Sesyte, rinkciausi Tumieniene, man ten ir gyvenimo salygos labiau patiko ir proceduros
o ir maistas skanesnis ir porcijos didesnes.
Su kokia diagnoze vaziuojat? Kodel nenorit i "lopseli" is visu man ten labiausiai patiko. Ten yra daile ir muzika dar kitur nera.Bet "lopseli"nera jokiu inhaliaciju ir iviniojimu.
Mes su ortopedinem problemom vaziuojam,igimta pedos deformacija. Aktualu mums mankstos ir masazai. Elijana,as kaip sakiau jau esu visiskai naujoke sitoj srityje,kas tas lopselis?
QUOTE(Elijana @ 2011 07 15, 16:05)
Sesyte, rinkciausi Tumieniene, man ten ir gyvenimo salygos labiau patiko ir proceduros
Su kokia diagnoze vaziuojat? Kodel nenorit i "lopseli" is visu man ten labiausiai patiko. Ten yra daile ir muzika dar kitur nera.Bet "lopseli"nera jokiu inhaliaciju ir iviniojimu.
QUOTE(*mozyle* @ 2011 05 02, 14:24)
vaziavom i tumenienes atvyko i ligonine ir pasieme sanatorijos darbuotjoas, sutvarke dokumentus ispudis atvaziavus toks kaip ir nieko viskas sutvarkyta is isores, bet va atejus i pastata pasidare nejauku... viskas kaip rusu laikais maistas skanus, tik va gydytojai nepatiko! vienas gydytojas visu galu meistras, sesutes viskas puiku! proceduros kitam pastate.na siaip yra ir pliusu ir minusu, bet nera ko noreti valdiski namai!
del visko pritariu kadangi mes is Kauno, tai vazinejom i proceduras, negyvenom sanatorijoj...tai nelabai mums ir trukde neremontuotas vidus....nors oiiiiiiiii...kaip reiktu remonto po proceduru dar sulaukdavom pietu, tai del maisto dideliu priekaistu neturiu, porcijos normalios, maistas ivairus...
kadangi nebuvusi daugiau jokiose sanatorijose tai neturiu su kuom palyginti, bet mano manymu proceduru mazoka, na gal dar ir nuo ligos priklauso kiek ir kokiu proceduru skiria
ir dar, tai labai truksta vaikams irengimu lauke, galetu buti daugiau, visgi vaiku sanatorija
Sveikos,
Po nudegimu kur geriau: Kačerginėje ar Tumėnienės Vičiūnuose? Man aktualu kad būtu vienvietė palata, nes jau ligoninėj prasikankinom
Po nudegimu kur geriau: Kačerginėje ar Tumėnienės Vičiūnuose? Man aktualu kad būtu vienvietė palata, nes jau ligoninėj prasikankinom
www.lopselis.lt
Sveikos,
Pirmadieni vaziuojam i Utenos reabilitacijos centra. Kaip supratau, niekas ten nevaziuoja. Kodel? Mes vaziuosim pirma karta, tikejausi kokiu nors atsiliepinu is ten jau buvusiu. Na tikiuosi, kad viskas bus gerai ir grisim puikios nuotaikos. Prizada parasyti kaip mums ten sekesi, nes matau, kad mamytes tik klausia apie sia santorija, o atiliepimu nesulaukia
Pirmadieni vaziuojam i Utenos reabilitacijos centra. Kaip supratau, niekas ten nevaziuoja. Kodel? Mes vaziuosim pirma karta, tikejausi kokiu nors atsiliepinu is ten jau buvusiu. Na tikiuosi, kad viskas bus gerai ir grisim puikios nuotaikos. Prizada parasyti kaip mums ten sekesi, nes matau, kad mamytes tik klausia apie sia santorija, o atiliepimu nesulaukia
noreciau informacijos apie lopseli
Kaip ir zadejau... Atsiliepimai apie Utenos reabilitacijos centra(URC)
Gavome kelalapi 22dienoms, abiems mergaitem (1,4m ir 3,4m), diagnose abiem vienoda:raumenu displazija.
URC-ne toks jau mazas kaip man nupasakojo. Vaikai apgyendinti pirmuose dviejuose aukstuose, o proceduros vyksta per abu ir dar rusyje, bet yra liftas, tai neigaliems ir tokiai kaip as su dviem ne visada norinciais eiti vaikais labai pravercia .
Kad bus gerai tikejausi, bet kad taip gerai tikrai nemaniau. Bunam ir negalim atsidziaugti. Visi patogumai, personalas puikus, proceuru, tiek, kad vos spejam visur. Savaitgaliui griztam namo, nors proceduru buna ir sestadieniais. Maitinimas 4kartus, bent jau mums tai patiko. Maistas labai ivairus, nenuspejamas ir skanus, porcijos dideles. Sau pietu neisipirkau ir del labai dziaugiausi, nes mano vaikai dar mazi ir tiek kiek duoda nesuvalgo, tai mes trise dvieju porciju daznai neiveikiam.
Kambariuose silta, tik musu nelabai (kampinis ir didelis kambarys), bet vilnoniu kojiniu nereikia, tai sakyciau visai gerai . Kambariuose yra WC, musiskiame ir dusas. Kaikuriuose yra TV. Balkonai.
Yra keli kompiuteriai su internetu. Zaidimu kambarys, televizoriai, virtuvele, saldytuvai.
Kieme vaikams naujai irengta zaidimu aikstele.
Procedurose darbuotojai labai malonus, visur kiek gali tiek padeda. Vaikams duoda veiklos.
Baseine silta, vanduo dar siltesnis. Yra rakinamos spinteles daiktams susideti, dusai, dziovintuvai, apsaugos priemones. Chloro kvapo nesijuto,tai arba jo nebuvo, arba labai mazai.
Manau, kad mes dar sugrisim
Gavome kelalapi 22dienoms, abiems mergaitem (1,4m ir 3,4m), diagnose abiem vienoda:raumenu displazija.
URC-ne toks jau mazas kaip man nupasakojo. Vaikai apgyendinti pirmuose dviejuose aukstuose, o proceduros vyksta per abu ir dar rusyje, bet yra liftas, tai neigaliems ir tokiai kaip as su dviem ne visada norinciais eiti vaikais labai pravercia .
Kad bus gerai tikejausi, bet kad taip gerai tikrai nemaniau. Bunam ir negalim atsidziaugti. Visi patogumai, personalas puikus, proceuru, tiek, kad vos spejam visur. Savaitgaliui griztam namo, nors proceduru buna ir sestadieniais. Maitinimas 4kartus, bent jau mums tai patiko. Maistas labai ivairus, nenuspejamas ir skanus, porcijos dideles. Sau pietu neisipirkau ir del labai dziaugiausi, nes mano vaikai dar mazi ir tiek kiek duoda nesuvalgo, tai mes trise dvieju porciju daznai neiveikiam.
Kambariuose silta, tik musu nelabai (kampinis ir didelis kambarys), bet vilnoniu kojiniu nereikia, tai sakyciau visai gerai . Kambariuose yra WC, musiskiame ir dusas. Kaikuriuose yra TV. Balkonai.
Yra keli kompiuteriai su internetu. Zaidimu kambarys, televizoriai, virtuvele, saldytuvai.
Kieme vaikams naujai irengta zaidimu aikstele.
Procedurose darbuotojai labai malonus, visur kiek gali tiek padeda. Vaikams duoda veiklos.
Baseine silta, vanduo dar siltesnis. Yra rakinamos spinteles daiktams susideti, dusai, dziovintuvai, apsaugos priemones. Chloro kvapo nesijuto,tai arba jo nebuvo, arba labai mazai.
Manau, kad mes dar sugrisim
QUOTE(*mozyle* @ 2011 05 02, 15:24)
del proceduru, tai ir tumenienes sanatorijoj, viskas vyksta nuo puses 9 pusryciai 9 tai tik po pusryciu gali eiti, tuo metu jaunimas jau buna uzkariaves visas vietas, na zodziu gyva eile dazniausiai buna... tai su maziukais sedi ir lauki... paskui buna mankstos (mes buvom su nudegimu) na zodziu iki 12 sukiesi, kaip vovere rate o popiet jau nera ka veikti... zaidimu kamabaryje zaislu minimaliai, "labai suzavejo" minsti arkliukai suptis vaikams... prisigere dulkiu....
Kazkaip idomiai cia jus viska nupieset Maniskis siuo metu ten su teciu, kita savaite kartu vazinesim. Na vidaus patalpos gal ir reikalaju remonto, bet yra svarios ir jaukios. Kai daug gydymo istaigu esam aplanke, tai turiu su kuo palyginti Personalas malonus, o proceduroskaip tik sakyciau vyksta letai ir nereikia net mano letiems vyrukams suktis kaip voverems rate. Visas proceduras lanko ramiai, be jokios itampos. O stai zaidimu kambarys kaip tik sakyciau labai turtingas zaislais, delionemis, konstruktoriais
Mamytes,kaip galvojat kuri sanatorija geriau.palangoi gintaro ar driskininkose saulute?mes vaziuojam po ilgi sirgimu bronchitu prasau patarkit
QUOTE(jele25 @ 2012 01 17, 11:36)
Mamytes,kaip galvojat kuri sanatorija geriau.palangoi gintaro ar driskininkose saulute?mes vaziuojam po ilgi sirgimu bronchitu prasau patarkit
jeigu man reiketu rinktis, as vaziuociau i Gintara.