Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Aciu as ir bandysiu daryt nes tu ilgavaisiu pas mane gausybe.....
Atsakyti
Na siandien dar pafotkinau savo pomidoriuku jau ne taip ir dauk ju liko
user posted image
user posted image
Atsakyti
daivaP , kaip skaniai atrodo padažiukas thumbup.gif
daivasen , derlius tikrai neblogas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 22 rugsėjo 2009 - 18:53
Eina sau, kiek pomidorų dar bigsmile.gif bigsmile.gif

O pas mane dar koks kibiriukas bus gal g.gif
Papildyta:
satanele, kai važiuosiu į aną kraštą, galėsiu atvežt paragavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 09 22, 19:54)
Eina sau, kiek pomidorų dar bigsmile.gif  bigsmile.gif

O pas mane dar koks kibiriukas bus gal g.gif
Papildyta:
satanele, kai važiuosiu į aną kraštą, galėsiu atvežt paragavimui mirksiukas.gif

Valio thumbup.gif būtinai
Atsakyti
Na ne tiek jau ten ir liko ...
Atsakyti
pasodinau pomidorus liepos menesi o geltonus ziedelius skleidzia tik dabar blink.gif be to isskleidzia ir nukrenta. ar tiketis dar pomidoru ar lauk jau mesti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicija @ 2009 09 23, 12:51)
pasodinau pomidorus liepos menesi o geltonus ziedelius skleidzia tik dabar  blink.gif  be to isskleidzia ir nukrenta. ar tiketis dar pomidoru ar lauk jau mesti?  biggrin.gif

sunkiai
Atsakyti
Išsiunčiau visiems ir visoms sėklytes,Kaunietės,tai užsukti bet kada galite.Dar šiek tiek liko.Visas įdėtas veisles aprašysiu vėliau,kai netingėsiu.Vyniojau į tokius popieriukus,tikiuosi neišbirs.Dar fintas su vokais,nes daugelio viduje kito voko sušuto ir sulipo.Visiems įdėjau black cherry sėklų,tai juodi maži,bet ne per maži.Tiesa augin kite kokiais trimis ar keturiais kotais.
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 24, 19:04)
Išsiunčiau visiems ir visoms sėklytes,Kaunietės,tai užsukti bet kada galite.Dar šiek tiek liko.Visas įdėtas veisles aprašysiu vėliau,kai netingėsiu.Vyniojau į tokius popieriukus,tikiuosi neišbirs.Dar fintas su vokais,nes daugelio viduje kito voko sušuto ir sulipo.Visiems įdėjau black cherry sėklų,tai juodi maži,bet ne per maži.Tiesa augin kite kokiais trimis ar keturiais kotais.

http://images.google...&...t=0&ndsp=20
o čia mano nuotraukos

Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 24 rugsėjo 2009 - 18:13
Ačiū *GREISI* aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 24, 19:55)
Ačiū *GREISI* aciuks.gif

Kad tik geri būtų.Rinkau iš labiausiai užsislėpusių pomidoriukų,nes tuoj košmarai sapnuosis. Tikiuosi kitą metą vietoj juodų neišaugs raudoni scare.gif swoon.gif pomidorai2.gif hihihi.gif
Atsakyti
aciu thumbup.gif
Atsakyti