Aisku kaip gaila bet as ne kauniete
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 09, 11:11)
Nuo penktadienio su Kaunietėmis galiu pasidalinti.Turiu black cherry,gardens delight,black russian sėklomis.taigi teks užsukti jeigu kas norite .
O jeigu as atsiųsčiau voką, ar į voką nors po kelias sėklytes galėtun į dėti ir išsiųsti?
QUOTE(marene @ 2009 09 09, 12:48)
O jeigu as atsiųsčiau voką, ar į voką nors po kelias sėklytes galėtun į dėti ir išsiųsti?
parašykit į až kam reikia.Parašysiu adresą ir vokus galėsite asiųsti tada
QUOTE(AveM @ 2009 09 09, 15:22)
Mano vis dar noksta paskutiniai pomidorai.Bet seklas rinksiu tik juodojo princo,nenoriu is kitu rizikuoti,kad nebutu kaip su anytos rusimi.
Nu mano sėklos tikrai ne hibridai.Pirkau nemažai iš užsienio organinių katalogų.Bet aišku nieko negarantuoju.Kam išsiųsiu sodinkite pradžiai po vieną daigą ir žiūrėkite ar patiks
Man ir kazkaip panasiai gaunasi su anyta, atidave ji man agurku speceliai vakavimui rusis tipo o visi issaude liko du stiklainiai, bet negarantuoju, kad ir jie stoves, o jau menesi buvo isstoveje rusi.
Atsiprasau kad ne i tema...
Atsiprasau kad ne i tema...
Nezinau, gal as nepatinku jai ir ji keikia kai isvaziuoju....
Na su gausybe savo pomidoru jau nezinau ka daryt turbut ir as juos dalint pradesiu, jau drebuciuose tris partijas pasigaminau tai turbut kokius 20 litru, dar ir su agurkais pamarinavau nu zodziu jau ir atsibost pradeda....
Na su gausybe savo pomidoru jau nezinau ka daryt turbut ir as juos dalint pradesiu, jau drebuciuose tris partijas pasigaminau tai turbut kokius 20 litru, dar ir su agurkais pamarinavau nu zodziu jau ir atsibost pradeda....
QUOTE(daivasen @ 2009 09 09, 22:02)
o aš konservuoju išsijuosus Man pomidorai baisiai patinka. O žiemą be galo mėgstu pomidorus savo sultyse. Taigi esu šykštuolė, niekam nedalinu Vakar vėl parsivežiau krepšį ir dar krepšys buvo likęs nuo savaitgalio. Tai vakar dariau pagal Sataneles parašytą receptuką. Ir dar sočiai darbo šiai dienai liko.
Beje, Satanele, AveM - ar tas marinatas saldokas turi gautis, ar sūrokas? Iš pradžių druskos šaukštą dėjau be kaupo, tai man lyg per saldu buvo, pridėjau daugiau druskos.
Nu ką įkeliu nuotraukas .Sėklyčių,kurias žadu visiems.Sąrašas jau apie dvidešimt ,tai daugiau šiemet kas neparašėt,tai ir negausit,nes nebeužteksiu Kita metą parinksiu daugiau.Kam parašiau lauksiu vokų ir dar Kaunietėm pažadėta.
Papildyta:
Nežinau iš kur čia jų tiek priauga.Kėkvieną dieną porą kibirų,po kelių dienų vėl tiek pat ,toje pačioje rodos vietoje .
Papildyta:
Russian rose,tai pomidorų kiek privedė ir kokių didelių,o saulės tas krūmas beveik nemato.
Papildyta:
Tie kur tokie mažiukai ,tai pasaulyje mažiausi pomidorai,va jų tai gal ir neverta auginti,arba lauke.
Papildyta:
Nežinau iš kur čia jų tiek priauga.Kėkvieną dieną porą kibirų,po kelių dienų vėl tiek pat ,toje pačioje rodos vietoje .
Papildyta:
Russian rose,tai pomidorų kiek privedė ir kokių didelių,o saulės tas krūmas beveik nemato.
Papildyta:
Tie kur tokie mažiukai ,tai pasaulyje mažiausi pomidorai,va jų tai gal ir neverta auginti,arba lauke.