Russian rose septinta nuotrauka.Prieš tai black russian.
*GREISI*, kiek pomidorų tikrai geras derlius
QUOTE(daivaP @ 2009 09 11, 11:22)
*GREISI*, kiek pomidorų tikrai geras derlius
Nuotraukos darytos vakar.Jokių požymių nerodo,kad ruduo.Šalia auga bazilkai,žemuogės,serenčiai,medetkos.
QUOTE(marene @ 2009 09 11, 11:55)
Greisi, niekaip nesuprantu, ar išsisiuntė žinutė į ad dėl voko?
ne
QUOTE(satanele @ 2009 09 11, 20:57)
Pas mane taip pat dar nenori ruoštis rudeniui, vyšninukai palubėje raizgosi,o kaip norėčiau tų tamsiųjuu
GREISI ,tai jau nebeliko tavųju sėklyčių?
GREISI ,tai jau nebeliko tavųju sėklyčių?
Tamsiųjų dar parinksiu.
Sveikos pomidoru profes ,as jau pradejau rupintis kokias veisles pirkt kitiems metams,parekomenduokite savo mylimiausius(tame tarpe slyviniu)kur isigyjate,ir kur pliusai jusu numyletiniu,nes man su pomidorais siemet nelabai,siaip megstu eksperimentuot ir kitiem metam turesiu dideli siltnami papildomai Aciukas is anksto
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 10, 22:24)
Nu ką įkeliu nuotraukas .Sėklyčių,kurias žadu visiems.Sąrašas jau apie dvidešimt ,tai daugiau šiemet kas neparašėt,tai ir negausit,nes nebeužteksiu Kita metą parinksiu daugiau.Kam parašiau lauksiu vokų ir dar Kaunietėm pažadėta.
Papildyta:
Nežinau iš kur čia jų tiek priauga.Kėkvieną dieną porą kibirų,po kelių dienų vėl tiek pat ,toje pačioje rodos vietoje .
Papildyta:
Russian rose,tai pomidorų kiek privedė ir kokių didelių,o saulės tas krūmas beveik nemato.
Papildyta:
Tie kur tokie mažiukai ,tai pasaulyje mažiausi pomidorai,va jų tai gal ir neverta auginti,arba lauke.
Papildyta:
Nežinau iš kur čia jų tiek priauga.Kėkvieną dieną porą kibirų,po kelių dienų vėl tiek pat ,toje pačioje rodos vietoje .
Papildyta:
Russian rose,tai pomidorų kiek privedė ir kokių didelių,o saulės tas krūmas beveik nemato.
Papildyta:
Tie kur tokie mažiukai ,tai pasaulyje mažiausi pomidorai,va jų tai gal ir neverta auginti,arba lauke.
VA MANO MĖGSTAMIAUSIOS VEISLĖS .
Gardens delight ,black cherrry,sungold,black russian,tommy toe,chadwick cherry.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 12, 23:10)
VA MANO MĖGSTAMIAUSIOS VEISLĖS .
Man labai patinka saldrūgščiai,o kurie yra tokie iš šitų išvardytų,dėkui
QUOTE(An1ta @ 2009 09 12, 22:31)
Man labai patinka saldrūgščiai,o kurie yra tokie iš šitų išvardytų,dėkui
Black cherry ir gardens delight.Jie tokie rūgštūs ir saldūs.Viskas viename.
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 13, 10:45)
Black cherry ir gardens delight.Jie tokie rūgštūs ir saldūs.Viskas viename.
Ačiū