Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 14, 16:08)
1. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Labai atsiprašau, aš nesikabinu prie klaidelės, kuri yra atsitiktinė, bet prie pakeistos sakinio esmės  lotuliukas.gif  pomidorai aplojami - suprask, pabarami ("..tik pabandykit man piktžolių prisiauginti, o patys nederėti, aš jum...!")  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Atsiprašau, juokinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif
2. O.... šiandien svogūnus vos radau tarp žolių  doh.gif  lotuliukas.gif laiškų nėr, nudžiūvę, nėr pagal ką orientuotis  doh.gif  tai lygiuojuos  ax.gif  blush2.gif

Nu ir parašiau lotuliukas.gif .Nu ne tik juokinga,bet ir gėda blush2.gif doh.gif .Mažai migus,tai geriau nieko nerašyti rolleyes.gif .
Atsakyti
As per skubejima irgi visaip prirasau,todel i kitu parasymus niekada nekreipiu demesio,nebent nesuprasciau jau kas parasyta.
Atsakyti
Prisirinkau pomidorų ,ir galvoju ką su jais pasidaryti? g.gif
Atsakyti
As irgi ka tik nurinkau,bet kadangi pas mane siemet nedaug,tai dar marinuosiu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 14, 17:58)
As irgi ka tik nurinkau,bet kadangi pas mane siemet nedaug,tai dar marinuosiu.

manau būtų geriausias būdas,bet šaudausi stiklainius ,kas kur atiduoda biggrin.gif
Atsakyti
As tai dar turiu prisisaudziusi. ax.gif
Atsakyti
kaip gerai,kad galit marinuot smile.gif o pas mus nuo penktadienio ner vandens verysad.gif visi darbai stop, minimaliems tik poreikiams uztekt tenka, jau tikra krize kai namie ner vandens, bet tikimes kad ryt jau sutaisys g.gif
Atsakyti
As tai vis su drebuciais darau ir stiklainiai pas mane baigesi tai vis is mamos vezu ten puse sklepo uzkrauta ir ji nieko nedaro, tai as vezu ir vezu namo...
O marinuoti man kazkodel keli stiklainiai prarugo, as marinata viriau kaip agurkam bet buvo stiklainai paruosti su pomidorais kaip su zelatina uzdaryt bet baigesi marinatas tai issiviriau paprasto, sakau gal su svogunais nestovi pomidorai, as juos ir kaitinau ....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 09 14, 22:03)
O marinuoti man kazkodel keli stiklainiai prarugo, as marinata viriau kaip agurkam

pas mane irgi keli stiklainiai, kur užpilti marinatu kaip agurkams, prarūgo doh.gif Taip gaila. Kiti, savo sultyse, stovi. Bet jie kaitinti buvo, tai gal dėl to geriau laikosi.
Atsakyti
Reikia ir man nueiti pasižiūrėti kas ten darosi bigsmile.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir as savo derliu parodysiu biggrin.gif
Cia vis dar tiek priskinam siuo metu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aš pririnkau pusantro kibiro vakar,šiandiena žiūriu kad greitai vėl tiek bus,apžiūrėjau savo konservuotus pomidorus ,skaidrūs kaip stiklas thumbup.gif
Atsakyti