QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 00:18)
As tai noreciau AGATA
visus pomidorų daigus sėjausi ir auginau pati,o vieną agata pirkau iš turgaus,nežinau gavau iš jo du pomidorus,ir jau kaip mėnuo numirė jis man,gal nepatiko draugija svetimšalių
Merginos,
Kur jūs perkat pomidorų sėklas, aš nesu mačius sėklų tokiais pavadinimais kaip jūs čia rašot ,,Šatunsky velikan'', ar ,,japoninis triufelis'', ar ,, juodasis princas''? gal pasakysit man bumbukei
Kur jūs perkat pomidorų sėklas, aš nesu mačius sėklų tokiais pavadinimais kaip jūs čia rašot ,,Šatunsky velikan'', ar ,,japoninis triufelis'', ar ,, juodasis princas''? gal pasakysit man bumbukei
QUOTE(*GREISI* @ 2009 08 20, 15:15)
Black cherry mums su vyru irgi patys skaniausi,nu ir dar sun gold.
kitiems metams būtinai užsisakysiu tavo išbandytus ir čia parekomenduotus pomidorus Kaip sykis vakar draugė iš Londono buvo atvažiavus, tai prižadėjo nupirkt, ko paprašysiu
Bet aš tarp savo draugių vienintelė tokia daržininkė/sodininkė. Visos tokios nuomonės - kam vargt, jei gali nusipirkt. O man tai jau ne - tai, ką auginu, tikrai be chemijos, be priedų visokių, o ir auginu tai, kas man patinka.
QUOTE(Aderaa @ 2009 08 23, 22:49)
Merginos,
Juodaji princa,darausi is savo seklu.Kitos perka pas REGILA
QUOTE(satanele @ 2009 08 24, 20:59)
Sėklas pirkau iš Regilos,bet jau rytai ir vakarai šalti,bus man atrodo šakės pomidorams
Šakės bus ir man,paliksiu su 3 slovikiukais pernykščių pomidorų ,neturiu nė vieno šiometinio stiklainiuko ,tik ėdam kaip besočiai
QUOTE(satanele @ 2009 08 24, 19:59)
Sėklas pirkau iš Regilos,bet jau rytai ir vakarai šalti,bus man atrodo šakės pomidorams
Nu kad as uzdarineju siltnamiuka ir jokiu bedu, auga dar geriau negu vasara. Keista, visai rudeniui nesiruosia, zaliuoja, zydi, vaisius augina
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 09:13)
Kai vaziuosiu vynuogiu valgyti galesiu seklu atvezti.Pomidora atveziu issirinksi seklas ir pati pomidora paragausi.
Puiku tikrai labai noriu " juodojo princo "
P.S. visą savaitėlę nebuvau prie kompo, tai tik šiandien paskaičiau
QUOTE(satanele @ 2009 08 16, 18:18)
O aš irgi norėčiau princo,bet reikia sugalvoti priežastį,kad tu pas mane atvažiuotum
Satanele, gausi ir tu pas mane važiuot vynuogių valgyt, jei norėsi gaut " juodo princo " sėklų
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 18:23)
Satanele,tu marinavai pomidorus,as recepte padariau klaida.Reikia tik 1 sauksto druskos ir 3 saukstu cukraus.As kai marinavau agurkus tai ir sumaisiau su pomidorais,jei jau marinavai turbut bus suroki,o gal ir nieko.
Ir aš dariau tuos pomidorus tai sakai, apgavai bus sūresni, bet gal susivalgys
QUOTE(Perlen @ 2009 08 18, 19:48)
Nu nalabai čia tose mano nutoraukose ką pamatysi ,mano pernykščiai
Gražu aš ir panašius darydavau
QUOTE(88888888 @ 2009 08 19, 14:35)
Sveikutes Netycia pamaciau sita tema ,tai pasirodysiu as savo siu metu naujiena .Gal kam ir ne naujiena
Šių metų visos augina
QUOTE(zylute81 @ 2009 08 22, 20:01)
na va ir as siandien truputuka pririnkau maziuku PRINCESE,YELOW PEARSHAPED ir kitu raudoniuku kazkur dingo kortele su pavadinimu gal dar atrasiu
Kokie gražuoliukai
Kokios visos darbštuolės, kiek gėrybių žiemai priruošėt