Na kaip cia pasakius,mazai ar daug..namie galima puse padarit:-)jetau kaip as bijau,nezinau ko,liko 1d. Mane isgasdino drusku kambarei kad wazinet i silainiuis ojetau
Mano 13-etė, jau po Abromiškių sanatorijos. Viskas labai puiku, personalas labai geras ir paslaugus. Kambariai atremontuosi, baldai nauji, kambriuose labai šilta, kiekvienam kambaryje po šaldytuvą. Procedūros iki pietų , viskas vietoj, tik baseinas kitam pastate, per koridorių reikia eiti, ir į mokyklą per lauką. Po pamokų kasdien auklėtojos užima, vis kažkokia programa buvo, neturėjo nei kada nuobodžiauti, jei tik geras oras ir į lauką eidavo. Vasarą tai ten išvis smagu turėtų būti. a
Kazin kas musu laukia. Jai valgai,miegi ir sweikatinies skirtinguose korp;-(ir druskos taip toli..kambari po 6seimas..
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 02 21, 13:56)
Kazin kas musu laukia. Jai valgai,miegi ir sweikatinies skirtinguose korp;-(ir druskos taip toli..kambari po 6seimas..
kambary 6 lovos, o ne 6 šeimos... Na, nuvažioiuokit, pamatysit ir apsispręsit. O dėl druskų...vaikams kaip tik atrakcija nuvažiuot ir parvažiuot. Mano 2 mažamečiai važinėjo ir išgyveno. Viešbučio nesitikėkit, bet ...pasverkit, kam teikiat prioritetą. Aišku, turint galimybę galit kasdien važinėt į procedūras iš namų. iš kauno mikriuku apie 4 lt gaunasi...
Mh:-)
Papildyta:
Na taip nuvaziuosiu pamatysiu.tikiuos neapsirgsim 2kart per tuos tasymusis:-)kaip va mamyte rase kad sirgo ten.vistik vaiko labui vaziuojam,jai bus tas labas:-)
Papildyta:
Na taip nuvaziuosiu pamatysiu.tikiuos neapsirgsim 2kart per tuos tasymusis:-)kaip va mamyte rase kad sirgo ten.vistik vaiko labui vaziuojam,jai bus tas labas:-)
QUOTE(wilmusia @ 2011 02 21, 19:13)
kambary 6 lovos, o ne 6 šeimos... Na, nuvažioiuokit, pamatysit ir apsispręsit. O dėl druskų...vaikams kaip tik atrakcija nuvažiuot ir parvažiuot. Mano 2 mažamečiai važinėjo ir išgyveno. Viešbučio nesitikėkit, bet ...pasverkit, kam teikiat prioritetą. Aišku, turint galimybę galit kasdien važinėt į procedūras iš namų. iš kauno mikriuku apie 4 lt gaunasi...
as ta ir turejau omeni 6 mamos 6waikai:-)
QUOTE(wilmusia @ 2011 02 20, 15:47)
Sanatorija, kaip sanatorija. juk važiuojat ne į 4 žvaigždučių viešbutį, o dėl procedūrų. Mes irgi ten išgulėjom...aišku, ten susirgom iš naujo, nes kai tiek žmonių, tai neįmanoma pabėgt nuo visų galimų bacilų. taip, kambariai dideli, telpa juose daug... ir mamų visokių yra, vienoms dzin, kitoms ne, bet juk nepriversi visų daryt, kaip pats nori.
(Kažin, ar ne ta aukščiau rašiusi ten nuolat slampinejo visad susiraukusi, kad vaikai tylomis sena bambekle vadino Ir su žmonėm kartu prie stalo nesėsdavo, nes gi vaikai čepsi, čiaudo prie stalo).
Tik tas negerai, kad į procedūras reikia pėdint per lauką, o tokiais orais tikrai nekas...ten vaikas sušyla, o paskui sušilęs į kiemą.. Vasarą būtų visai kitas reikalas..
Na, kas įpratęs minštuose foteliuose kiurksot, tai užjaučiu, nes pateksit į kitokią aplinką, o kam svarbiau vaikų sveikata, procedūros, grynas šilo oras - rekomenduoju. Kad ir teks gulėt kambaryje 8-iese ar šešiese....Tiesa, pasitrumpinkit kojų nagus, nes lovos ir siauros, ir trumpos... Tarybinių laikų palikimas. Bet juk ko norėt - sanatorija vaikų, o ne mamų. Ir mamos mažus vaikus prižiūri todėl, kad prie kiekvieno vaiko sesutės nepastatys. SkjKirtkit lėšų - sutvarkys ir pamažins kambarius.
Tikrai nesu ten dirbanti ar jiems prijaučianti. Gulėjau su abiem savo vaikais po plaučių uždegimo. Ne namai, bet procedūrų namie nepasidarysim. Sakot - jų mažai? Po plaučių uždegimo nieko daugiau ir negausit, nes dauguma kontraindikuotinos. Mankšta, masažas, vibrosrovės, inhaliacijos, kojų mirkymas burbulinės vonelėj ir druskų kambarys. Ar čia mažai?
Rinktis Jums.
(Kažin, ar ne ta aukščiau rašiusi ten nuolat slampinejo visad susiraukusi, kad vaikai tylomis sena bambekle vadino Ir su žmonėm kartu prie stalo nesėsdavo, nes gi vaikai čepsi, čiaudo prie stalo).
Tik tas negerai, kad į procedūras reikia pėdint per lauką, o tokiais orais tikrai nekas...ten vaikas sušyla, o paskui sušilęs į kiemą.. Vasarą būtų visai kitas reikalas..
Na, kas įpratęs minštuose foteliuose kiurksot, tai užjaučiu, nes pateksit į kitokią aplinką, o kam svarbiau vaikų sveikata, procedūros, grynas šilo oras - rekomenduoju. Kad ir teks gulėt kambaryje 8-iese ar šešiese....Tiesa, pasitrumpinkit kojų nagus, nes lovos ir siauros, ir trumpos... Tarybinių laikų palikimas. Bet juk ko norėt - sanatorija vaikų, o ne mamų. Ir mamos mažus vaikus prižiūri todėl, kad prie kiekvieno vaiko sesutės nepastatys. SkjKirtkit lėšų - sutvarkys ir pamažins kambarius.
Tikrai nesu ten dirbanti ar jiems prijaučianti. Gulėjau su abiem savo vaikais po plaučių uždegimo. Ne namai, bet procedūrų namie nepasidarysim. Sakot - jų mažai? Po plaučių uždegimo nieko daugiau ir negausit, nes dauguma kontraindikuotinos. Mankšta, masažas, vibrosrovės, inhaliacijos, kojų mirkymas burbulinės vonelėj ir druskų kambarys. Ar čia mažai?
Rinktis Jums.
Pritariu visiškai.
Remontui pingų neskiria ne kas kitas,kaip valstybė.Va,dabar apsitvarkė kiek.Šiaip bandyt reikia prašyt palatos su vaiku į dičkių korpusą.Aišku tylos mirtinos nebus,bet palatos mamoms-1vaikas+1mama.Seselės dauguma geros labai,padeda,kai reikia ir visad yra šalia.
Procedūros,na,po plaučių uždegimo tikrai nėra labai ką skirti,o su kitom problemom,tai net pusdienio neužtekdavo procedūroms pasidaryti.
Žiemą..na,žiemą niekur nėra ką veikt vaikams po ligos,bet vasarą
Tumėnienėj mamos po dvi daugiausiai guli. O antras dalykas, niekas negali jums pasakyti į kurią sanatoriją važiuoti, jūs pati galit pasirinkti. Aišku ir Tumėnienėj didelio komforto nėra, bet personalas tikrai super
QUOTE(wilmusia @ 2011 02 20, 16:47)
... ir mamų visokių yra, vienoms dzin, kitoms ne, bet juk nepriversi visų daryt, kaip pats nori.
na taip, buvo mamų, kurių vaikai "pripratę tik 24 val miegoti eiti", o lempa kambary viena didelė, tai eina miegot, ėsijungia šviesą, dar pasibara...Gal dabar pasikeitė kas, bet labai nepatiko "nelegalai"- t.y. mama atvažiavusi su vaiku, kuriam skirtas sanatorinis gydymas, o kitą atsivežus, nes neturi kur palikt, tai gyventojų tik daugiau nei priklauso . bet jei pataikysit, kai bus tokios mamos, su kuriom susidraugaut nors minimaliai bus galima, tai ne taip ir blogai. Čia gal tik aš taip nesėkmingai pataikiau...
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 02 21, 20:44)
as ta ir turejau omeni 6 mamos 6waikai:-)
Ne, jei lovos 6 - vadinas 3 mamos ir 3 vaikai, nes po du į lovą niekaip netilptumėt
Papildyta:
QUOTE(ravesa @ 2011 02 22, 11:07)
...Gal dabar pasikeitė kas, bet labai nepatiko "nelegalai"- t.y. mama atvažiavusi su vaiku, kuriam skirtas sanatorinis gydymas, o kitą atsivežus, nes neturi kur palikt, tai gyventojų tik daugiau nei priklauso . bet jei pataikysit, kai bus tokios mamos, su kuriom susidraugaut nors minimaliai bus galima, tai ne taip ir blogai. Čia gal tik aš taip nesėkmingai pataikiau...
na, jei ji už tą nelegalą susimokėjo, tai jis patapo legalas Nes už dyką ten niekas nelaikytų. Beje, aš buvau su dviem, bet mano abu tuo pačiu metu sirgo plaučių uždegimu ir abu buvo legalai... Reikėtų pirma situaciją išsiaiškint. Ir tikrai garantuoju, kad nelegalus sesutės išvytų. Juk livos, kad ir toklios, kainuoja.
QUOTE(wilmusia @ 2011 02 22, 12:35)
Ne, jei lovos 6 - vadinas 3 mamos ir 3 vaikai, nes po du į lovą niekaip netilptumėt
Papildyta:
na, jei ji už tą nelegalą susimokėjo, tai jis patapo legalas Nes už dyką ten niekas nelaikytų. Beje, aš buvau su dviem, bet mano abu tuo pačiu metu sirgo plaučių uždegimu ir abu buvo legalai... Reikėtų pirma situaciją išsiaiškint. Ir tikrai garantuoju, kad nelegalus sesutės išvytų. Juk livos, kad ir toklios, kainuoja.
Papildyta:
mes buvom vasara palangoi tai neligalu daug buvo tik kad gyvenom po viena kambari (vaikas+mama) tai tie nelegalai niekam turbut ir netrukde
QUOTE(wilmusia @ 2011 02 22, 12:35)
Papildyta:
Papildyta:
mes buvom kambaryje, kur buvo 6 mamos ir 8 vaikai, 2 is ju nelegalai. O apie nelegalus vyr .sesute zinojo, bet sake"supraskit, vargingai zmones gyvena, tai kaip nors jau". Niekas net neskubejo nieko vyti, pvz mamos iseina i miesteli alaus gert, 3 valandas ju nera, o vaikai galvom eina. Viska gerai issiaikinau, todel ir sakau. Situaciju ivairiu yra, ir jokiu budu nesakau, kad mama su dviem vaikais, tai jau vienas nelegalas . Tiesiog papuoliau i su tokiom mamom, kad pacios sesutes sake, kad nepasiseke