Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(daivasen @ 2009 09 17, 16:56)
Mano ir vysniniai pomidoriukai ir kazkaip jie man labai trukineja, sendien is puses siltnamio priskyniau 20 litru kibira ir dar ryt dienai liko kita puse nes bijau kad nespesiu sudorot as ju siandien visu...

vyšniniai ir pas mane trūkinėja, gal per sausa,truputį palaisčiau g.gif
Atsakyti
As ir paliesiu tik pirma pabaigsiu skinti nes kekes ant zemes o ir seip prikritusiu yra tai kad neputu tai reikia pirmiau surinkt manau....
Atsakyti
As ir paliesiu tik pirma pabaigsiu skinti nes kekes ant zemes o ir seip prikritusiu yra tai kad neputu tai reikia pirmiau surinkt manau....
Papildyta:
Atsiprasau kad cia kazkaipdar ir antra zinute ta pacia issiunciau
Atsakyti
Sveikutės , sakot baigiasi derlius ir forumą apleidot , aš jau vakar išrausčiau daugumą ,palikau japoninį triufelį, princesa , vyšniniai dar net nesiruošia rudeniui bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Neapleidom biggrin.gif , tik kad labai daug konservavimo ax.gif vis galo nesimato blush2.gif o pomidorai šiltnamyje dar visai gražūs, jei tokie orai bus dar kelias dienas, tai turėtų spėt sunokt thumbup.gif dar kokie 2 kibiriukai būtų bigsmile.gif
Papildyta:
Pas mane tai "peniai" ir "triufelis" dar puikiai laikosi thumbup.gif "mezan" labai skilinėja doh.gif kitais metais neauginsiu aš jų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 09 19, 13:06)
Sveikos 4u.gif

Neapleidom biggrin.gif , tik kad labai daug konservavimo ax.gif vis galo nesimato blush2.gif o pomidorai šiltnamyje dar visai gražūs, jei tokie orai bus dar kelias dienas, tai turėtų spėt sunokt thumbup.gif dar kokie 2 kibiriukai būtų bigsmile.gif
Papildyta:
Pas mane tai "peniai" ir "triufelis" dar puikiai laikosi thumbup.gif "mezan" labai skilinėja doh.gif kitais metais neauginsiu aš jų schmoll.gif

Aš irgi prisikonservavau, gal kokią mišrainę viriai , įmestum receptuką , nes dar norėčiau išsivirti , tipo krizei ruošiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir aš dar prie mišrainių nepriėjau ax.gif bet eilėje laukia kopūstų mišrainė sriubai ir burokėlių mišrainė sriubai ax.gif o kur dar marinuoti burokėliai, dar cukinijos padažo nepadariau doh.gif prisigrybavom grybų, tai juos tvarkiau, paprikos dar noriu pasimarinuot su medum, nes pusę jau suvalgėm blush2.gif su agurkais ir pabaigiau, užteks thumbup.gif
Dukra sako, mama, tu visai jau proto nebeturi, tiek visko pridarei lotuliukas.gif

Kai nuskinsiu pomidorus, tai ir iš jų reikės kažką padaryt g.gif rusų forume prisiskaičiau visokių receptėlių thumbup.gif nežinau, ar laiko ir jėgų užteks g.gif

O triufelį dabar paragavau, tai man atrodo, kad anksčiau kažkoks skanesnis buvo g.gif MB sako, išsigalvoji lotuliukas.gif bet labai derlingi jie thumbup.gif man patiko.
Atsakyti
Tikrai kad triufelis buvo skanesnis , kažin kodėl , reikėtų Regilos paklausti? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad vasarą jis toks saldarūgštis buvo g.gif o dabar kažko mažai to skonio unsure.gif
Atsakyti
O koki cukiniju padaza darot?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš biški ne į temą,o kur Shliopke dingus? unsure.gif
Atsakyti
Perlen , o aš galvojau kad tu pasirodysi su pomidorais, o kaip peniai suvalgiai lotuliukas.gif
Atsakyti