Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2009 10 05, 08:03)
o aš tiesiog stebiuosi savo pomidorais - du krepšius šią savaitę priskynėm. Sunokusių. O žalių dar neskinu, jie sėkmingai noksta  thumbup.gif  Ir žydinčių dar mačiau  blink.gif
Tiesa, šalnų visgi išsigandau, užmečiau agroplėvelę  ax.gif  Vyras pamatė ir sako - tai bandysim per žiemą pomidorus išlaikyt?  lotuliukas.gif

Pas mane dar irgi visa krūva.Priskyniau sekmadienį kokią keturis kibirus.Bet jau jie atsibodo ,tai išroviau viską,palikusi kokia penkis,nes nėra kur dėti.Ateini ir valgai tokius ledinukus.
Atsakyti
Maniskiai irgi siemet velyvi,kai ju norejosi nenoko,o dabar skinu ir marinuoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(An1ta @ 2009 10 03, 19:58)
Aš taip pat bandysiu sėti garstyčias ,  bigsmile.gif

O kaip jus su tomis garstyciomis sejate ? Per ziema ziemoja ? Ar kaip ? Reik kazkaip ir man atgaivinti siltnami, nes nesunokusias paprikas persodinau i vazonus ir isnesiau i kambari, gal ten sunoks, nes dar ir zydi... gaila salnoms atiduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 10 06, 11:43)
O kaip jus su tomis garstyciomis sejate ? Per ziema ziemoja ? Ar kaip ? Reik kazkaip ir man atgaivinti siltnami, nes nesunokusias paprikas persodinau i vazonus ir isnesiau i kambari, gal ten sunoks, nes dar ir zydi... gaila salnoms atiduoti smile.gif

na mano ta patirtis nekokia vienais metais palikau ziemoti pavasari sienuka sukasiau... o kitais paaugo kokia 10 cm ir sukasiau buvau jau po visu sventu ... nors esu girdejus kad reik ilgiau laukti t.y. kaip buna kokia 20-30 cm. ale kad as uzseju visa laika veliau blush2.gif nes pomidorai buna nenurauti iki spalio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 06 spalio 2009 - 11:48
QUOTE(Muka @ 2009 10 06, 12:47)
na mano ta patirtis nekokia vienais metais palikau ziemoti pavasari sienuka sukasiau... o kitais paaugo kokia 10 cm ir sukasiau buvau jau po visu sventu ... nors esu girdejus kad reik ilgiau laukti t.y. kaip buna kokia 20-30 cm. ale kad as uzseju visa laika veliau  blush2.gif nes pomidorai buna nenurauti iki spalio  tongue.gif

O tai kada garstycias reikia seti ?, nes pas mane dar keli pomidorai palikti siltmanyje nokti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 10 06, 13:31)
O tai kada garstycias reikia seti ?, nes pas mane dar keli pomidorai palikti siltmanyje nokti wink.gif

Kad jos uzaudtu iki 20-30 cm jauciu reikejo seti pries koki gera menesi
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2009 10 06, 13:55)
Kad jos uzaudtu iki 20-30 cm jauciu reikejo seti pries koki gera menesi

tai jau ko gero neverta ir pradeti siamet su garstyciomis. Teks dezinfekuoti su siera, o pavasari paziureti koki komposta padare kalifornijos sliekiukai ir ta zeme i siltnami pasklaidyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 10 06, 14:25)
tai jau ko gero neverta ir pradeti siamet su garstyciomis. Teks dezinfekuoti su siera, o pavasari paziureti koki komposta padare kalifornijos sliekiukai ir ta zeme i siltnami pasklaidyti  ax.gif

O kada su ta siera reikia dezinfekuoti:dabar ar pavasarį? g.gif
Atsakyti
Aš pirmą garstyčių partiją užsėjau kai agurkus nuroviau prieš mėnesį, tai tos jau gan didelės ir šalnos jų nepakando. O antrą partiją - prieš savitę kai nuroviau pomidorus ir paprikas, tai sėklytės jau sudygusios, tik ar spės nors kiek ūgtelėt - nežinia. Dar palauksiu ir vėliau sukasiu, vistiek spės kažkiek azoto pasisavinti.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 10 07, 12:36)
Aš pirmą garstyčių partiją užsėjau kai agurkus nuroviau prieš mėnesį, tai tos jau gan didelės ir šalnos jų nepakando. O antrą partiją - prieš savitę kai nuroviau pomidorus ir paprikas, tai sėklytės jau sudygusios, tik ar spės nors kiek ūgtelėt - nežinia. Dar palauksiu ir vėliau sukasiu, vistiek spės kažkiek azoto pasisavinti.

ir as taip pat padariau ir tikiuos tikrai jos ugtels ax.gif
Atsakyti
Nuskyniau jau pomidorus ir padejau nokti dezuteje.
Atsakyti
Viskas jau pas mus sianakt salo, o as taip ir nenuskyniau puses siltnamio pomidoriuku schmoll.gif
Atsakyti