Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(Faghira @ 2012 06 25, 20:08)
Patarkit,prasau, kokia sanatorija dabar  pasirinkt berniukui, kuriam dabar, 1 m. 8 men., diagnoze - Erkinis encefalitas. Beje, mamytei ta pati diagnoze; ar yra sanatoriju, gydanciu vaika ir mama kartu?

Kiek zinau "Pušyno kelias" ten yra ir vaiku ir suaugusiu skyriai 4u.gif
gal ka kitos mamytes daugiau zino 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif gal kas galite patarti kokia sanatorija rinktis su 2 metu mergyte, po plauciu uzdegimo?? renkuosi is dvieju Palangos Gintaras ir Abromiskiu???
i sanatorija vaziuosime pirma karta, todel bet kokia informacija labai naudinga smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinukass: 24 rugpjūčio 2012 - 20:05
QUOTE(evelinukass @ 2012 08 24, 20:05)
sveikos mamytes  4u.gif  gal kas galite patarti kokia sanatorija rinktis su 2 metu mergyte, po plauciu uzdegimo?? renkuosi is dvieju Palangos Gintaras ir Abromiskiu???
i sanatorija vaziuosime pirma karta, todel bet kokia informacija labai naudinga  smile.gif
aciu  4u.gif

Labas, mes vakar is ligonines grizom, gydemes plauciu uzdegima, gydytoja pasiule vykt test sveikatinimo i sanatorija, nebuvo net minciu atsisakyt, mes klaipedieciai, tai net rinktis nereikejo, vyksim i Palangos gintara 4u.gif db renkuosi info cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2012 11 29, 16:00)
Labas, mes vakar is ligonines grizom, gydemes plauciu uzdegima, gydytoja pasiule vykt test sveikatinimo i sanatorija, nebuvo net minciu atsisakyt, mes klaipedieciai, tai net rinktis nereikejo, vyksim i Palangos gintara  4u.gif  db renkuosi info  cool.gif

O mes esam buve vasara Palangos sanatorijoj, daugiau nevaziuotume sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2012 11 29, 23:18)

kodel? domina ivairus atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2012 11 30, 12:37)
kodel? domina ivairus atsiliepimai smile.gif

Na pirmiausia turejom nesusipratimų dėl pačio kambario, ten yra ir senesni ir naujesni, zodziu papildomai susimokėjom, bet vis tiek gavom senąjį.

Gydymo prasme, abu vaikai išvažiavo su antibiotikais, situacija pabloginom gerokai, nes ten ir skersvėjai ir n sergančių vaikų (juk jau teoriškai pasveikę reabilituotis turėtų)

Gydytojų kompetencija labai abejotina...kiek teko pašnekėt su kitom mamom ir tėvais, pas tą pačią gydytoją priskirti vaikai "VISI" staiga susirge tom pačiom ligom...kad tą nustatyt reikėjo privačiai pas tą daktarę daryt echoskopiją uz 70 berods lt - diagnozė- gerla...paskyrė vaikui 4 metų vaistus, pagal anotaciją skiriamus tik nuo 15 metų...primigtinai buvo liepiama pirkti būtent tos ir ne kitos firmos vaistus ir pan. aišku grįžus namo, ta diagnozė nepasitvirtino...

Pusę vaikų pasigavo alia rotą...

Bet mamoms, kurios mato būdą nemokamai pabūti prie jūros, o ne pasirūpinti vaiko sveikata, tai ten labai patiko smile.gifsmile.gifsmile.gif

Bet manau, kiek žmonių tiek nuomonių, mes nebuvom patenkinti:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 30 lapkričio 2012 - 14:01
Mielos mamytės, esu pati gulėjusi dviejose sanatorijose - Utenos ir Abromiškių. Bent jau anksčiau didesniems vaikams nuo 12-13m. Utena tapdavo kalėjimu, į lauką išeidavom kartą ar du per mėnesį, patiems į lauką būdavo draudžiama eit, nes toliau yra kažkoks ežeras. Tam pačiame pastate ir senelių namai, kurie kartais vaikšto aplink ir burba.. Gydytojai apžiūri tik kartą per savaitę ir tai tik per vizitaciją, bei labai atmestinai.Tai nelabai kokie įspūdžiai
Vėliau pradėjau važiuoti į Abromiškes. Ten tikra pasaka, gryns oras, ant Elektrėnų marių kranto, stengiamasi vaikus užimti ne tik procedūromis, bet ir užsiėmimais, renginiais po jų. Gydytojai bent kas dvi tris dienas pasikviečia, apžiūri, klausia ar viskas gerai. Jei procedūra nepatinka, ją mielai pakeičia kita. Tikrai rekomenduoju. Be to mamoms su vaikais yra atskiras korpusas. Rekomenduoju visiems. O dabar dar visa atsinaujino! Tikrai jauki, gali pažiūrėt internete yra ir kambarių nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2012 11 29, 23:18)

Kodel? Kas nepatiko? Mes galvojam kitais metais i Palanga vaziuoti.
Atsakyti
Mes buvom pernai prieš naujus metus po plaučių uždegimo. Kitose sanatorijose nesu buvus, tai nežino kokia ten tvarka, bet man čia patiko. Tvarkinga, seselės paslaugios ir malonios. Mano mergaitė 3m labai nenorėdavo atlikti tų kvėpavimų, tai sesutė pakalbindavo, kad pabūtų. Vyksta renginiai, daugiau didesniems, bet į savaitę kartą ir mažiukams. Maisto porcijos pakankamai didelės, mums abiems užtekdavo vienos, aš sau nesipirkau. Didesni vaikai prižiūrimi ir raminami, kad vakare netriukšmautų. Mes gulėjom ne mamyčių korpuse, o tam maišytam su dideliais. Gydytoja apžiūrėdavo kas rytą.
Atsakyti
QUOTE(neringaliub @ 2012 12 27, 14:06)
Mes buvom pernai prieš naujus metus po plaučių uždegimo. Kitose sanatorijose nesu buvus, tai nežino kokia ten tvarka, bet man čia patiko. Tvarkinga, seselės paslaugios ir malonios. Mano mergaitė 3m labai nenorėdavo atlikti tų kvėpavimų, tai sesutė pakalbindavo, kad pabūtų. Vyksta renginiai, daugiau didesniems, bet į savaitę kartą ir mažiukams. Maisto porcijos pakankamai didelės, mums abiems užtekdavo vienos, aš sau nesipirkau. Didesni vaikai prižiūrimi ir raminami, kad vakare netriukšmautų. Mes gulėjom ne mamyčių korpuse, o tam maišytam su dideliais. Gydytoja apžiūrėdavo kas rytą.

ir mano teigiami atsiliepimai (viskas patiko, ir proceduros, kolektyvas, maistas, renginiai), tik, kad ten budami vel pradejom sirguliuot, nes visur skersvejai, ir nemazai kosinciu, sloguojanciu... unsure.gif
Atsakyti
sveikos. o sakykit ar cia tik pas mus, ty Panevezyje, gydytojai turi kovotas sanatorijoms ar ir kituose miestuose? g.gif kai uzklausiau del sanatorijos, pasake kad gali ketvirciui isleisti tik 2 vaikus o ligoniu turi dauuug. mano merginai BA . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitula @ 2013 02 08, 14:08)
sveikos.  o sakykit ar cia tik pas mus, ty Panevezyje, gydytojai turi kovotas sanatorijoms ar ir kituose miestuose? g.gif kai uzklausiau del sanatorijos, pasake kad gali ketvirciui isleisti tik 2 vaikus o ligoniu turi dauuug. mano merginai BA . g.gif

Jus paskambinkite i ligoniu kasas ir pasiklauskite. Kaune tikrai nera jokiu kvotu. Gal jusu gydytojas nori dovaneles, gal paprasciau bus pakeisti gydytoja i malonesni, kuris suteiktu jusu vaikui viska kas priklauso? rolleyes.gif
Atsakyti