista skaityti apie Saulutę smile.gif gerąja prasme smile.gif Pati ten 7 metus važiavau, aišku pasikeitę viskas dabar. Bet patys geriausi prisiminimai ir atsiliepimai, išgydė man sąnarių, stuburo problemas. Ir šiaip labai daug davė socialiniu požiūriu, kai nuo 9 metų mačiau visus paralyžuotus ligoniukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 14 kovo 2013 - 21:39
O kaip zinot ar reiks moket ir kiek, jei vaziuoji ne po plauciu uzdegimo, o po ilgai uzsitesusio kosulio, bronchito? unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri papasakosit apie Zibutes sanatorija Kacergineje?
Atsakyti
QUOTE(Elra @ 2013 04 16, 16:26)
Gal kuri papasakosit apie Zibutes sanatorija Kacergineje?

Aš buvau su 1,5 metų dukra po nudegimo. Gyvenome atskirame namelyje, kadangi ji mažytė maistą atnešdavo. Vaikščiojom į keletą procedūrų. Man labai patiko ramybė ir grynas oras.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2013 04 21, 19:04)
Aš buvau su 1,5 metų dukra po nudegimo. Gyvenome atskirame namelyje, kadangi ji mažytė maistą atnešdavo. Vaikščiojom į keletą procedūrų. Man labai patiko ramybė ir grynas oras.

Aš prieš metus su vaikučiu buvau V.Tumėnienės reabilitacijos centre,tai labai patiko.Procedūrų atlikimas,gyvenimo sąlygos,maistas(vaikas ko namie nevalgydavo,ten valgė).
Šiemet kitas vaikiukas susirgo ir siuntė mus į Kačerginės sanatoriją,net neleido rinktis kur patys norim,nors labai keistai pasirodė.Tai tikrai nusivylėm,nors labai išgyrė atseit yra druskų kambarys ir t.t., o pasirodo tas druskų kambarys Šilainiuose,tai nelabai supratau kam tas "pudrinimas".Šiaip ne taip atkentėjom bet daugiau ten nevažiuočiau.
Atsakyti