Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 22:50)
Na kiek as zinau jaucio sirdis sausi ir mesingi.

nu va doh.gif dabar dėl skonio imsim ir susiginčysim bigsmile.gif
man jie "šlapi".. o jeigu jie būtų sausi, tai kodėl visoms jie težta? unsure.gif
Atsakyti
Ne nesigincysim,lai liekam kiekviena prie savo nuomones. biggrin.gif
Atsakyti
Mano pomidorai.
http://www.78.lt/ima...E7_4A806E98
http://www.78.lt/ima...FE_4A806E98
http://www.78.lt/ima...9E_4A806E98
Atsakyti
Kokie faini pomidorai. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš šiandien dariau fotosesiją,bet npati nemoku isimesti ,tai kaip sūneliui ūpas užeis įdės bigsmile.gif
Atsakyti
Prajuokinai,mes su vyru taip prie kompo dirbam,as jam nuotraukas sukelineju,jis man el.laiskus raso ir issiuncia,kai reikia.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 10, 20:50)
Na kiek as zinau jaucio sirdis sausi ir mesingi.

Turbut 10 metu mociute augino, paskui as pasiemiau seklu ir auginu, pats skaniausias pomidoras, dideli, grazus, skonis labai geras, nerugstus - nu man tai liuks.
O kuo tas sausumas pas jus pasireiskia g.gif g.gif Nes maniskiai tai prapjauni ir sultys bega g.gif
Tiesiog keista, nu niekada sausi nebuvo g.gif Jie konservavimui visai netinka, tezta, o vat turiu konserviniu veisle ir Promyk - tai tikrai sausi pomidorai, skura ir ertme tuscia su keliom seklom, kitais metais neauginsiu, ieskosiu, panasiu jaucio sirdi, juodaji princa, paskui tokiu dideliu ruzavus turejau, bet nepasidariau seklu ir praradau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduliukas: 11 rugpjūčio 2009 - 07:45
Turbut kiekvienai pagal savo skoni,nes as siemet auginu Promyk,man labai skanus derlingi.Na man jaucio sirdis budavo kaip vata.
Atsakyti
O man visos veislės vienodos rolleyes.gif nevalgau aš jų,o šiltnamyje karaliauja pomidorai,šeima pomidorinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 10, 17:12)
Gal gali paskaičiuoti, kiek maždaug ant augalo užmegztų Delfinų .

Kas tie 'Skarius' - skariai? ir kiek šie duoda vaisių?

ačiū  4u.gif

Na tikrai kiekio negaliu paakyti, nes, kaip minejau, pirmuosius pradejau skinti bigsmile.gif Neskaiciuoju as vaisiu, paprasciausiai ziuriu i augala ir matau ar daug vaisiu ar ne lotuliukas.gif
Taip Skariai. Duoda daug vaisiu ir dideliu pakankamai.

QUOTE(meduliukas @ 2009 08 11, 08:42)

Tiesiog keista, nu niekada sausi nebuvo g.gif  Jie konservavimui visai netinka, tezta, o vat turiu konserviniu veisle ir Promyk - tai tikrai sausi pomidorai, skura ir ertme tuscia su keliom seklom, kitais metais neauginsiu, ieskosiu, panasiu jaucio sirdi, juodaji princa, paskui tokiu dideliu ruzavus turejau, bet nepasidariau seklu ir praradau doh.gif  doh.gif

As laaabai megstu marinuotus pomidorus.. ir man kaip tik patinka minksti, tokie net pernoke... vienus valgyti galima..
Atsakyti
registruojos i temele na ir spejot jus cia paplepet bigsmile.gif

o mano pomidorai susirgo visai nepamenu nuo ko reikes gal sena tema rausti nes nuotraukos neturiu siandien vaziuosiu nukarpysiu tai liks tik virsunes jauciu doh.gif
lapai pradejio gelsti paskui ruduoti ir suktis visi gal kas pasakys kas cia kad nereiketu raustis senoje temoje blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 11 rugpjūčio 2009 - 10:27
QUOTE(meduliukas @ 2009 08 11, 07:42)
O kuo tas sausumas pas jus pasireiskia g.gif  g.gif Nes maniskiai tai prapjauni ir sultys bega g.gif

As megstu nusiskint pomidora, prakast ir sultis isciulpt unsure.gif Suresni pomidorai patinka. Man ir slyviniai mesingi atrodo. O kai kas juos dievina rolleyes.gif Kiekienam savo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 11 rugpjūčio 2009 - 12:22