QUOTE(AveM @ 2009 08 08, 22:42)
As siemet nusivyliau savo pomidorais,nezinau ar bus kas marinuoti.
Bet Tu ir duodi derlinga žemė, praktika ne pirmus metus, gražiausios fotkės iš šiltnamio ir staiga - nusivyliau pomidorais Kas čia per cirkai?
QUOTE(AveM @ 2009 08 08, 23:00)
Todel,kad siemet tilpo i siltnami tik dvi zinomos rusis,o kitas dariau eksperimenta ir jos nieko gero kol kas nedave.Kaip sako eksperimentas nepasiteisino.
QUOTE(satanele @ 2009 08 08, 23:14)
Aš taip pat nebeeksperimentuosiu pasodinsiu kelias žinomas rūšis ir bu gerai,šiemet per daug vyšninių,tai šiltnamis kaip džiunglės
o kas yra tos "žinomos rūšys"?
QUOTE(naitas @ 2009 08 08, 21:21)
o kas yra tos "žinomos rūšys"?
vat šitą ir man reik sužinot nes šiemet prašoviau su rūšimis prisipirkau brangių sėklyčių iš Shetelig kažkokių hibridų na ir ką - gražūs fotogeniški bet neskanūs kaip pirktiniai kokie - kietučiai apvalučiai, o man norėjosi saldžių didelių patižusių
na is tu peniu tai as prijuokiau...pas mane pirmieji nokt pradejo balkoniniai, paskui betalux, polset, red chery, sultan, vynuoginiai, kriausiniai, brooklyn (pradeda)staccato tik pradeda
sveikos,
iki ašarų prisijuokiau, kai skaičiau apie juodus penius ir orgazmo dieną šaunuolės, kad mėgstat pajuokaut
pomidorų ir mes dar neatsivalgėm, apie marinavimą dar negalvoju pas mane pirmoji sunoko " malachitovaja škatulka ", paskui gal " penis "ir "alicante" dabar jau neprisimenu labai skanūs "japoniniai triufeliai" man juodi ir patinka
AveM, tavo "juodieji princai" tikri gražuoliai
satanele, man triufeliai ir skanūs, dar kriaušiniai saldūs, bet jų nedaug ant krūmo pas mane buvo daugiai saldesnių veislių neauginu, tai nieko patart negaliu
iki ašarų prisijuokiau, kai skaičiau apie juodus penius ir orgazmo dieną šaunuolės, kad mėgstat pajuokaut
pomidorų ir mes dar neatsivalgėm, apie marinavimą dar negalvoju pas mane pirmoji sunoko " malachitovaja škatulka ", paskui gal " penis "ir "alicante" dabar jau neprisimenu labai skanūs "japoniniai triufeliai" man juodi ir patinka
AveM, tavo "juodieji princai" tikri gražuoliai
satanele, man triufeliai ir skanūs, dar kriaušiniai saldūs, bet jų nedaug ant krūmo pas mane buvo daugiai saldesnių veislių neauginu, tai nieko patart negaliu