Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(satanele @ 2009 11 12, 11:52)
Vien vienos rūšies ir dar vyšninukus, ar turėjot normaliai pomidorų g.gif

Ką turi omenyje?Man dideli nors ir skanūs ,bet beveik liko kabėti ant šakų.Vyšninius spalį dar valgėm.O vynuoginiai ,tai išvis pasaka.Netrūkinėja atsparūs ligoms,tinka vakavimui ,valgymui .Tai ,kai svečiai pas mus atvažiuoja visi šiltnamyje valgo pomidorus nuo šakų.Nereikia jokių grietinių,padažų.O kai prie stalo sėdi nespėji nešti,tik niam niam ir nebėra doh.gif .O svarbiausia labai labai gausus derlius.O jeigu pomidoras susirgtų,ko nebuvo,(Reikia nusispjauti kelis kartus)tai vistiek spėtų viskas sunokti,arab tiesiog išleisti naujas atžalas.Tik reikia palikti kokia tris ,keturis stiebus minimum.Aišku skonis priklauso nu o veislės irgi.Nu kas black cherry gavote iš manęs,tai auginkite ir pažiūrėsit ar patinka.Jeigu ne,tai jūs tikrai būsite kokių didelių gerbėjos ir tai suprantama kėkvieno skonis kitoks.Mano vyras jau man dabar sako ,kad didelių nebereikia biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(ratuto @ 2009 11 11, 22:31)
tai va, neabejotinai kitais metais sodysiu Princessa - skanu valgyt, dar skaniau ir smagiau buvo vakuot..o gražiausia visų tos šalos su gausiais pomidorais dabar pas mane virtuvėj kybo smile.gif

Alicante patiko - nedicki, pailgi ir..kietoki tokie. Puikiai vakavimui tinka. Tuos vakavau su daug česnako ir čili.
Money maker - tobulas skonis ir įdomaus rašto odelė smile.gif.. be to, buvo man patys ankstyviausi.
Zolotoj drakon labai skanūs, skanesni už taip pat geltonus kriaušinius, tad kitamet tik zolotoj drakon.
Iš juodukų turėjau Japoninį triufelį ir Malachitovskaja škatulka. Skonis daug labiau patiko triufelių, tuos kitamet ir sodinsiu.
Babuška selection - itin gausus derlius buvo, pomidorai skanūs..
Na o vyrui labai patiko Buivolo širdis. Buvau gavus ir Jaučio širdy dovanų vieną sodinuką, bet dydžiai skyrėsi gal dvigubai..
O tarp tų, kurie man del vienų ar kitokių priežasčių netiko, buvo Šantnskij Velikan. vaisiai dideli, bet ir ligos puole ir ne itin skanūs..
Vnž supratau, kad man labiau priimtina daug, bet mažų smile.gif

Alicante daug sėklų turiu,reiks su daigais varyt į turgų.Money maker man patiko,bet nesulyginsi su vynuoginiais ar vyšniniais ,kuriuos turėjau,bet labai derlingi,sėklų irgi turėsiu.Japoninis triufelis ,tai man gražu ir derlinga,bet skonis vidutininis.
Black rusian ,kam įdėjau ,tai dideli ir derlingi.Patiks kam patinka mėsingi,nerūgštūs,turintiems problemų su skrandžiu.Mano mama pagrinde juos valgė,kai svečiavosi.
Atsakyti
Vien vyšninių auginti negalėčiau, nes aš darau pomidorus su želatina, savo sultyse, iš vyšninukų nelabai primandravosi, o skonis jų tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 12, 12:39)
Vien vyšninių auginti negalėčiau, nes aš darau pomidorus su želatina, savo sultyse, iš vyšninukų nelabai primandravosi, o skonis jų tikrai geras thumbup.gif

Tai aišku reikia visko.Mes marinuotų labai nedaug valgome,nes tikrai nesveika.Ko daugiau darysiu tai pomidorų padažo ir sveika ir skanu.Tinka visur.Su žalatina,man tai nepatinka ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 12, 12:24)
Ką turi omenyje?Man dideli nors ir skanūs ,bet beveik liko kabėti ant šakų.Vyšninius spalį dar valgėm.O vynuoginiai ,tai išvis pasaka.Netrūkinėja atsparūs ligoms,tinka vakavimui ,valgymui .Tai ,kai svečiai pas mus atvažiuoja visi šiltnamyje valgo pomidorus nuo šakų.Nereikia jokių grietinių,padažų.O kai prie stalo sėdi nespėji nešti,tik niam niam ir nebėra  doh.gif .O svarbiausia labai labai gausus derlius.O jeigu pomidoras susirgtų,ko nebuvo,(Reikia nusispjauti kelis kartus)tai vistiek spėtų viskas sunokti,arab tiesiog išleisti naujas atžalas.Tik reikia palikti kokia tris ,keturis stiebus minimum.Aišku skonis priklauso nu o veislės irgi.Nu kas black cherry gavote iš manęs,tai auginkite ir pažiūrėsit ar patinka.Jeigu ne,tai jūs tikrai būsite kokių didelių gerbėjos ir tai suprantama kėkvieno skonis kitoks.Mano vyras jau man dabar sako ,kad didelių nebereikia biggrin.gif .
Papildyta:

Alicante daug sėklų turiu,reiks su daigais varyt į turgų.Money maker man patiko,bet nesulyginsi su vynuoginiais ar vyšniniais ,kuriuos turėjau,bet labai derlingi,sėklų irgi turėsiu.Japoninis triufelis ,tai man gražu  ir derlinga,bet skonis vidutininis.
Black rusian ,kam įdėjau ,tai dideli ir derlingi.Patiks kam patinka mėsingi,nerūgštūs,turintiems problemų su skrandžiu.Mano mama pagrinde juos valgė,kai svečiavosi.


Laba diena


As gal noresiu daigu, o tai neturiu kur auginti daigiuku tai bais patinka vynuoginiai super vekavimui thumbup.gif o ir valgyti. O is kur jus esat mazu gal Kaune perkiausit, jau letenos niezti siltnami kapstytis nors tik praita savaitgali sukasiau palaukiau kol antri lapukai islindo garstyciu ir sukasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Okodėl marinuoti namuose nesveika g.gif
be maisto priedų ir be E schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2009 11 12, 13:10)
Laba diena
As gal noresiu daigu, o tai neturiu kur auginti daigiuku tai bais patinka vynuoginiai super vekavimui  thumbup.gif o ir valgyti. O is kur jus esat mazu gal Kaune perkiausit, jau letenos niezti siltnami kapstytis nors tik praita savaitgali sukasiau palaukiau kol antri lapukai islindo garstyciu ir sukasiau  lotuliukas.gif

Taip Kaune ir šalia jo.Už Rimgaudų.
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 11 12, 13:16)
Okodėl marinuoti namuose nesveika g.gif
be maisto priedų ir be E schmoll.gif

Aišku geriau negu visokie E,bet pilamas actas,kuris daugeliui žmonių netinka.Bet ir mes marinuojame.Tik tiek,kad jau valgant marinuotus,nelieka vietos kopūstų salotoms ,burokėliams,ar raugintiems kopūstams.Pirmenybę teikiame raugintiems,ar žalioms salotoms.Nu dar šaldytų turime visokių,tad marinuotų dažniausiai lieka.Ką kalbėti ,kad i rpomidorų pilnos palangės smile.gif
Atsakyti
Visus pomidorus konservavau be acto , cukrus, druska, ir savi prieskoniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 12, 13:48)
Visus pomidorus konservavau be acto , cukrus, druska, ir savi prieskoniai thumbup.gif

Liuks thumbup.gif ,tik va cukrus irgi bėda.Burokėlius visada su medumi darau.O vat cukranendrių cukrų vakavimui gan brangoka pirkti.Tiesa pas mane ant palangių ja kalasi svogūnų laiškai ,užteks mėnesiui tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 12, 14:10)
Liuks  thumbup.gif ,tik va cukrus irgi bėda.Burokėlius visada su medumi darau.O vat cukranendrių cukrų vakavimui  gan brangoka pirkti.Tiesa pas mane ant palangių ja kalasi svogūnų laiškai ,užteks mėnesiui tai tikrai.

Gera mintį daviai dėl svogūnų laiškų, nusipirkau vakar kelis laiškiukus , sumokėjau nemažai ir kažin kur auginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 11 12, 14:23)
Gera mintį daviai dėl svogūnų laiškų, nusipirkau vakar kelis laiškiukus , sumokėjau nemažai ir kažin kur auginti g.gif

Aš tai ant palangių į stiklainiuks,ar grietinės indukus pripilu vandens ir auginu.Kažkur skaičiau,kad plasmasiniame butelyje praduria kažkaip ten,ir daug svogūniukų sukiša.Aišku prileidžia vandens ir užsuka.
Papildyta:
http://www.swallowta...sets/948278.jpg

Kai šitie juodosios slyvos vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 12, 13:45)
Taip Kaune ir šalia jo.Už Rimgaudų.
Papildyta:

Aišku geriau negu visokie E,bet pilamas actas,kuris daugeliui žmonių netinka.Bet ir mes marinuojame.Tik tiek,kad jau valgant marinuotus,nelieka vietos kopūstų salotoms ,burokėliams,ar raugintiems kopūstams.Pirmenybę teikiame raugintiems,ar žalioms salotoms.Nu dar šaldytų turime visokių,tad marinuotų dažniausiai lieka.Ką kalbėti ,kad i rpomidorų pilnos palangės  smile.gif



Ooo kaip smagu thumbup.gif jau GREISI lauksiu zinutes kaip jau uzaugs augaliukai ax.gif
Atsakyti
As irgi pomidorus marinuoju be acto. ax.gif
Atsakyti