Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 01, 17:29)
O aš šiandien paruošiau pomidorus džiovinimui, dabar jie vysta prieš saulę  thumbup.gif  nes tai vienas skaniausių ir sveikiausių būdų paruošti jų atsargų  ax.gif

Kaip ten su tais "peniais"?  lotuliukas.gif  merginos skundžiasi prastu derliumi, o aš sakau, gal man kitąmet džiovinimui gerai būtų, bet dvejoju  g.gif

Ar ir penius nori padžiauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 09 01, 17:29)
O aš šiandien paruošiau pomidorus džiovinimui, dabar jie vysta prieš saulę  thumbup.gif  nes tai vienas skaniausių ir sveikiausių būdų paruošti jų atsargų  ax.gif

Kaip ten su tais "peniais"?  lotuliukas.gif  merginos skundžiasi prastu derliumi, o aš sakau, gal man kitąmet džiovinimui gerai būtų, bet dvejoju  g.gif

Tik juos cielus džiovint,kitaip bus nepeniškas vaizdelisuser posted image
Atsakyti
O mano "peniai" labai derlingi biggrin.gif

AveM, gražūs konservai 4u.gif
Aš pomidorus marinuotus ir su želatina dariau smile.gif

mikuotuke, kaip džiovini pomidorus? bigsmile.gif
Atsakyti
Na buvau neskynus savaite pomidoru tai dvi tokias dezes priskynaiu marinavimui
user posted image
Na ir seip cia poros dienu darbo rezultatai...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 01 rugsėjo 2009 - 22:00
Grazus derlius ir padirbeta neblogai.Skinsiu ir as savo rytoj,jei spesiu. ax.gif
Atsakyti
na ir dar savo vysniniu
user posted image
Atsakyti
daivasen, konservai puikūs thumbup.gif kiek darbelio, šaunuolė 4u.gif bet žiemą galėsit smaguriauti 4u.gif
Atsakyti
Eisiu ir aš šiandiena skinti savo pomidoriukus,dar kaimynas atnešė puskibirį,jo labai patiko skonis geras ,reikės pavadinimo paklausti thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri auginate delfinus,ar jie pailgi ,ar apvalūs ,turiu kažką prisimakalavus su pavadinimais g.gif
Atsakyti
O aš pasidariau keturis stiklainiukus pomidorų pagal Perlen duotą receptą ir visi keturi jau iššaudė dėl rūgimo.
Nežinau dariau viską supersteriliai ir pagal receptą.
Pernai tas pats buvo. Man pomidorai stovi tik acto marinate, o jei tik darau savose sultyse taip ir šaudo . Nelemta man pomidorų skanių turėt.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 09 02, 09:25)
O aš pasidariau keturis stiklainiukus pomidorų pagal Perlen duotą receptą ir visi keturi jau iššaudė dėl rūgimo.
Nežinau dariau viską supersteriliai ir pagal receptą.
Pernai tas pats buvo.  Man pomidorai stovi tik acto marinate, o jei tik darau savose sultyse taip ir šaudo . Nelemta man pomidorų skanių turėt.

Gal nepakaitinat kokias nors 10 minučių,nes tas būdas mano patikrintas,niekas nėra nušovę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 09 02, 10:51)
Gal nepakaitinat kokias nors 10 minučių,nes tas būdas mano patikrintas,niekas nėra nušovę bigsmile.gif

Kaitinu. Bet dabar vėl darysiu ir kaitinsiu nu kokias 25 min tai tikrai- žiūrėsim smile.gif

Vyras nervuojasi, antri metai pomidorų negauna biggrin.gif
Atsakyti