Mamos, patarkite į kokią sanatoriją (reabilitacijos ligoninę ar centrą) geriausiai išleisti paauglį po kojų traumų (juda su ramentais). Ačiū
Labas mamytes,
Reikalinga Jusu konsultacija na zinoma patarimas
Kaip ir viskas puiku butu. Jau nebe pirma karta vaziuojam i Saulute. Ir neseniai gryzome. Vazinejau su trimis dukrytemis. Pas visas BA.
Dabar geguzes 24 d. vaziuosime su vyresne del kitos diagnozes F82. Kaip ir gerai.
Bet dabar papildomai vasara ( sesiu, broliu) neima.
Siandien ryte ismasciau . Tai gal netoli kur sanatorijos buta issinuomoti?Ir vazineti i proceduras. Tada galeciau pasiimti visas tris dukryte. (vidurine dukryte galiu ir namuose palikti, bet mazaja ner kur palikti ir prie geru noru.
Gal kas esate susidure su tokia situacija? Patarkite prasau
Reikalinga Jusu konsultacija na zinoma patarimas
Kaip ir viskas puiku butu. Jau nebe pirma karta vaziuojam i Saulute. Ir neseniai gryzome. Vazinejau su trimis dukrytemis. Pas visas BA.
Dabar geguzes 24 d. vaziuosime su vyresne del kitos diagnozes F82. Kaip ir gerai.
Bet dabar papildomai vasara ( sesiu, broliu) neima.
Siandien ryte ismasciau . Tai gal netoli kur sanatorijos buta issinuomoti?Ir vazineti i proceduras. Tada galeciau pasiimti visas tris dukryte. (vidurine dukryte galiu ir namuose palikti, bet mazaja ner kur palikti ir prie geru noru.
Gal kas esate susidure su tokia situacija? Patarkite prasau
Sveikos, o su autizmo diagnoze sanatorija priklauso?
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 05 12, 16:43)
Sveikos, o su autizmo diagnoze sanatorija priklauso?
Gal kartais zinai ligos koda?
QUOTE(_Indija_ @ 2012 05 16, 18:38)
O kur cia galima paziureti ta koda ligos? kokiuose dokumentuose? ir kur galima paziureti pagal ta koda priklauso ar ne? gal kurnors internete yra kokia swetaine?
Uzeik i ligoniu kasos www.vlk.lt. Ten desineje puseje yra Klausete-atsakome. Usduokit ten klausyma( na pvz:. Ar priklauso sanatorija su liga autizmas? na ar pan.). Tik butinai parasykit savo elektronini pasta. Ir gausit atsakyma.
O pas mane yra kodai tik jau ten labai daug 91 puslapis. Tarp kitko jie ir atsiunte man.
Sveikos,
Gal kuri iš jūsų pakonsultuos šiek tiek, nes googlėj neradau
Ar įmanoma gauti daktaro siuntimą ambulatoriškai gydytis tarkim "Pušyno kelias", jeigu nesam gulėję ligoninėje.
Mano vaikui diagnozuota bronchinė astma ir pulmonologė užsiminė, kad gerai būtų sanatorija.
Idomu kokia eiga procedūrų, kad gauti ta pažymą.
Nes kiek skaitinėjau, tai visur rašo,kad dar esant ligoninėje prašykite siuntimo (bet mes išsivertėm be ligoninių ).
Ar įmanoma gauti daktaro siuntimą ambulatoriškai gydytis tarkim "Pušyno kelias", jeigu nesam gulėję ligoninėje.
Mano vaikui diagnozuota bronchinė astma ir pulmonologė užsiminė, kad gerai būtų sanatorija.
Nes kiek skaitinėjau, tai visur rašo,kad dar esant ligoninėje prašykite siuntimo (bet mes išsivertėm be ligoninių ).
QUOTE(Blue_rose @ 2012 05 23, 15:40)
Sveikos,
Galima.
QUOTE(Blue_rose @ 2012 05 23, 15:40)
Sveikos,
Jei vaikas sirgo ilgiau, negu 3 savaites ir diagnozuota br.astma ar jos paumejimas, vaikas siunciamas konsultacijai pas pulmonologa, po to gyd.gydytoja ir pulmonologe raso, kad rekomenduojamas san.gydymas, toliau pas reabilitologa.
Skiriama ambulatorine reabilitacija (masazai, sildymai), po to vel pas reabilitologa, kuris jau raso savo rekomendacija del sanatorinio gydymo.
Atgal pas gyd.gydytoja, kuri turi paruosti dokumentus komisijai poliklinikoje. Ta komisija raso isvada, ir jei skiria san.gydyma, toliau su tom isvadom i Ligoniu kasas. Per visa ta laika reikia butinai susitari del vietos norimoje sanatorijoje.
Mazdaug toks kelias
QUOTE(Ikulia @ 2012 05 29, 13:44)
Jei vaikas sirgo ilgiau, negu 3 savaites ir diagnozuota br.astma ar jos paumejimas, vaikas siunciamas konsultacijai pas pulmonologa, po to gyd.gydytoja ir pulmonologe raso, kad rekomenduojamas san.gydymas, toliau pas reabilitologa.
Skiriama ambulatorine reabilitacija (masazai, sildymai), po to vel pas reabilitologa, kuris jau raso savo rekomendacija del sanatorinio gydymo.
Atgal pas gyd.gydytoja, kuri turi paruosti dokumentus komisijai poliklinikoje. Ta komisija raso isvada, ir jei skiria san.gydyma, toliau su tom isvadom i Ligoniu kasas. Per visa ta laika reikia butinai susitari del vietos norimoje sanatorijoje.
Mazdaug toks kelias
Mazdaug toks kelias
Aciu uz toki issamu paaiskinima.
Jau buvom pas daktare,tai viska papasakojo - visa kelia.
Kazkaip galvojau,kad greiciau viskas vyksta.
O tai sanatorijose uztenka pasakyt,kad rezervuoji kazkokia data (tarkim palangos sanatorijoj tik spalio menesi laisva) ir saugo ta vieta? Ar reikia kazka sumoket
Man irgi įdomu atsakymai į blue rose klausimus
Ir dar kaip atitaikyt laiką - tarkim, į sanatoriją mes norim rugpjūčio pabaigoj, tai ar pirminę reabilitaciją poliklinikoj reik maždaug tuo metu praeit, ar galim dabar eit?
Ir dar kaip atitaikyt laiką - tarkim, į sanatoriją mes norim rugpjūčio pabaigoj, tai ar pirminę reabilitaciją poliklinikoj reik maždaug tuo metu praeit, ar galim dabar eit?