Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Regila, daug daug sveiklatos Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Regila ,ačių už patarimus,ir daug daug sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Mano Promyk,jau atidave visa derliu ir daugiau nezydejo. ax.gif
Atsakyti
Pas mane dar daug žydinčių ,o ypač vyšniniai atrodo kad jie rudens nelaukia smile.gif
Atsakyti
Na mano kai kurie zydi,bet aisku jau vaisiu is tu ziedu nebus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 31, 07:38)
Mano Promyk,jau atidave visa derliu ir daugiau nezydejo. ax.gif

Mano pradejo zydet stieba nauja isleido, bet nugnybau, kad sunoktu esami pomidoriukai.

As gi niekaip foto neidedu savo derliaus ir misko siltnamyje, vis ner kada doh.gif Bet gal kaip nors sian idesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduliukas: 31 rugpjūčio 2009 - 12:03
taip taip mes labai laukiam nuotraukeliu, vis ydomiau kai su pavysdziais kalbam....
Atsakyti
Bandysiu ir aš savo džiungles nufotkinti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaimynė davė sėklai monstrą 0,5kg. rolleyes.gif

user posted image

O čia šiemetinės atsargos pirmosios doh.gif blush2.gif ,kątik sudėjau į stiklainius ir dabar užkloti šildosi rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 31, 14:09)
Sveikos  4u.gif

Kaimynė davė sėklai monstrą 0,5kg. rolleyes.gif

user posted image

O čia šiemetinės atsargos pirmosios doh.gif  blush2.gif ,kątik sudėjau į stiklainius ir dabar užkloti šildosi  rolleyes.gif

user posted image

noriu recepto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 08 18, 20:06)
doh.gif  Mano tai labai paprastas.Nuplautus pomidorus sudedu į kokį kibirą,užpilu verdančiu vandeniu,palaikau kol atvėsta,tada nulupu ir dedu į puodą,įdedu labai nedaug tik druskos,daugiau nededu nieko schmoll.gif ,užverda čiut paverda ir dedu į stiklainius.Į stiklainius dar įdedu po kokį lauro lapą ir pipiriuką,užsuku su užsukamais dangteliais,palaikau uždengtus kol atvėsta ir į sandėliuką arba sklepą  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Pas mane burpees delicious beveik visi pusės kg ir daugiau.Paveiksliukas ne mano,nes fotikas streikuoja.bet ta pati rūšis.
Atsakyti