O ant siu pomidoru seklu pokelio is Nojaus taip ir uzrasyta - ŽEMAŪGIAI. Ir aplamai Nojaus seklomis nusivyliau. Pupeles sparagines neisdygo. Kitas pupeles sodinau kaip krumines, nes nebuvo jokio uzraso, kad vijoklines. Gerai, kad nedaug, tai atramas sukurpiau siokias tokias. Ir dar su gelemis visokiu liapsusu. Kitiems metams jau pirkau seklas kitu firmu.
Zalioj stotelej, man atrodo, Nojaus seklu ir nebuna. Maximoj jas pirkau. Ir as jau apsirupinau kitiems metams pomidoru ir kitomis seklomis Zalioj stotelej si karta.
QUOTE(georgija @ 2009 08 27, 21:00)
Zalioj stotelej, man atrodo, Nojaus seklu ir nebuna. Maximoj jas pirkau. Ir as jau apsirupinau kitiems metams pomidoru ir kitomis seklomis Zalioj stotelej si karta.
Kaip ir visos prekės ,taip ir sėklos maximos yra grynas šššš
QUOTE(satanele @ 2009 08 27, 21:04)
Kaip ir visos prekės ,taip ir sėklos maximos yra grynas šššš
nu nevisiskai noreciau sutikt su siuo pasakymu.... bent jau man antri metai pirkti svogunu sejinukai geriau dera nei is seklu parduotuves pirkti
QUOTE(satanele @ 2009 08 27, 19:57)
Pomidorų sėklų pirkau iš Regilos,žalios stotelės ,tikrai neblogos sėklos ,nieko blogo negaliu pasakyti
O mano is zalios stoteles visiskas s....., jau daugiau is ten nepirksiu Prieskoniai neisdygo, vietoj medaus zoles isdygo svyranti lobelija, pomidorus pirkau zemaugius, mazuciukais vaisiais - isdygo milziniski konseviniai pailgi Geles isvis tragedija - nei is vieno pakucio neatitiko to, ka pirkau ir ko tikejausi, vietoj geltonu naslaiciu, melynos, vietoj ruzavu gvazdikeliu, violetiniai....
Mano pomidorai,kuriuos maras nugalabijo,pradeda leisti naujas šakeles ir žydėti. Gal dar užaugs šiltnamyje šviežių pomidorų,jei ilgas būtų ruduo?
QUOTE(meduliukas @ 2009 08 28, 07:13)
O mano is zalios stoteles visiskas s....., jau daugiau is ten nepirksiu Prieskoniai neisdygo, vietoj medaus zoles isdygo svyranti lobelija, pomidorus pirkau zemaugius, mazuciukais vaisiais - isdygo milziniski konseviniai pailgi Geles isvis tragedija - nei is vieno pakucio neatitiko to, ka pirkau ir ko tikejausi, vietoj geltonu naslaiciu, melynos, vietoj ruzavu gvazdikeliu, violetiniai....
Labai keista, bet man dar taip nebuvo, nors daug ka perku zalioj stotelej. Dar nieko sumaisyti nenupirkau.
QUOTE(meduliukas @ 2009 08 28, 08:13)
Na su tais gvazdikeliais is Zalios stoteles, tai ir pas mane vietoje ruzavu pilnaviduriu, kokie turejo buti, prazydo violetiniai paprasti.
QUOTE(uoga3 @ 2009 08 28, 13:28)
Labai keista, bet man dar taip nebuvo, nors daug ka perku zalioj stotelej. Dar nieko sumaisyti nenupirkau.
Nezinau, kas cia siemet buvo, bet bardakas visiskas, mazeikiuose pirkau viska. As pati viska ten visada pirkdavau, nu bet po siu metu, kazin.
Papildyta:
QUOTE(georgija @ 2009 08 29, 07:03)
Na su tais gvazdikeliais is Zalios stoteles, tai ir pas mane vietoje ruzavu pilnaviduriu, kokie turejo buti, prazydo violetiniai paprasti.
Vat vat - ir as tu pilanviduriu norejau, ale graziai ir tie violetiniai atrodo Zydi bujoja, nu ka dabar, nemesi gi.
O pomidorai mano isprotejo, ne kitaip Antra jaunyste, du dave derliu ir numiro, o kiti nenustoja augti ir zydeti, gal virsunes pakirpti, juk jeigu bus rugsejis vesus vistiek nesunoks, neuzaugs tie vaisiukai Labai skanus didziuliai - po 400g Red pear - tokiu dar neturejau - ant lapu vaisiai auga tik jie labai ilgai noksta ir velyvoki, tik dabar valgyt juos pradejom. O Promyk - vien vaisiai, lapus numete ir stovi apkibe.
O tie netyciukai konserviniai kazko man dar nenori nokti, gal irgi kokie velyvi
Tik ką grįžau po 3 savaičių pertraukos ir vėl netrukus iškeliausiu 2 savaitėms į sanatoriją.
Kažkuri klausėte, ar galima pasidaryti savo sėklų? Atsakau..tas sėklas, kurias pirkote iš manęs, nesvarbu pomidorai, agurkai ar dar kažkas-rinkitės. Taip pat galima rinkti tik tų, kurių ant pakuotės nėra raidelių F1. Tai reiškia, kad hibridas. Iš jų išauga taip pat agurkai, pomidorai, tačiau dažniausiai pereina gerai prastesniojo..tai yra to, kuris buvo imtas prastesnis ir į jį įterpta norimas..
O Sėklos laikomos daigios tos, kurios vandenyje nusėda ant dugno. Kartais tenka išėmus palaikyti ir kelias valandas, kad nusėstų. Būna, kad ir "apgavikės" nusėda. Tuomet prieš sėją, aš prieš pakavimą pardavimui atrenku. Jos būna plonesnės, mažesnės, tamsesnės.
Sėkmės kūryboje!
Kils klausimų, aš iki antradienio dar namuose
Kažkuri klausėte, ar galima pasidaryti savo sėklų? Atsakau..tas sėklas, kurias pirkote iš manęs, nesvarbu pomidorai, agurkai ar dar kažkas-rinkitės. Taip pat galima rinkti tik tų, kurių ant pakuotės nėra raidelių F1. Tai reiškia, kad hibridas. Iš jų išauga taip pat agurkai, pomidorai, tačiau dažniausiai pereina gerai prastesniojo..tai yra to, kuris buvo imtas prastesnis ir į jį įterpta norimas..
O Sėklos laikomos daigios tos, kurios vandenyje nusėda ant dugno. Kartais tenka išėmus palaikyti ir kelias valandas, kad nusėstų. Būna, kad ir "apgavikės" nusėda. Tuomet prieš sėją, aš prieš pakavimą pardavimui atrenku. Jos būna plonesnės, mažesnės, tamsesnės.
Sėkmės kūryboje!
Kils klausimų, aš iki antradienio dar namuose