Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(martam @ 2009 09 28, 14:33)
Mano šiltnamį šiemet taip pat užpuolė baltasparniai, pajudinus augalus tiesiog debesys pakyla, net nesinori eiti į šiltnamį, išeinu visa jais apkibusi ir bijau parsinešti jų į kambarį, kad neužpultų gėlių. Pomidorų derlius tai geras, tik jie tokie lipnūs.Bandysiu kai nuimsiu derlių ir aš tą "šaškę " padūminti, jei neklystu tai ji vadinasi sieros dūmadėžė ar kažkas panašaus, manau turėtų būti gal žalioj stotelėj ar senukuose lyg esu mačiusi.

Mačiau žalioj stotelėj yra sieros šaškių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 28, 08:50)
Lauksim kito meto derliaus.Sėklyčių jau nebeturiu,tik Kaunietei kažkurei palikusi esu.Tiesa daug kas rašo ir prašo parduoti,bet kaip minėjau,kad nieko nepardavinėju,o tik pasidalinau  4u.gif .

Greisi. dėkoju už sėklytes.
Atsakyti
Mano pomidorai vis dar siltnamyje noksta. ax.gif
Atsakyti
Mano ir dar siltnamy noksta nors galvoju kad jau reiktu juos man skinti ir nesti vidun sendien taip buvo salta kad jau ten jie tik kabo ir viskas tikriausiai....
Atsakyti
Na o ka jus su savo pomidorais darot kas dar turit o gal jau isdezinfekuoti ir sutvarkyti siltnamiai kitam sezonui....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 01 spalio 2009 - 07:45
Mano pomidorai jau nuskinti,stiebai iškasti ir šiltnamis sukastas ax.gif ,noksta kol kas sandėliuke,bet reiks neštis į kambarį tur būt g.gif
Atsakyti
As jau sendien puse pomidoru nuskyniau bet gailiuosi kad ne visus nes pranese tokia salna kad baisoka darosi, gali gal ir nusalt....
Atsakyti
kaip sala, zole jau sustyrus, nu kaip tikiuos,kad pomidorai nepersals siltnami verysad.gif kitaip keiksiu mama, kad mane prikalbino juos dar neskint cool.gif
Atsakyti
As dar neskyniau,salna pranese dirvos pavirsiuje.
Atsakyti
Pas mane irgi dar nemažai dar nenuskintų smile.gif
Atsakyti
Iš ryto buvo šalna, bet pomidorams nieko smile.gif galvoju, kad jau šiandien skinsiu visus g.gif
Atsakyti
Aš šiandien pabaigiau nuskinti likusius pomidorus,nuroviau daigus, belieka susivarpyti ir laukti pavasario.
Sakykit ar jūs kaip nors iš rudens patręšiat šiltnamio žemę, kad ir kokio mėšlo gal reikia įterpti, ar kaip nors kitaip, o gal nieko nereikia? g.gif
Atsakyti