aš jau vakar visus nuskiniau,net žalius.praneša šalnas,tai geriau pasisaugoti
QUOTE(anemone @ 2009 09 13, 20:35)
*GREISI*
va tokiu graziu pomiduru man dar neteko matyti . Esate l darbsti ir turite daug gerio savyje . Dekui , kad leidote ir kitiems pasigrozeti jusu ispuoseletais pomidorais .
va tokiu graziu pomiduru man dar neteko matyti . Esate l darbsti ir turite daug gerio savyje . Dekui , kad leidote ir kitiems pasigrozeti jusu ispuoseletais pomidorais .
Oi ačiū .Dėl dabrbštumo,tai nežinau...Kaip spėju,nes name dar negyvename,tad ne tiek daug ir dirbu tenai.Mano visas įkvėpimas,tai knyga PROTINGAS DARŽAS.Pomidorai,tik pasodinami aplojami šiaudais ir viskas.Tik laistau,o visi kiti darbai kaip ravėjimas,neatliekami.Kai baigiasi derlius apsitvarkau,neskaitant genėjimo,bet čia malonumas .O savo svogūnų derlių,kai rinkome,tai žolių tiek ,kad nesimato kur svogūnai.Bet užaugo ,sveiki ir vidutinio dydžio.Taii jeigu kas būtų atėjęs,tai nesupratęs ką mes ten veikiame .O šiaudai,tai ne tik daržui naudinga,bet ir atrakcija vaikams.Šokinėja ant rulanų.Ir kas dabar atvažiuoja,tai tiesiu taikymu ant jų,nors turime supynes ir namuką vaikams žaisti.
Tiesa ar VISIEMS PARAŠIAU ADRESĄ KAS PRAŠĖ?Jeigu ne parašykite dar kartą.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 14, 13:26)
1.Pomidorai,tik pasodinami aplojami šiaudais ir viskas.
.O savo svogūnų derlių,kai rinkome,tai žolių tiek ,kad nesimato kur svogūnai.
.O savo svogūnų derlių,kai rinkome,tai žolių tiek ,kad nesimato kur svogūnai.
1. Labai atsiprašau, aš nesikabinu prie klaidelės, kuri yra atsitiktinė, bet prie pakeistos sakinio esmės pomidorai aplojami - suprask, pabarami ("..tik pabandykit man piktžolių prisiauginti, o patys nederėti, aš jum...!") Atsiprašau, juokinga
2. O.... šiandien svogūnus vos radau tarp žolių laiškų nėr, nudžiūvę, nėr pagal ką orientuotis tai lygiuojuos