Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 12, 14:43)
Aš tai ant palangių į stiklainiuks,ar grietinės indukus pripilu vandens ir auginu.Kažkur skaičiau,kad plasmasiniame butelyje praduria kažkaip ten,ir daug svogūniukų sukiša.Aišku prileidžia vandens ir užsuka.
Papildyta:
http://www.swallowta...sets/948278.jpg

Kai šitie juodosios slyvos vadinasi?

norėjau parašyti ,kad juodosios slyvos vadinasi ,o gavosi kaip klausiu.
Atsakyti
Is anksto nenusipirkau seklu,o galvoju,kad ir vel sitaip nebutu,jog paskui neimanoma gauti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 12, 16:25)
Is anksto nenusipirkau seklu,o galvoju,kad ir vel sitaip nebutu,jog paskui neimanoma gauti. schmoll.gif

Griebk , kol merginos turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 12, 11:52)
Vien vienos rūšies ir dar vyšninukus, ar turėjot normaliai pomidorų g.gif

Pomidoru tai begale buvo ir sau prisivakavau ir tevam veziau ir draugei 40 litru inda atidaviau ir dar zaliu prisiskyniau pries salnas 15 litru, o vakavau tai galima sakyt tik su želatina, dar ir i agurkus imesdavau, o labai norejau savose sultyse, bet nepasiryzau terliotis su jais....ir vienus vakavau, bet kazko issaude, nezinau ka negerai dariau....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 12, 18:04)
Pomidoru tai begale buvo ir sau prisivakavau ir tevam veziau ir draugei 40 litru inda atidaviau ir dar  zaliu prisiskyniau pries salnas 15 litru, o vakavau tai galima sakyt tik su želatina, dar ir i agurkus imesdavau, o labai norejau savose sultyse, bet nepasiryzau terliotis su jais....ir vienus vakavau, bet kazko issaude, nezinau ka negerai dariau....

Pas mane niekas neišaudė , irgi daug prisidėjau, kitąmet su želatina dėsiu daugiau 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi puikiausiai laikosi pomidorai 4u.gif
Atsakyti
blink.gif OHO jau kaip ruošiatės pomidorų sėjai thumbup.gif lotuliukas.gif ,sėklom apsirūpinat ir po kiek daug jūs veislių auginat blink.gif ,pas mane tai po 3-4 tik veisles user posted image , o PENIUS ruošiatės augint dar ? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 11, 17:02)
O mes dar šviežius valgom  rolleyes.gif

Mes dar irgi turim savo derliaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 11 12, 20:01)
blink.gif  OHO jau kaip ruošiatės pomidorų sėjai  thumbup.gif  lotuliukas.gif ,sėklom apsirūpinat ir po kiek daug jūs veislių auginat  blink.gif ,pas mane tai po 3-4 tik veisles user posted image , o PENIUS ruošiatės augint dar ? user posted image

Okaip be penių thumbup.gif
Atsakyti
Sukūriau naują triobikę,gal nesupyksit blush2.gif POMIDPRAI
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti