Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Labukas visoms 4u.gif
Pomidorų derlius kas diena po kibirą ir daugiau.Bet tingiu šiemet ką nors daryti,tai dalinu kas nori ,nešiu ryt į darželį.Kaip sakant yra kam duoti.Reiks pradėti prekiauti kada kokiame ekologiškame turgelyje smile.gif .Taigi sėklas renku,tai kas norės pasidalinsiu su black cherry,black russian,ildi,chadwick cherry,gold nugget.Kitą metą kitų pririnksiu patingėjau šiemet.Tiesa dar burpee delicious,kaip minėjau gausūs ir dideli.Black russian irgi milžiniški kaip ir burpees po keturis didelius kekėje iki pusės kg ir daugiau ,vedė ir tebeveda kaip išprotėję.O dėl black cherry ,tai šakų gal kokia dešimt.Pomidorų begalybė.Kažkas rašė,kad neapsimoka auginti.Nu nežinau,kad dar daugiau derliaus duoda už juos.Ir dar patys skaniausi,vaikai labai mėgsta visus cherry pomidorus.Nu ir mano mėgstamiausi thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 06 rugsėjo 2009 - 08:52
Pas mane taip pat vyšninukai kaip išprotėję,tikrai apsimoka auginti thumbup.gif
Atsakyti
Man ir jie labai patinka tik daug terliones kol kibira priskini, o rytoj sis darbas manes kaip tik ir laukia....
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 06, 07:16)
daivaP,kaip tau pomidorai japoninis triufelis,man lyg darosi beskoniai schmoll.gif , o kaip pas tave?

g.gif dabar susimąsčiau, valgau salotose arba įdarytus, tai to skonio dabar ir nepasakysiu biggrin.gif o kas atsitiko ? sakai be skonio jie paliko g.gif rytoj vieną patį suvalgysiu, tada ir parašysiu mirksiukas.gif
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 06, 08:51)
Labukas visoms :4u:Taigi sėklas renku,tai kas norės pasidalinsiu su black cherry,black russian,ildi,chadwick cherry,gold nugget.Kitą metą kitų pririnksiu patingėjau šiemet.

clap.gif aš, aš norėčiau 4u.gif
Atsakyti
Greisi as ir noreciau tu seklyciu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
gerai pasidalinsiu kiek turėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 06, 10:03)
Pas mane taip pat vyšninukai kaip išprotėję,tikrai apsimoka auginti thumbup.gif

Ar jie taip ir vadinasi vyšniniai, ar yra koks tikslesnis pavadinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 09 07, 22:53)
Ar jie taip ir vadinasi vyšniniai, ar yra koks tikslesnis pavadinimas? g.gif

Black cherry,gardens delight vadinasi ir dar chadwick cherry.Nors nepasakyčiau ,kad jie mažiukai.O gausybė 4u.gif .Šiandiena porą kibirų priskyniau.Vien tik nuo kelių tų vyšninių.Ir liko dar visa galybė.Nokina vis naujus ir naujus.Ne veltui Amerikoje sako,kad vyšninius reikia auginti visada,nes dera visokiomis oro sąlygomis,neserga.O jeigu ir suserga viską spėja sunokinti.
Papildyta:
http://images.google...2...l=en&tab=wi

http://images.google...HC6KImwO-39nrDw

http://images.google...THJvSmgPVoq3zDw
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 09 08, 13:50)
Black cherry,gardens delight vadinasi ir dar chadwick cherry.Nors nepasakyčiau ,kad jie mažiukai.O gausybė  4u.gif .Šiandiena porą kibirų priskyniau.Vien tik nuo kelių tų vyšninių.Ir liko dar visa galybė.Nokina vis naujus ir naujus.Ne veltui Amerikoje sako,kad vyšninius reikia auginti visada,nes dera visokiomis oro sąlygomis,neserga.O jeigu ir suserga viską spėja sunokinti.

Tai gal galėčiau iš Jūsų sėklų įsigyti blush2.gif , labai norėčiau tų black cherry, arba kokių kitų Vyšninių mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar vyras nese vandeni i siltnami ir atejes man sako kiba tie pomidorai niekada nesimaiks... lotuliukas.gif
Man tai ir labai patinka vysniniai vien del savo gausos, tik kad suskint tai sunkoka, o dar noreciau savose sultyse pasidaryt tik nezinau kaip jiem skuras nurinkt kai jie tokie maziukai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 09 09, 08:30)
Vakar vyras nese vandeni i siltnami ir atejes man sako kiba tie pomidorai niekada nesimaiks... lotuliukas.gif
Man tai ir labai patinka vysniniai vien del savo gausos, tik kad suskint tai sunkoka, o dar noreciau savose sultyse pasidaryt tik nezinau kaip jiem skuras nurinkt kai jie tokie maziukai.... g.gif

ax.gif truputuka užtruksit, bet nulupsit.be skurites daug patogiau pomidorus valgiti,nereiks skuros spjauditi. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuo penktadienio su Kaunietėmis galiu pasidalinti.Turiu black cherry,gardens delight,black russian sėklomis.taigi teks užsukti jeigu kas norite 4u.gif .
Atsakyti