Aš užsisėjau garstyčiomis, paskui sukasiu ir bus azoto kupina trąša.
Aš taip pat bandysiu sėti garstyčias ,
as planuoju set rugius, bent jau vienoj pusej siltnamio, na kitoj as jau susodinau chrizantemas
As tai net nezinau irgi ka daryt kai pastate siltnami tai pasidarem bortelius pripylem perpuvusio meslo ir siemet kai augo tai net netresiau, jau gal kitiem metam reiktu ka daryt....
Vakar nuskyniau paskutinius pomidorus, dabar nokinsiu kambaryje daigų dar nenuroviau, vakar šalta labai buvo
Turiu truputį, GREISI nemažai atsiuntė iš savo pomidorų bandysiu pasilikt, o daugiau nežinau gal ir užteks
Regila gal ir prekiauja įlysk į jos puslapiuką ir paskaitinėk
Regila gal ir prekiauja įlysk į jos puslapiuką ir paskaitinėk
A, aš tai paprikų neauginu, nes pomidorams per mažai vietos šiltnamyje
as pasisodinau pora papriku i vazona ir parsiboginau i kambari, pabandysiu augint per ziema ir idomu kas kaip toliau viena su vaisiais nokt pradedanciais, kita su ziedeliais... gal kas taip jau auginot?patirtim galit pasidalint? balkoninukai tai pilni pomidoriuku, net sakos linksta, taip pat ziemos kambari
o aš tiesiog stebiuosi savo pomidorais - du krepšius šią savaitę priskynėm. Sunokusių. O žalių dar neskinu, jie sėkmingai noksta Ir žydinčių dar mačiau
Tiesa, šalnų visgi išsigandau, užmečiau agroplėvelę Vyras pamatė ir sako - tai bandysim per žiemą pomidorus išlaikyt?
Tiesa, šalnų visgi išsigandau, užmečiau agroplėvelę Vyras pamatė ir sako - tai bandysim per žiemą pomidorus išlaikyt?