Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(satanele @ 2009 09 19, 18:43)
Perlen , o aš galvojau kad tu pasirodysi su pomidorais, o kaip peniai suvalgiai lotuliukas.gif

Dar auga kaip išprotėję mano peniai lotuliukas.gif ,nespėjam suėst thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
Pomidorai trūkinėja,nes naktys šaltos daug drėgmės,o paskui dienos karštos.Nors tai kaitai nepasiduoda pomidorai juliet ir dar vieni vynuoginiai ,kuriuos gavau .Auga kaip augę.O vat dideli ,kai kurie pūti pradėjo,tai surinkau ir į dėžes.Valgysim iki Naujų,nes šešias pridėjau.Dar šiltnamis pilnas pomidorų,tik spėk valgyt.Raudonų gausybė.Palangės visos iki vienos užkrautos.Valgysim iki žiemos,o po to tikriausiai nebenorėsiu smile.gif .
Atsakyti
"Peniai" jau tokie, kad jie augtų ir derėtų iki Naujų metų, jei sąlygos būtų vasariškos. Tai sąlygoja tai, kad jie vidutinio vėlyvumo ir vėlyvesni. Kirpkit viršūnes, kad nokintų tai ką turi. Vėliau, didelius žalius nuskynus iki Naujų metų po truputį sunoksta, tik skonis jau nebūna saldus, nes noksta be saulės-dėžėse.
Atsakyti
Mano penių viršūnės jau senai nukirptos,nes jau būtų reikėję šiltnamio stogą prapjaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 09 19, 16:12)
O koki cukiniju padaza darot?

Gaunasi toks kaip adžika, tik iš cukinijų thumbup.gif darau jau kelis metus iš eilės, skonis puikus thumbup.gif
Jei sudomins, galėsiu receptuką parašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 20, 09:04)
Mano penių viršūnės jau senai nukirptos,nes jau būtų reikėję šiltnamio stogą prapjaut  lotuliukas.gif

Ir pas mane viršūnės jau seniai nukirptos biggrin.gif bet jie labai gražiai auga, dar bando nokti thumbup.gif jei labai neatšals, gal ir spės g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 09 21, 22:24)
Gaunasi toks kaip adžika, tik iš cukinijų thumbup.gif darau jau kelis metus iš eilės, skonis puikus thumbup.gif
Jei sudomins, galėsiu receptuką parašyt smile.gif

domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 22, 08:43)

ir dar kaip ax.gif receptuku prasom pasidalinti ax.gif
Atsakyti
Prašau, mergaitės, receptukas 4u.gif

CUKINIJOS PADAŽAS

3 kg cukinijos,
4 paprikos,
2-4 čili pipiriukai( kokio aštrumo norit),
1 st. maltų česnakų,
0,5 l aštraus pomidorų padažo,
0,5 l vandens,
1 st.aliejaus,
1 st. cukraus,
0,5 st. acto 9%,
2 v.š. druskos,
stiklinė pas mane 200ml.

Visas daržoves sumalti mėsmale ir virti vandenyje 1 val., sudėti visus prieskonius ir dar pavirti 30 min.
Dedame į iškaitintus stiklainius ir užsukame, apverčiame ir paliekame, kol atvės.
Skanaus 4u.gif

Man tai toks paprastesnis adžikos būdas smile.gif cukinijos visada lengvai užauga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 09 22, 13:04)
Prašau, mergaitės, receptukas 4u.gif

CUKINIJOS PADAŽAS

3 kg cukinijos,
4 paprikos,
2-4 čili pipiriukai( kokio aštrumo norit),
1 st. maltų česnakų,
0,5 l aštraus pomidorų padažo,
0,5 l vandens,
1 st.aliejaus,
1 st. cukraus,
0,5 st. acto 9%,
2 v.š. druskos,
stiklinė pas mane 200ml.

Visas daržoves sumalti mėsmale ir virti vandenyje 1 val., sudėti visus prieskonius ir dar pavirti 30 min.
Dedame į iškaitintus stiklainius ir užsukame, apverčiame ir paliekame, kol atvės.
Skanaus 4u.gif

Man tai toks paprastesnis adžikos būdas smile.gif cukinijos visada lengvai užauga thumbup.gif

aciukas isbandysiu butinai thumbup.gif
Atsakyti
Dar nubėgau greitai foto padaryt biggrin.gif kad įsivaizduot būtų lengviau bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Prie pomidorų temos labai tiks lotuliukas.gif blush2.gif
Saulė švietė, tai nesigavo, kaip reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 09 22, 13:44)
Dar nubėgau greitai foto padaryt biggrin.gif kad įsivaizduot būtų lengviau bigsmile.gif
user posted image

user posted image

Prie pomidorų temos labai tiks lotuliukas.gif  blush2.gif
Saulė švietė, tai nesigavo, kaip reikia ax.gif

super darysiu butinai thumbup.gif
Atsakyti