Nelabai įsivaizduoju, kokia kompanija nedaro jokių "mokymų".
O jei kompanija nauja šviežia, tame irgi yra pliusų.
na mokymai dažniausiai vyksta, ir vyksta reguliariai didžiuosiuose miestuose. Mažesniuose- retai arba visai nevyksta
belieka visagalis internetas
QUOTE(Dinka* @ 2012 03 22, 13:44)
na mokymai dažniausiai vyksta, ir vyksta reguliariai didžiuosiuose miestuose. Mažesniuose- retai arba visai nevyksta
Šiauliuose info pakanka, bent jau FLP kompanijos, du kartus per mėnesį atvyksta patyrę lektoriai į Šiaulių viešbutį
QUOTE(ritama @ 2012 04 02, 19:11)
Šiauliuose info pakanka, bent jau FLP kompanijos, du kartus per mėnesį atvyksta patyrę lektoriai į Šiaulių viešbutį
praejusi ketvirtadieni SM buvo prezentacija bei mokymai rekrutams
QUOTE(Dinka* @ 2012 04 03, 12:28)
praejusi ketvirtadieni SM buvo prezentacija bei mokymai rekrutams
KAIP SUPRASTI REKRUTAMS???
naujokams
QUOTE(ritama @ 2012 04 03, 18:48)
KAIP SUPRASTI REKRUTAMS???
naujokams
Gal kiek neįprastai išsireiškiau Prašau man atleisti
QUOTE(Dinka* @ 2012 03 22, 12:55)
o jei kompanija "šviežia"? nėra dar sistemos nei prezentacijose, nei mokymuose, seminaruose....
ir dar- kiek man žinoma, ne visos kompanijos tą daro
ir dar- kiek man žinoma, ne visos kompanijos tą daro
Tai cia tavo sansas viska daryti , busi pradininke, o galiu pasakyti kad pinigai scenoje. Ir dar yra toks Rendy Gage susirask jo pamokas youtube, va ten nepamainomas dalykas. Beje, labai jau retas , kuris pirmoje kompanijoje pasiekia daug ir greitai, nes "per kancias i zvaigzdes" kiekviena kompanija turi savu privalumu ir trukumu. Kai nera mokytoju , isbandai viska pati ir pati surandi ta aukso viduriuka, sao sistema ir t.t tik cia labai sunkus ir ilgas darbas. Siulau stoti i kokia nors kompanija , kuri jau turi savo lyderius ir ten pasimokyti is lyderiu , tik ziurek kad nesikirstu produktai, tai bus vienu suviu du zuikiai.
ačiū, Federico. Visiškai sutinku su išsakytom mintim, ir pati jau pradėjau palaipsniui ieškoti kompanijos, kuri tiktų, patiktų, o kas svarbiausia- sponsorius- kad sutaptų mūsų biolaukai, požiūris, būtų lengva bendrauti, ir būtų iš ko mokytis....aš jau tokia esu- jei man vadovas, viršininkas yra autoritetas- pati labai stengiuosi, darau viską maksimum lygiu, pilnas entuziazmas, iniciatyva, ir žinoma- rezultatai...
o kokiu būdu atsirenkama kompanija ir tuo labiau sponsorius?
Kad išsirinkti kompaniją, reikia susirinkti info, kokios jos būna, koks produktas, marketingas, sąlygos, reputacija ir t.t. , pagalvoti, su kokiu produktu būtų malonu dirbti - juk tai ilgam Gal vieni labiau mėgsta važinėti, bendrauti, gal dreba, kaip patinka tarkim kosmetika. Kiti kaip tik - mieliau sėdi namie - tokiems geriau virtualus produktas ir biznis su tapkėm. Reikia su savim pačiu pasišnekėti, pasidomėti, kas aplinkui dedasi, kokios tendencijos - pabūti šiek tiek detektyvu:)
O va sposnorius jau kitas dalykas. Tikrai, svarbu, kad biolaukai sutaptų, kitaip gali būti pragaras. Jei renkantis kompaniją reikia labiau logikos, tai čia galima ir simpatiją pajungti
O va sposnorius jau kitas dalykas. Tikrai, svarbu, kad biolaukai sutaptų, kitaip gali būti pragaras. Jei renkantis kompaniją reikia labiau logikos, tai čia galima ir simpatiją pajungti
Kompanija..... na kas pakviecia pasiulo domekites visom kompanijom, atsirinksite pagal jusu poziuriu geriausia, kai turi ziniu kas yra TM tai atsirinkti pagal savo kriterijus nera sunku, tik reik neskubant susidelioti + ir - . O spaonsorius, na sponsorius, arba tau patinka zmogus kuris tave kviecia arba ne... klausykite ka jis siulo , klauskite kokia pagalba naujokams suteikiama
As pvz galeciau pasikviesti jus i savo kompanija, viena ar kita, galesite atsirinkti, papasakosiu apie abi, apie + ir - tarp kompaniju ir t.t
jei noresite az prasom.
As pvz galeciau pasikviesti jus i savo kompanija, viena ar kita, galesite atsirinkti, papasakosiu apie abi, apie + ir - tarp kompaniju ir t.t
jei noresite az prasom.