Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Aš užsisėjau garstyčiomis, paskui sukasiu ir bus azoto kupina trąša.
Atsakyti
Aš taip pat bandysiu sėti garstyčias , bigsmile.gif
Atsakyti
as planuoju set rugius, bent jau vienoj pusej siltnamio, na kitoj as jau susodinau chrizantemas g.gif
Atsakyti
As tai net nezinau irgi ka daryt kai pastate siltnami tai pasidarem bortelius pripylem perpuvusio meslo ir siemet kai augo tai net netresiau, jau gal kitiem metam reiktu ka daryt....
Atsakyti
Vakar nuskyniau paskutinius pomidorus, dabar nokinsiu kambaryje smile.gif daigų dar nenuroviau, vakar šalta labai buvo ax.gif
Atsakyti
O sėklų kitam sezonui jau turit , gal Regila jau prekiauja? g.gif
Atsakyti
Turiu truputį, GREISI nemažai atsiuntė thumbup.gif iš savo pomidorų bandysiu pasilikt, o daugiau nežinau g.gif gal ir užteks smile.gif

Regila gal ir prekiauja g.gif įlysk į jos puslapiuką ir paskaitinėk mirksiukas.gif
Atsakyti
GrREISI ir man atsiuntė nemažai , savo pririnkau kelis ir dar nors kelis norėčiau iš Regilos nusi pirkti, o ypač paprikų, nes sakė turės neblogos rūšies bigsmile.gif
Atsakyti
A, aš tai paprikų neauginu, nes pomidorams per mažai vietos šiltnamyje smile.gif
Atsakyti
as pasisodinau pora papriku i vazona ir parsiboginau i kambari, pabandysiu augint per ziema ir idomu kas kaip toliau 4u.gif viena su vaisiais nokt pradedanciais, kita su ziedeliais... gal kas taip jau auginot?patirtim galit pasidalint? balkoninukai tai pilni pomidoriuku, net sakos linksta, taip pat ziemos kambari ax.gif
Atsakyti
Pas mane siltnamyje vazone labai grazus kambarinis pomidoras,bandysiu persinesti i kambari.Paziuresiu kaip issilaikys.
Atsakyti
o aš tiesiog stebiuosi savo pomidorais - du krepšius šią savaitę priskynėm. Sunokusių. O žalių dar neskinu, jie sėkmingai noksta thumbup.gif Ir žydinčių dar mačiau blink.gif
Tiesa, šalnų visgi išsigandau, užmečiau agroplėvelę ax.gif Vyras pamatė ir sako - tai bandysim per žiemą pomidorus išlaikyt? lotuliukas.gif
Atsakyti