Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Noriu pasidžiaugti mamos užaugintu derliumi pomidorais - šiemet kaip niekada užaugo įspūdingi pomidorai thumbup.gif , didžiausias ir sunkiausias svėrė 1kg 700gr, mažoji anūkė šį pomidorą jau sunkiau užlaikė bigsmile.gif Kiti šiektiek mažiau svėrė, bet taip pat įspūdingi, svėrė 1kg 500gr, mažesnis 1kg 200g,o kitų jau ir nebesvėrėm ax.gif Pomidorų šakos neatlaikydavo svorio, lūšdavo doh.gif
palyginimui su normaliu pomidoru ax.gif
user posted image

user posted image
čia yra daugiau foto ax.gif
http://public.fotki....ime1/pomidorai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 03 rugsėjo 2009 - 08:16
Ispudinga bigsmile.gif
Ar trasas naudojo? Ir kokia tai veisle g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fyja @ 2009 09 03, 10:03)
Ispudinga bigsmile.gif
Ar trasas naudojo? Ir kokia tai veisle g.gif

be trąšų, naturaliu budu smile.gif išauginti 4u.gif veisles nežinau, reikia paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 09 03, 10:15)
Noriu pasidžiaugti mamos užaugintu derliumi pomidorais - šiemet kaip niekada užaugo įspūdingi pomidorai thumbup.gif , didžiausias ir sunkiausias svėrė 1kg 700gr, mažoji anūkė šį pomidorą jau sunkiau užlaikė bigsmile.gif  Kiti šiektiek mažiau svėrė, bet taip pat įspūdingi, svėrė 1kg 500gr, mažesnis 1kg 200g,o kitų jau ir nebesvėrėm ax.gif  Pomidorų šakos neatlaikydavo svorio, lūšdavo doh.gif
palyginimui su normaliu pomidoru ax.gif
user posted image

user posted image
čia yra daugiau foto ax.gif
http://public.fotki....ime1/pomidorai/

tikrai ispudinga tai bent pomodorai bigsmile.gif man irgi idomu kokia veisle bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2009 09 03, 06:56)
Pas mane ne tik agurkai keisti uzaugo,bet ir pomidorai stai kokie doh.gif  lotuliukas.gif

ir pas mane lygiai tokių buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 09 03, 11:09)
be trąšų, naturaliu budu smile.gif  išauginti 4u.gif veisles nežinau, reikia paklausti blush2.gif

super pomidoriukai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 08 15, 17:15)
Koks gigantas užaugo bigsmile.gif pasvėriau, 575 g thumbup.gif, o kitas 450 g ax.gif
user posted image
Čia " Armonika " smile.gif veislė

QUOTE(mime @ 2009 09 03, 08:15)
didžiausias ir sunkiausias svėrė 1kg 700gr, mažoji anūkė šį pomidorą jau sunkiau užlaikė bigsmile.gif  Kiti šiektiek mažiau svėrė, bet taip pat įspūdingi, svėrė 1kg 500gr, mažesnis 1kg 200g,o kitų jau ir nebesvėrėm ax.gif 

Tikrai gigantai thumbup.gif aš jau džiaugiausi, kad pas mane dideli užaugo bigsmile.gif bet man nėra ko lygintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 09 03, 13:45)
Tikrai gigantai thumbup.gif aš jau džiaugiausi, kad pas mane dideli užaugo bigsmile.gif bet man nėra ko lygintis ax.gif

Pas mane jie irgi dideli uzaugabet tik kad ju labai nedaug buna siais metais po 5-6ant augalo tebuvo ir tik ant apatiniu kekiu virsui visi ziedai isbirejo g.gif
Atsakyti
Gigantai tai gigantai,bet o skonis jų ? smile.gif
Atsakyti
Pas mane ir tik po kelis ant kekių smile.gif dideli, tai daug neužaugina smile.gif

Satanele, jie daugiau miltingi, bet mūsų šeimynai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 03 rugsėjo 2009 - 13:48
QUOTE(satanele @ 2009 09 03, 14:44)
Gigantai tai gigantai,bet o skonis jų ? smile.gif

Mano seimyna juos pirmiausia ir suvalgo siaip tai kas megsta mesingus nes juose mazai seklu ir nedaug sulciu bet nerugstus thumbup.gif
Atsakyti
Armonika pas Regila yra,gal tada verta jei skanūs nusipirkti g.gif
Atsakyti