QUOTE(Dainulle @ 2012 02 05, 10:23)
Dinka, MLM - tai nuolatinis mokymasis, nesibaigiančios pamokos. Tai darbas, reikalaujantis išmonės ir fantazijos, noro bei siekimo užsibrėžtų tikslų.
Aš senokai apie tai domiuosi, skaitau, bet dar milijonas atvejų, kai nežinau kaip elgtis, arba labai atsainiai padarau...
Manau, kad su laiku tik visko išmokstama
O kalbat aie kompanijas ir jų produktus, aš manau, kad produktas yra LABAI svarbus. Net jei aš dirbu tik internete (auginu 3 vaikus, mažajai 6 mėnuo eina - nesu mobili...)...
Tai va, čia mano tokia nuomonė
suprantu puikiai ir pati, kad mokytis ir tobuleti reikia nuolatos
kadangi pati auginu du maziukus, ir daznai, deja, sergancius, tai noretusi pradeti ir vystyti MLM internetu, nes vykti i susitikimus paciai be galo sudetinga
jau ne karta teko atsaukti susitikimus, nes vaikas suserga, ir nera kam su juo buti
tik va man vis tiek nesuprantama,- kaip rasant savo bloga ( ir ka ten reikia nuolatos rasyti)- kad pritraukti zmones ji skaityti, susidometi tavimi ir kreiptis, kad isijungti i tavo versla. Kiek perverciau blogu- apie produktus ten nekalbama
matyt per mazai blogu dar skaiciau
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 02 05, 10:54)
Produktas - labai svarbus, juk būtent jis judina viską, jei bus nepaklausus, prastas, ar brangus, kompanija nejudės į priekį, o kartu su ja ir mes.
Dinka, kas dingo, kaip dingo ?
Aciu, nebedingo- atsiraso- pavelaves ikrito laiskas
nes iskart nieko nenutiko tai ir pasimeciau
va va, matyt man dar teks nemazai kelio praeiti, kol rasiu ta produkta, kuris tiks ir patiks man paciai ir kuris bus paklausus ir reikalingas daugeliui
beje, vakar iki velumos daug varciau internete puslapiu ir skaiciau apie MLM. akys prasivere, nes tas darbas, kuri dabar dirbu ir didziuojuosi- pasirodo yra tiesioginiai pardavimai.
o va kitas, kuri tik tik pradejau- tai jau MLM
Juk tiesioginiai pardavimai- nera pardavimo- nera uzdarbio. Net jei ir turi grupe, bet pats nieko nepardavineji- negauni nuo tos grupes ( galbut yra skirtingu marketingo planu, bet manojoje yra butent taip).
o MLM- turi grupe, i kad ir neplatindamas prekiu gauni nuo grupes. ir tik nuo taves bei pacios grupes priklauso pajamu dydis
ar teisingai suprantu?