QUOTE(satanele @ 2009 11 12, 11:52)
Vien vienos rūšies ir dar vyšninukus, ar turėjot normaliai pomidorų
Ką turi omenyje?Man dideli nors ir skanūs ,bet beveik liko kabėti ant šakų.Vyšninius spalį dar valgėm.O vynuoginiai ,tai išvis pasaka.Netrūkinėja atsparūs ligoms,tinka vakavimui ,valgymui .Tai ,kai svečiai pas mus atvažiuoja visi šiltnamyje valgo pomidorus nuo šakų.Nereikia jokių grietinių,padažų.O kai prie stalo sėdi nespėji nešti,tik niam niam ir nebėra .O svarbiausia labai labai gausus derlius.O jeigu pomidoras susirgtų,ko nebuvo,(Reikia nusispjauti kelis kartus)tai vistiek spėtų viskas sunokti,arab tiesiog išleisti naujas atžalas.Tik reikia palikti kokia tris ,keturis stiebus minimum.Aišku skonis priklauso nu o veislės irgi.Nu kas black cherry gavote iš manęs,tai auginkite ir pažiūrėsit ar patinka.Jeigu ne,tai jūs tikrai būsite kokių didelių gerbėjos ir tai suprantama kėkvieno skonis kitoks.Mano vyras jau man dabar sako ,kad didelių nebereikia .
Papildyta:
QUOTE(ratuto @ 2009 11 11, 22:31)
tai va, neabejotinai kitais metais sodysiu Princessa - skanu valgyt, dar skaniau ir smagiau buvo vakuot..o gražiausia visų tos šalos su gausiais pomidorais dabar pas mane virtuvėj kybo
Alicante patiko - nedicki, pailgi ir..kietoki tokie. Puikiai vakavimui tinka. Tuos vakavau su daug česnako ir čili.
Money maker - tobulas skonis ir įdomaus rašto odelė .. be to, buvo man patys ankstyviausi.
Zolotoj drakon labai skanūs, skanesni už taip pat geltonus kriaušinius, tad kitamet tik zolotoj drakon.
Iš juodukų turėjau Japoninį triufelį ir Malachitovskaja škatulka. Skonis daug labiau patiko triufelių, tuos kitamet ir sodinsiu.
Babuška selection - itin gausus derlius buvo, pomidorai skanūs..
Na o vyrui labai patiko Buivolo širdis. Buvau gavus ir Jaučio širdy dovanų vieną sodinuką, bet dydžiai skyrėsi gal dvigubai..
O tarp tų, kurie man del vienų ar kitokių priežasčių netiko, buvo Šantnskij Velikan. vaisiai dideli, bet ir ligos puole ir ne itin skanūs..
Vnž supratau, kad man labiau priimtina daug, bet mažų
Alicante patiko - nedicki, pailgi ir..kietoki tokie. Puikiai vakavimui tinka. Tuos vakavau su daug česnako ir čili.
Money maker - tobulas skonis ir įdomaus rašto odelė .. be to, buvo man patys ankstyviausi.
Zolotoj drakon labai skanūs, skanesni už taip pat geltonus kriaušinius, tad kitamet tik zolotoj drakon.
Iš juodukų turėjau Japoninį triufelį ir Malachitovskaja škatulka. Skonis daug labiau patiko triufelių, tuos kitamet ir sodinsiu.
Babuška selection - itin gausus derlius buvo, pomidorai skanūs..
Na o vyrui labai patiko Buivolo širdis. Buvau gavus ir Jaučio širdy dovanų vieną sodinuką, bet dydžiai skyrėsi gal dvigubai..
O tarp tų, kurie man del vienų ar kitokių priežasčių netiko, buvo Šantnskij Velikan. vaisiai dideli, bet ir ligos puole ir ne itin skanūs..
Vnž supratau, kad man labiau priimtina daug, bet mažų
Alicante daug sėklų turiu,reiks su daigais varyt į turgų.Money maker man patiko,bet nesulyginsi su vynuoginiais ar vyšniniais ,kuriuos turėjau,bet labai derlingi,sėklų irgi turėsiu.Japoninis triufelis ,tai man gražu ir derlinga,bet skonis vidutininis.
Black rusian ,kam įdėjau ,tai dideli ir derlingi.Patiks kam patinka mėsingi,nerūgštūs,turintiems problemų su skrandžiu.Mano mama pagrinde juos valgė,kai svečiavosi.