QUOTE(sunday @ 2012 02 16, 20:57)
Man susidarė tokia nuomonė, kad MLMe yra taip pavadinkime "verslininkai", kurie pasirenka kelią burti struktūrą, o žemiausiame lygmenyje - "prekeiviai", kurie tiesiogiai jau ir parduoda prekes ir daro verslininkams gerą darbą.
Aš irgi pastebėjau, kad beveik visur kalbama apie tai, kad norint gerai čia uždirbti, svarbiausia kurti struktūrą, o produktas ir jo pardavimas išvis beveik nefigūruoja, nes jis atneša santykinai mažesnes pajamas.
Neįsivaizduoju - nejaugi dabar visi puls rašyti savo blogus apie tai, kaip kurti savo struktūrą?
Aš džiaugiuosi tuo, ką aš turiu. Žinau apie savo kompanijos produkciją tikrai nemažai ir man malonu, kad aš galiu pasiūlyti žmogui ne bile kad parduoti, o kas jam išties būtų į naudą. Kol kas nepasakyčiau, kad gaunasi daug uždirbti, bet būtent patenkinti klientai man yra maloniau nei paprasta distributorių paieška, kur akcentuojamas būtent "uždarbis", "struktūra", "verslas" ir kt. Jau geriau tegul pamažu, bet susidarys patikimas branduolys, kur žmonės žino, kodėl atėjo būtent čia, būtent į mano struktūrą, ir kad jie būtų lojalūs konkrečios kompanijos produkcijai, kurią patys išbandė. Kad tai būtų arčiau tos pradinės idėjos, kad MLMe žmonės tiesiog rekomenduoja savo draugams. Ir ne tam, kad uždirbtų, bet tam, kad tas kitas žmogus būtų patenkintas įsigijęs kažką.
Na, bet gal čia mano tokia natūra
Be to, man MLMe nėra tikslo uždirbti pragyvenimui, tad užsiimu juo labiau kaip hobiu. Tad neužmėtykit akmenim
Is [pasisakymo ir matosi kad dirbi tik savo malonumui. O kas rimtai i sitai ziuri tai zino kad cia galima gauti didziules pajamas, ir iseiti i "pensija" po keliu metu o ne po keliasdesimties.
Papildyta:
QUOTE(Dinka* @ 2012 02 16, 20:40)
jo, ta grupė FB- man visai tamsus miškas, kai kurių asmenų išsakytos mintys
Bet nieko tokio- skaitau, mažu vieną dieną daeis...
Mano sąlygos dabar tokios, kad namie su tapkėm dirbti - idealus variantas ( du maži vaikai aplink)...bet man iš principo neaiškus toks dalykas- kaip pasiskaičius vieno, ar kito kalbas apie MLM internetu iš esmės, jungtis į komandą, apie kurią net nekalbama, kaip ir nekalbama apie patį produktą...Čai jau asmenybės žavesys pirmoj vietoj? ar kas? su savo klausimais bandau aiškintis sistema- kaip tai iš tiesų veikia ir kiek tai veiksminga....plius, o jei neturi talento rašyti?
Mano patarimas butu toks:
yra MLM "maldaknyge" tai Don Failla knyga "45 sekundziu prezentacija arba 10 pamoku ant serveteliu" jei ja perskaitysi ir pagal ta sistema dirbsi viskas bus ok.
Toliau, jei esi MLM tai turi sponsoriu, spausk ji, jis privalo tau padeti, nes nuo tavo sekmes priklauso ir jo sekme. Idarbink savo sponsoriu kitaip sakant. Jei dar esi neapsisprendusi kuria kompanija pasirinkti parasyk i az papasakosiu kokiu kriteriju geriausia laikytis kad pasirinkti kompanija.