Regila, daug daug sveiklatos Tau
QUOTE(AveM @ 2009 08 31, 07:38)
Mano Promyk,jau atidave visa derliu ir daugiau nezydejo.
Mano pradejo zydet stieba nauja isleido, bet nugnybau, kad sunoktu esami pomidoriukai.
As gi niekaip foto neidedu savo derliaus ir misko siltnamyje, vis ner kada Bet gal kaip nors sian idesiu.
taip taip mes labai laukiam nuotraukeliu, vis ydomiau kai su pavysdziais kalbam....
Sveikos
Kaimynė davė sėklai monstrą 0,5kg.
O čia šiemetinės atsargos pirmosios ,kątik sudėjau į stiklainius ir dabar užkloti šildosi
O čia šiemetinės atsargos pirmosios ,kątik sudėjau į stiklainius ir dabar užkloti šildosi
QUOTE(Perlen @ 2009 08 31, 14:09)
Sveikos
noriu recepto
QUOTE(Perlen @ 2009 08 18, 20:06)
Mano tai labai paprastas.Nuplautus pomidorus sudedu į kokį kibirą,užpilu verdančiu vandeniu,palaikau kol atvėsta,tada nulupu ir dedu į puodą,įdedu labai nedaug tik druskos,daugiau nededu nieko ,užverda čiut paverda ir dedu į stiklainius.Į stiklainius dar įdedu po kokį lauro lapą ir pipiriuką,užsuku su užsukamais dangteliais,palaikau uždengtus kol atvėsta ir į sandėliuką arba sklepą
Pas mane burpees delicious beveik visi pusės kg ir daugiau.Paveiksliukas ne mano,nes fotikas streikuoja.bet ta pati rūšis.