Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos,darzininkes-tema vis skaitau,bet nedristu isiterpti,nors pomidorus auginu smile.gif Bet ka tik neistveriau: Kaip jums tai? doh.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=23517866

O dabar pasakykit,kiek is jusu siltnamius statet su reikalingais leidimais?? biggrin.gif (durniu slenis,nesikeikiant)..
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2009 08 11, 12:28)
Sveikos,darzininkes-tema vis skaitau,bet nedristu isiterpti,nors pomidorus auginu smile.gif Bet ka tik neistveriau: Kaip jums tai?  doh.gif 

O dabar pasakykit,kiek is jusu siltnamius statet su reikalingais leidimais??  biggrin.gif  (durniu slenis,nesikeikiant)..

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kažkokia nesąmonė, gal jis ne savo sklype pasistatė, o valstybės g.gif juk neateis pas tave į kiemą ir uždės baudas už visus šiltnamius ar alpinariumus padarymus, ir reikalaus leidimų unsure.gif čia turbūt kitokia situacija, ir mes jos realios nežinome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 11, 12:53)
Kažkokia nesąmonė, gal jis ne savo sklype pasistatė, o valstybės g.gif juk neateis pas tave į kiemą ir uždės baudas už visus šiltnamius ar alpinariumus padarymus, ir reikalaus leidimų unsure.gif čia turbūt kitokia situacija, ir mes jos realios nežinome smile.gif

Cia greiciausiai uzkliuvo tas ukinis 7m ilgio pastatas salia, o siltnamis tik graudesniam vaizdui sudaryti. Pas mane dabar vyksta reikaliukai su zemes matavimais, staybu leidimais ir mano siltnamiui jokiu leidimu nereikia. Cia gi laikinas nesudetingos statybos statynys. Kazkas sudirbta tame straipsnyje. unsure.gif schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2009 08 11, 13:28)
Sveikos,darzininkes-tema vis skaitau,bet nedristu isiterpti,nors pomidorus auginu smile.gif Bet ka tik neistveriau: Kaip jums tai?  doh.gif 

O dabar pasakykit,kiek is jusu siltnamius statet su reikalingais leidimais??  biggrin.gif  (durniu slenis,nesikeikiant)..

Aš supratau kad jis valdiškame žemės plote pasistatęs. Nežinau ar čia tas pats įvykis, bet per žinias kažkur rodė.
Atsakyti
Jei valdiškame, tai žinoma, kad bus problemų cool.gif
Papildyta:
Šiandien nuskyniau keletą pomidorų, jau gal reikės pamarinuot ax.gif
user posted image

O čia " green zebra " ir " kriaušiniai " smile.gif
" green zebra " tai rūgštoki, bet man labai gražūs, o " kriaušiniai " labai saldūs, skanūs thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Kad stikliniam šiltnamiam reikalingi projektai,tai tikrai,anksčiau turėjom stiklinį,tai jeigu paskui reikia parduot sodybą ar namą,be viso to neparduosit,kol nebus sutvarkyti dokumentai, ir priduotas dar kažkam doh.gif ,o tą žmogelį tai turbūt kas paskundė,nes neateis pas tave koks tai valdininkėlis ir nepatikrins.
daiva P,man tos lempikės tai wub.gif
Atsakyti
Tie kriaušiniai ir mane sudomino,jei saldūs irgi norėčiau,o taip ir vadinsai kriaušiniai g.gif ,iš kur pirkai?
Atsakyti
satanėle, taip ir vadinasi " kriaušiniai " iš Regilos pirkau smile.gif jie tikrai saldūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 11, 19:55)
satanėle, taip ir vadinasi " kriaušiniai " iš Regilos pirkau smile.gif jie tikrai saldūs thumbup.gif

Reikės užsisakyti,jei turės,kaip dar žadi auginti juos,o tu triufelį augini,ar rinksi sėklas ,aš auginu ir galvoju ar galima iš jų rinkti bigsmile.gif
Atsakyti
Auginu ir triufelį thumbup.gif man jie ir labai patiko thumbup.gif aš galvoju, kad sėklos buvo ne hibridinės, be F raidelės g.gif tai tada galima rinkt, bandysiu pasilikt triufelį ir kriaušinį sėklai ax.gif
Atsakyti
Kitiems metams nusipirkau "Lemon Boy". Gal kas auginote?
Atsakyti