Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(satanele @ 2009 09 02, 09:06)
Gal kuri auginate delfinus,ar jie pailgi ,ar apvalūs ,turiu kažką prisimakalavus su pavadinimais g.gif

Apvalus
Atsakyti
o aš visus pomidorus konservavau pomidorų sultyse. Radau čia SM receptuką - 1 litrui 1 šaukštas druskos, 1 cukraus, pasterizuoti. Bet ir protas mano - nei vieno stiklainio neatsidariau paragaut, o darau ir toliau taip pat lotuliukas.gif Bet jie stovi, nešaudo, dangteliai nekyla (3x tfu). O skonis turėtų būt neblogas, įsivaizduoju, kad tokie gana natūralūs pomidorai turėtų būt. Jei truks druskos, įsidėsiu valgydama.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 09 02, 09:25)
O aš pasidariau keturis stiklainiukus pomidorų pagal Perlen duotą receptą ir visi keturi jau iššaudė dėl rūgimo.
Nežinau dariau viską supersteriliai ir pagal receptą.
Pernai tas pats buvo.  Man pomidorai stovi tik acto marinate, o jei tik darau savose sultyse taip ir šaudo . Nelemta man pomidorų skanių turėt.

doh.gif blush2.gif Man tai nešaudo,o tai gali įdėt acto nedaug g.gif
Atsakyti
O aš jau dvylika stiklainiukų pridėjau,ir pasibaigė dujos,kol atveš tai galiu patinginiauti,nežinau gal dar savo sultyse pabandyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 09 02, 11:35)
o aš visus pomidorus konservavau pomidorų sultyse. Radau čia SM receptuką - 1 litrui 1 šaukštas druskos, 1 cukraus, pasterizuoti. Bet ir protas mano - nei vieno stiklainio neatsidariau paragaut, o darau ir toliau taip pat  lotuliukas.gif  Bet jie stovi, nešaudo, dangteliai nekyla (3x tfu). O skonis turėtų būt neblogas, įsivaizduoju, kad tokie gana natūralūs pomidorai turėtų būt. Jei truks druskos, įsidėsiu valgydama.

Zinpok mano seimina kitokiu net nevalgojiem tokie skaniausi tik as cukraus nededu ir druskos pagal skoni nes sauksto buna perdaug thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 09 02, 13:06)
doh.gif  blush2.gif  Man tai nešaudo,o tai gali įdėt acto nedaug  g.gif

Nu tik jau nepriimkite kaip savo kaltės, paminėjau, kad dariau pagal jūsų receptą, nes panos vistiek būtų klaususios kaip marinavau smile.gif

Kitą partiją kaitinsiu ilgiau nei įprastai.
Atsakyti
Noriu pasidalinti padazo,,Ugnele'' receptu,laaabai astrus,bet mano vaikai valgo saukstais .Tinka prie mesos,zuvies,lasiniu..

Puslitriukui (paragavimui)

Pomidorai-5-7vnt.
cesnakas 5-6 vid,didzio sk.
Cili milteliu saukstelis arb. arba anktiniu cili(aitriosios paprikos)anksti(as dedu daugiau)
Druska
Viska sumalti mesmale,arba mikseriu arba kitu budu sutrinti.

Saldytuve issilaiko ilgai.

Profilaktine priemone nuo gripo 2-3-valgomieji saukstai.

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fyja: 02 rugsėjo 2009 - 20:02
Kaip cia viskas zaliai,jokio kaitinimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 02, 08:06)
Gal kuri auginate delfinus,ar jie pailgi ,ar apvalūs ,turiu kažką prisimakalavus su pavadinimais g.gif
Internete rasta delfine rusies nuotrauka. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2009 09 03, 00:54)
Internete rasta delfine rusies nuotrauka.  4u.gif
user posted image

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pas mane ne tik agurkai keisti uzaugo,bet ir pomidorai stai kokie doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fyja @ 2009 09 02, 20:02)
Noriu pasidalinti padazo,,Ugnele'' receptu,laaabai astrus,bet mano vaikai  valgo saukstais .Tinka prie mesos,zuvies,lasiniu..

Puslitriukui (paragavimui)

Pomidorai-5-7vnt.
cesnakas  5-6 vid,didzio sk.
Cili milteliu saukstelis arb. arba anktiniu cili(aitriosios paprikos)anksti(as dedu daugiau)
Druska
Viska sumalti mesmale,arba mikseriu arba kitu budu sutrinti.

Saldytuve issilaiko ilgai.

Profilaktine priemone nuo gripo 2-3-valgomieji saukstai.

Skanaus 4u.gif

As taip jau en metu darau,tik pipiru nededavau,tai siemet reikes pamegint thumbup.gif
Atsakyti