Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

as pomidorus nokinu rusi smile.gif parsinesu po keleta, prinoksta pilnai ir valgom...tikiuos iki kaledu uztekti smile.gif o paskui jau reikes laukti kitu metu derliaus, nes pirktiniai man su grietine neskanus, beskonybes smile.gif vat nepasiteisno mano balkoninuku parsinesimas i kambari per ziema augint g.gif jie man nudziuvo, itariu kad nepatiko, jog as juos pries parnesdama persodinau verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Greisi, žiūrint į foto, tai Juliet atrodo derlingiausia..? ar rekomenduotum dar ką ir mažų...itin derlingų?

Aš tuoj surašysiu kurie iš 13-os rūšių Regilos pomidorų sužavėjo mane ir kuriuos būtinai kitamet...
Atsakyti
As tai noriu ankstyvu. ax.gif
Atsakyti
tai va, neabejotinai kitais metais sodysiu Princessa - skanu valgyt, dar skaniau ir smagiau buvo vakuot..o gražiausia visų tos šalos su gausiais pomidorais dabar pas mane virtuvėj kybo smile.gif

Alicante patiko - nedicki, pailgi ir..kietoki tokie. Puikiai vakavimui tinka. Tuos vakavau su daug česnako ir čili.
Money maker - tobulas skonis ir įdomaus rašto odelė smile.gif.. be to, buvo man patys ankstyviausi.
Zolotoj drakon labai skanūs, skanesni už taip pat geltonus kriaušinius, tad kitamet tik zolotoj drakon.
Iš juodukų turėjau Japoninį triufelį ir Malachitovskaja škatulka. Skonis daug labiau patiko triufelių, tuos kitamet ir sodinsiu.
Babuška selection - itin gausus derlius buvo, pomidorai skanūs..
Na o vyrui labai patiko Buivolo širdis. Buvau gavus ir Jaučio širdy dovanų vieną sodinuką, bet dydžiai skyrėsi gal dvigubai..
O tarp tų, kurie man del vienų ar kitokių priežasčių netiko, buvo Šantnskij Velikan. vaisiai dideli, bet ir ligos puole ir ne itin skanūs..
Vnž supratau, kad man labiau priimtina daug, bet mažų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 11 11, 22:22)
Sveikutės,

Greisi, žiūrint į foto, tai Juliet atrodo derlingiausia..? ar rekomenduotum dar ką ir mažų...itin derlingų?

Aš tuoj surašysiu kurie iš 13-os rūšių Regilos pomidorų sužavėjo mane ir kuriuos būtinai kitamet...

Nu hibridai ,tai visi be proto derlingi buvo,ant žemės būdavo raudona ar geltona.Šiaip vyšniniai ankstyvi visi ,kiek pamenu pirma ir valgiau beveik.Nu ir daugelis kitų rūšių.Juliet taip labai derlingas.
Atsakyti
satanele kiek daug veisliu pas jusu, as turiu apie 10 ir tai manau kad gal gana... ax.gif blush2.gif o po kiek daigu vienos rusies sodinat?
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 11 11, 22:35)
satanele kiek daug veisliu pas jusu, as turiu apie 10 ir tai manau kad gal gana... ax.gif  blush2.gif o po kiek daigu vienos rusies sodinat?

Pas mane 33 šiemet buvo ir vis naują ką nors išbandau,ieškau.
Atsakyti
Mano tai veisles nepatiko kurias siemet auginau,tai visas keisiu.
Atsakyti
Greisi, noriu pokelio Juliet ir..na, kokių nors dar vyšninių pokutį. savo nuožiūra smile.gif

Kartot žinucę į až? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 11 11, 22:35)
satanele kiek daug veisliu pas jusu, as turiu apie 10 ir tai manau kad gal gana... ax.gif  blush2.gif o po kiek daigu vienos rusies sodinat?

Manau kad nedaug, aš taip pat kai kurių veislių nebesodinsiu , neskanios , ir vaisiu nedaug g.gif
Atsakyti
aS SIEMET AUGINAU TIK VIENOS RUSIES VYSNINIUS TAI JAU KITAIS METAIS ISBANDYSIU IRGI IVAIRESNIU VEISLIU....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 11, 23:21)
aS SIEMET AUGINAU TIK VIENOS RUSIES VYSNINIUS TAI JAU KITAIS METAIS ISBANDYSIU IRGI IVAIRESNIU VEISLIU....

Vien vienos rūšies ir dar vyšninukus, ar turėjot normaliai pomidorų g.gif
Atsakyti