Aciu as ir bandysiu daryt nes tu ilgavaisiu pas mane gausybe.....
Eina sau, kiek pomidorų dar
O pas mane dar koks kibiriukas bus gal
Papildyta:
satanele, kai važiuosiu į aną kraštą, galėsiu atvežt paragavimui
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2009 09 22, 19:54)
Eina sau, kiek pomidorų dar
Papildyta:
Papildyta:
Valio būtinai
Na ne tiek jau ten ir liko ...
QUOTE(Sicija @ 2009 09 23, 12:51)
pasodinau pomidorus liepos menesi o geltonus ziedelius skleidzia tik dabar be to isskleidzia ir nukrenta. ar tiketis dar pomidoru ar lauk jau mesti?
sunkiai
Išsiunčiau visiems ir visoms sėklytes,Kaunietės,tai užsukti bet kada galite.Dar šiek tiek liko.Visas įdėtas veisles aprašysiu vėliau,kai netingėsiu.Vyniojau į tokius popieriukus,tikiuosi neišbirs.Dar fintas su vokais,nes daugelio viduje kito voko sušuto ir sulipo.Visiems įdėjau black cherry sėklų,tai juodi maži,bet ne per maži.Tiesa augin kite kokiais trimis ar keturiais kotais.
Papildyta:
http://images.google...&...t=0&ndsp=20
o čia mano nuotraukos
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 24, 19:04)
Išsiunčiau visiems ir visoms sėklytes,Kaunietės,tai užsukti bet kada galite.Dar šiek tiek liko.Visas įdėtas veisles aprašysiu vėliau,kai netingėsiu.Vyniojau į tokius popieriukus,tikiuosi neišbirs.Dar fintas su vokais,nes daugelio viduje kito voko sušuto ir sulipo.Visiems įdėjau black cherry sėklų,tai juodi maži,bet ne per maži.Tiesa augin kite kokiais trimis ar keturiais kotais.
http://images.google...&...t=0&ndsp=20
o čia mano nuotraukos
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 09 24, 19:55)
Ačiū *GREISI*
Kad tik geri būtų.Rinkau iš labiausiai užsislėpusių pomidoriukų,nes tuoj košmarai sapnuosis. Tikiuosi kitą metą vietoj juodų neišaugs raudoni
aciu