Virš kiekvieno sponsoriaus yra dar sponsorius Lipam aukštyn iki pirmo suvokiančio, koks jo darbas.
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 03 20, 11:00)
Virš kiekvieno sponsoriaus yra dar sponsorius Lipam aukštyn iki pirmo suvokiančio, koks jo darbas.
bėda ta, kad kontaktai nežinomi, plius jau nebe Lietuvoje sponsoriai aukštesnieji
Tada lieka PAČIAM tapti GERU sponsoriumi Kompanijos juk dėl to nemesi...
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 03 21, 18:00)
Tada lieka PAČIAM tapti GERU sponsoriumi Kompanijos juk dėl to nemesi...
Taip, sutinku. To ir noriu siekti....Bet kadangi man tai pirma kompanija, visko teks pačiai mokytis iš knygų Laiko praeis daug, pabėgs daug žmonių, ateis naujų....Per kančias į žvaigždes
QUOTE(Dinka* @ 2012 03 22, 08:50)
Taip, sutinku. To ir noriu siekti....Bet kadangi man tai pirma kompanija, visko teks pačiai mokytis iš knygų Laiko praeis daug, pabėgs daug žmonių, ateis naujų....Per kančias į žvaigždes
Nemanau, kad būtina vadovautis vadovėliais (aišku, čia mano asmeninė nuomonė). Manau, kad Jums daugiau sėkmės garantuos, kad darysite tai, ką mėgstate, tai, kas jums labiausiai patinka ir susiesite tai su MLM
QUOTE(Dainulle @ 2012 03 22, 09:17)
Nemanau, kad būtina vadovautis vadovėliais (aišku, čia mano asmeninė nuomonė). Manau, kad Jums daugiau sėkmės garantuos, kad darysite tai, ką mėgstate, tai, kas jums labiausiai patinka ir susiesite tai su MLM
tai čia savaime aišku. Bet gero sponsoriavimo pradžiamokslį reikia kažkaip gauti. Jei ne iš savo sponsoriaus, tai pačiai susikurti
Taigi interneto amžius Jau nebereikia, kad kas už nugaros vadovėliu mosikuotų, informacijos labai daug, visom kalbom, griebi ir mokaisi, temų šimtai, blogų šimtai prirašyta. Sponsorystė nėra mokslas kaipo toks, sponsorystė - tai atidavimas to, ką moki pats. Paprasta
tai žinoma, puikiai tą suprantu. Ir nesėdžiu nieko neveikdama Ieškau, skaitau, domiuosi, taikau kas aktualu.....Tik bėda ta, kad tos informacijos tikrai nerealiai daug.....ypač rusų ir anglų kalbomis.....kaip paimti tai, ko reikia dabar, kad neklaidžioti aplinkui metus. Na tikiuos supratot, apie ką aš čia
QUOTE(Dinka* @ 2012 03 22, 12:17)
tai žinoma, puikiai tą suprantu. Ir nesėdžiu nieko neveikdama Ieškau, skaitau, domiuosi, taikau kas aktualu.....Tik bėda ta, kad tos informacijos tikrai nerealiai daug.....ypač rusų ir anglų kalbomis.....kaip paimti tai, ko reikia dabar, kad neklaidžioti aplinkui metus. Na tikiuos supratot, apie ką aš čia
Tiems kas supranta angliškai labai rekomenduočiau Wric Worre puslapį. www.networkmarketingpro.com ir Don Failla knygas, (čia pradžiai) Jų yra ir lietuvių kalba.
ačiū, pasidomėsim
Juk galima susižinoti apie vykstančius mokymus, renginius, prezentacijas jūsų mieste, nereikės brangaus laiko gaišti ieškojimuose Sutiksite kolegų, galėsite dalintis patirtimi ir t.t., nes vienam vistiek yra sunkiau
o jei kompanija "šviežia"? nėra dar sistemos nei prezentacijose, nei mokymuose, seminaruose....
ir dar- kiek man žinoma, ne visos kompanijos tą daro
ir dar- kiek man žinoma, ne visos kompanijos tą daro