Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

Virš kiekvieno sponsoriaus yra dar sponsorius smile.gif Lipam aukštyn iki pirmo suvokiančio, koks jo darbas.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 03 20, 11:00)
Virš kiekvieno sponsoriaus yra dar sponsorius smile.gif Lipam aukštyn iki pirmo suvokiančio, koks jo darbas.

bėda ta, kad kontaktai nežinomi, plius jau nebe Lietuvoje sponsoriai aukštesnieji g.gif
Atsakyti
Tada lieka PAČIAM tapti GERU sponsoriumi mirksiukas.gif Kompanijos juk dėl to nemesi...
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 03 21, 18:00)
Tada lieka PAČIAM tapti GERU sponsoriumi  mirksiukas.gif  Kompanijos juk dėl to nemesi...

Taip, sutinku. To ir noriu siekti....Bet kadangi man tai pirma kompanija, visko teks pačiai mokytis iš knygų sad.gif Laiko praeis daug, pabėgs daug žmonių, ateis naujų....Per kančias į žvaigždes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2012 03 22, 08:50)
Taip, sutinku. To ir noriu siekti....Bet kadangi man tai pirma kompanija, visko teks pačiai mokytis iš knygų sad.gif Laiko praeis daug, pabėgs daug žmonių, ateis naujų....Per kančias į žvaigždes  lotuliukas.gif

Nemanau, kad būtina vadovautis vadovėliais (aišku, čia mano asmeninė nuomonė). Manau, kad Jums daugiau sėkmės garantuos, kad darysite tai, ką mėgstate, tai, kas jums labiausiai patinka ir susiesite tai su MLM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2012 03 22, 09:17)
Nemanau, kad būtina vadovautis vadovėliais (aišku, čia mano asmeninė nuomonė). Manau, kad Jums daugiau sėkmės garantuos, kad darysite tai, ką mėgstate, tai, kas jums labiausiai patinka ir susiesite tai su MLM  thumbup.gif

tai čia savaime aišku. Bet gero sponsoriavimo pradžiamokslį reikia kažkaip gauti. Jei ne iš savo sponsoriaus, tai pačiai susikurti smile.gif
Atsakyti
Taigi interneto amžius mirksiukas.gif Jau nebereikia, kad kas už nugaros vadovėliu mosikuotų, informacijos labai daug, visom kalbom, griebi ir mokaisi, temų šimtai, blogų šimtai prirašyta. Sponsorystė nėra mokslas kaipo toks, sponsorystė - tai atidavimas to, ką moki pats. Paprasta smile.gif
Atsakyti
tai žinoma, puikiai tą suprantu. Ir nesėdžiu nieko neveikdama wink.gif Ieškau, skaitau, domiuosi, taikau kas aktualu.....Tik bėda ta, kad tos informacijos tikrai nerealiai daug.....ypač rusų ir anglų kalbomis.....kaip paimti tai, ko reikia dabar, kad neklaidžioti aplinkui metus. Na tikiuos supratot, apie ką aš čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2012 03 22, 12:17)
tai žinoma, puikiai tą suprantu. Ir nesėdžiu nieko neveikdama wink.gif Ieškau, skaitau, domiuosi, taikau kas aktualu.....Tik bėda ta, kad tos informacijos tikrai nerealiai daug.....ypač rusų ir anglų kalbomis.....kaip paimti tai, ko reikia dabar, kad neklaidžioti aplinkui metus. Na tikiuos supratot, apie ką aš čia smile.gif

Tiems kas supranta angliškai labai rekomenduočiau Wric Worre puslapį. www.networkmarketingpro.com ir Don Failla knygas, (čia pradžiai) wink.gif Jų yra ir lietuvių kalba.
Atsakyti
ačiū, pasidomėsim wink.gif
Atsakyti
Juk galima susižinoti apie vykstančius mokymus, renginius, prezentacijas jūsų mieste, nereikės brangaus laiko gaišti ieškojimuose mirksiukas.gif Sutiksite kolegų, galėsite dalintis patirtimi ir t.t., nes vienam vistiek yra sunkiau smile.gif
Atsakyti
o jei kompanija "šviežia"? nėra dar sistemos nei prezentacijose, nei mokymuose, seminaruose....
ir dar- kiek man žinoma, ne visos kompanijos tą daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinka*: 22 kovo 2012 - 12:56